E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο πολυπράγμων και πολυτάλαντος Woodkid στην Τεχνόπολη

Την Τρίτη 14 Ιουλίου

Δημοσίευση 5/5/2020 | 10:52

Ο πολυπράγμων και πολυτάλαντος Woodkid στην Τεχνόπολη
ΑΘΗΝΑ
Ημερομηνία: 14/7/2020
ΙΟΥΛ 2020
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Ωρα προσέλευσης: 20:00

από 21 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Ο πολυπράγμων και πολυτάλαντος Woodkid, επιστρέφει στη χώρα μας την Τρίτη 14 Ιουλίου, για μία μεγάλη συναυλία στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, έχοντας στη φαρέτρα του το νέο και ολόφρεσκο υλικό του!

«Θέλω οι άνθρωποι να αισθάνονται σαν ήρωες όταν ακούν τη μουσική μου» δήλωνε ο Woodkid σε συνέντευξή του επτά χρόνια πριν, την περίοδο που κυκλοφόρησε ο πρώτος δίσκος του, Golden Age, που εξυμνήθηκε από κοινό και κριτικούς. Πράγματι, έκανε τα πάντα για να το κατορθώσει και αυτό ήταν ολοφάνερο στο άκουσμα των επιτυχιών Iron, Run Boy Run και I Love You, όπου τα πομπώδη σαλπίσματα και τα άκρως δυναμικά κρουστά, μας σύστησαν τον φαντασμαγορικό κόσμο του. Με το ντεμπούτο άλμπουμ του, κέρδισε τον τίτλο "Best New Artist Live Performance" το 2014 στα Victoires De La Musique Award, καθώς και υποψηφιότητα για το "Best Music Video" στα  Grammy Awards το 2015. Τα τραγούδια του έχουν ντύσει πασίγνωστες διαφημιστικές καμπάνιες, έχουν συμπεριληφθεί στο soundtrack του Django Unchained, ενώ έχουν χρησιμοποιηθεί και ως samples από τον Kendrick Lamar.

H ηλεκτρο-ακουστική μουσική του κυμαίνεται σε ένα ευρύ φάσμα και σε καμία περίπτωση δεν παραμένουν κρυφές οι επιρροές του από Nick Drake, Leonard Cohen, Bob Dylan, Rufus Wainwright, Depeche Mode, Philip Glass, The Shoes και Vivaldi. Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης ανακοίνωσε πως τα τελευταία πέντε χρόνια δουλεύει κρύφα πάνω σε νέο υλικό και στην δημιουργία του δεύτερου πολυαναμενόμενου δίσκου του, τον οποίο θα μας παρουσιάσει στην Αθήνα, σε μια μεγαλειώδη παραγωγή που θα αναδείξει όλες τις καλλιτεχνικές πτυχές του!

Ο βραβευμένος Γάλλος σκηνοθέτης μουσικών βίντεο, γραφίστας και συνθέτης, oλοκληρώνοντας τις σπουδές του πάνω στο animation, ξεκίνησε σημαντικές συνεργασίες όπως αυτή με τον Luc Besson για την παραγωγή του “Arthur and  the Invisibles”, με τη Sofia Coppola για την ταινία "Marie Antoinette", ενώ επίσης σκηνοθέτησε και τα μουσικά βίντεο του Drake με τη Rihanna ("Take Care”), του Moby (“Mistake”), της Katy Perry ("Teenage Dream") και της Lana Del Rey ("Born to Die" and "Blue Jeans").  

Την Τρίτη 14 Ιουλίου, ο μόνος προορισμός είναι η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όπου αριστουργηματικές συνθέσεις και θεαματικό οπτικοακουστικό υλικό θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία μεγαλειώδη βραδιάΕίναι επίσημο. Ο Woodkid επιστρέφει!

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το 19ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ – docfest επιστρέφει για μια ακόμα μεγάλη γιορτή στη Χαλκίδα!

Σινεμά Χτες
Η Χαλκίδα Υποδέχεται το 19ο Docfest: Ντοκιμαντέρ που Προκαλούν και Εμπνέουν

TYGA Live in Athens 2025

Μουσική Χτες
ΑΘΗΝΑ27/12

Athens Halloween Festival: Το φεστιβαλ που έρχεται για να φέρει το Halloween στην Ελλάδα!

Φεστιβάλ 17.10.2025
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣαπό 30/10 έως 02/115

Open Secret Society Tour 2025: Dub Fx & Woodnote

Μουσική 15.10.2025
Support Act: SIGMATAF

Battle of the Best 2025

Φεστιβάλ 15.10.2025
ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΛΕΤΩΝ Α.Π.Θ.14/12

ΤOYCON: Το παγκόσμιο φαινόμενο ήρθε και στην Ελλάδα!

Φεστιβάλ 13.10.2025
ΓΗΠΕΔΟ TAE KWON DO ΦΑΛΗΡΟαπό 18/10 έως 19/108

«H συνάντηση» του Stephen Belber στο Θέατρο Μουσούρη

Σινεμά 13.10.2025
ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΥΣΟΥΡΗαπό 01/10 έως 16/1116

INTERVIEW ‑ Η παράσταση φαινόμενο της ομάδας Εμείς επιστρέφει!

Θέατρο+Χορός 12.10.2025
ΑΘΗΝΑαπό 17/10 έως 10/01