E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Με χτύπησε. Θόλωσα! Δεν θυμάμαι πόσες φορές πυροβόλησα»

Του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση και δόλο

Δημοσίευση 27/4/2020 | 15:15

«Με χτύπησε. Θόλωσα! Δεν θυμάμαι πόσες φορές πυροβόλησα»

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με δόλο και παράβαση του νόμου περί όπλων άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος του 63χρονου ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο γιό του το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή της Πυλαίας.

«Με χτύπησε. Έφαγα πολλές… Θόλωσα! Δεν θυμάμαι πόσες φορές τον πυροβόλησα» φέρεται να ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο 63χρονος.

Στο πλευρό του κατηγορούμενου που οδηγήθηκε στις 12 το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκονται η κόρη και άλλα συγγενικά του πρόσωπα που φέρονται ότι δικαιολογούν την πράξη του, όπως κατέθεσαν στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, αναφέροντας αλλεπάλληλα περιστατικά βίας που σημειώθηκαν πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού.

Στη μεζονέτα της οικογένειας διέμενε και η κόρη με τον σύζυγό της και το παιδί τους αλλά απουσίαζαν την ώρα του συμβάντος.

Το θύμα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα λόγω χρόνιας χρήσης ναρκωτικών, αν και δεν ήταν σεσημασμένος. Έχει ιστορικό νοσηλείας σε ψυχιατρικές κλινικές, ενώ συχνά ξεσπούσε δέρνοντας τους γονείς του σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, οι οποίοι περιέγραψαν ως σωστό οικογενειάρχη τον δράστη.

Το τελευταίο επεισόδιο σημειώθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο 32χρονος χτύπησε τη μητέρα του ενώ στη συνέχεια γρονθοκόπησε τον συνταξιούχο πατέρα μέσα στο στο σπίτι.

Στη συνέχεια αποχώρησε ενώ ο 63χρονος άρπαξε την κυνηγητική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα και πυροβόλησε το γιό του τραυματίζοντας τον θανάσιμα έξω από τον αυλόγυρο της μονοκατοικίας. Με εμφανή τραύματα στο πρόσωπο από τον προηγούμενο ξυλοδαρμό ο συνταξιούχος, ο οποίος αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα, παραδόθηκε στους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο.

Το βράδυ της Κυριακής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών ενώ εξετάστηκε από ιατροδικαστή, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Ελλάδα Χτες
«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Κόσμος Χτες
Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Πρόστιμα σε 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας

Ελλάδα Χτες
Χωρίς καμία παράταση φέτος η προθεσμία

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Ελλάδα Χτες
Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Ελλάδα Χτες
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Ελλάδα Χτες
Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

«Είμαστε έτοιμοι για δράση»: Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα επέμβουν εάν το Ιράν καταστείλει βίαια τις διαμαρτυρίες

Κόσμος Χτες
Σε περίπτωση που το Ιράν ανοίξει πυρ και υπάρξουν νεκροί ανάμεσα σε πολίτες που διαδηλώνουν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παρέμβουν για να τους προστατεύσουν