Ο πανικός σε έκτακτες περιόδους δεν πιάνει μόνο τους φτωχούς, αλλά και τους πλούσιους.
Είτε οι πλούσιοι πανικοβάλλονται λόγω κλιματικής αλλαγής, είτε λόγω κοινωνικών εξεγέρσεων, είτε λόγω πανδημίας, οι πλούσιοι πάντα ψάχνουν μέρη που θα μπορούν να απομονωθούν, μακριά από τους κινδύνους.
Το CNBC έκανε ρεπορτάζ στα μεγάλα μεσιτικά γραφεία που αναλαμβάνουν τις πιο παράλογες απαιτήσεις των εκατομμυριούχων και παρουσίασε τα νησιά που βρίσκονται στις υψηλές προτιμήσεις των υποψήφιων αγοραστών.
Ανάμεσα τους και δύο ελληνικά νησιά, η νήσος Πάτροκλος και η Φορμίκουλα. Βρίσκονται στους καταλόγους ορισμένων μεγάλων γραφείων, με το πρώτο να ανήκει στην οικογένεια Γιατράκου και μάλλον να προτείνεται για απλή ενοικίαση, αλλά το δεύτερο να βρίσκεται σε τιμή 45 εκατομμυρίων λιρών, περίπου 51 εκατομμύρια ευρώ, αν και δεν υπάρχει κάποια πολυτελής κατοικία, ενώ λέγεται πως μοναδικός κάτοικος είναι ένας βοσκός.
Η εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα σε real time
Τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα χέρια από το αντισηπτικό
Πώς «γραπώνεται» ο κορωνοϊός στο ανθρώπινο σώμα
Ηλία Μελέτη πόσα χρήματα είχες πάρει από τον πρώτο σου ρόλο;
Έλενα Παπαρίζου, ποιος θα σε έβγαζε από τη φυλακή, η Βανδή ή ο Σαμπάνης;
Tι θυμούνται από το 2025 οι Έλληνες ‑ Με ποιους διάσημους θα ήθελαν να κάνουν ρεβεγιόν;
Νεφέλη Φασούλη τι δεν ξέρουμε για σένα;
Γιατί η Ηρώ σταμάτησε ξαφνικά, ενώ ήταν στην κορυφή της καριέρας της;
Ο Jeremy μας έφερε σε δύσκολη θέση ή εμείς τον Jeremy;
H ιστορία ενός Έλληνα που έκανε το πιτόγυρο viral στη χώρα της τουλίπας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ Rec Mode 13.12.2025
