Πρόκειται για μοσχαρίσιο κρέας από βοοειδή που ζουν αποκλειστικά στο νησί Σοντοσίμα ή Νήσος Σόντο της Εσωτερικής Θάλασσας της Ιαπωνίας και τρέφονται μόνο με υποπροϊόντα ελιάς.
Η διατροφή τους είναι το μυστικό για τις πολύ λεπτές ίνες και το ζουμερό κρέας που μαγειρεύεται γρήγορα χωρίς να αλλοιώνει τη γεύση.
Τα καλύτερα εστιατόρια έχουν ειδικούς σεφ που εξειδικεύονται στο μαγείρεμα του Sanuki Wagyu, συνήθως είναι το ακριβότερο πιάτο σε ένα μενού και σερβίρεται χωρίς καμία σάλτσα, αφού η γεύση του είναι εξαιρετικά δυνατή και πλούσια.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Bom dia sexta feira, final de semana promete em! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ @yourbeef
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πώς θα σωθείς από τις παρανυχίδες και τα πετσάκια που σου χαλάνε το μανικιούρ
Body+Mind
28.04.2024
Τι μπορεί να κάνεις λάθος και δεν τα ξεφορτώνεσαι
Ο νόστιμος ξηρός καρπός που θα σταματήσει τις λιγούρες σου
Food
28.04.2024
Έχει επίδραση στο κέντρο αυτοελέγχου του εγκεφάλου
Λαύκος: Το ελληνικό χωριό που απαγορεύονται τα αυτοκίνητα
Ταξίδια
28.04.2024
Το πανέμορφο χωριό του Πηλίου που πρέπει να επεισκεφθείς
Πώς να φτιάξεις εύκολα το δικό σου πρωτομαγιάτικο στεφάνι
Σπίτι
Χτες
Ο πιο ωραίος τρόπος για να νιώσεις από κοντά την πανέμορφη ανοιξιάτικη φύση!
Το εκπληκτικό μυστικό για την ανατροφή των παιδιών που κανείς δεν αναφέρει ποτέ
Family
Χτες
Ποιο είναι αυτό;
Αυτές είναι οι απαραίτητες πρωτεΐνες και βιταμίνες για το δέρμα σου
Body+Mind
Χτες
Ανάλογα τις ανάγκες σου, βάλτα στην καθημερινότητά σου
Η καλύτερη άσκηση για να καθυστερήσουμε τη γήρανση
Body+Mind
Χτες
Ποια άσκηση μας κάνει βιολογικά νεότερους;