E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Πώς βιώνουν τον εγκλεισμό

Τι κάνουν οι πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες Μέλισσες αυτές τις ημέρες;

Δημοσίευση 27/3/2020 | 11:44

Μαρία Κίτσου – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Πώς βιώνουν τον εγκλεισμό

Τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες έχουν σταματήσει και οι πρωταγωνιστές της σειράς «Μένουν Σπίτι» Η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μίλησαν μέσω skype για το πως περνούν το χρόνο τους και τι σκέψεις κάνουν.

«Βιώνω τον εγκλεισμό όπως τον βιώνουν οι περισσότεροι συμπολίτες μας, αν όχι όλοι γιατί είναι και μερικοί απείθαρχοι! Για αυτό και τα όσα πρόστιμα επιβλήθηκαν μέχρι τώρα. Προσπαθώ να είμαι δημιουργική, να το δω σαν ευκαιρία ενδοσκόπησης. Μας δίνεται δηλαδή η ευκαιρία να κάνουμε αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουμε. Να μείνουμε μόνοι με τον εαυτό μας. Προσπαθώ να μείνω μόνη με τον εαυτό μου, να αναθεωρήσω κάποια πράγματα και κάποιες αξίες σε σχέση με τους συνανθρώπους μας. Συνομιλώ με φίλους μέσω viber και messenger, κάνω μια αναδιάρθρωση του χώρου του σπιτιού μου και επίσης μ’ αρέσει από το πρωί να ετοιμάζομαι και να προσπαθώ να βρω τρόπους να διασκεδάσω τη μέρα μου», ανέφερε η Μαρία Κίτσου.

«Είναι ένα φαινόμενο παγκόσμιο που όλοι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Βλέπουμε ότι η ενσυναίσθηση του κόσμου είναι στα ύψη αυτή τη στιγμή. Βλέπουμε τι γίνεται στις γειτονικές χώρες και ότι δεν είναι κάτι αστείο. Να μείνουμε μερικές μέρες στο σπίτι δεν είναι τίποτα μπροστά στα οφέλη που θα έχουμε, οπότε θεωρώ ότι το χιούμορ μπορεί να μας σώσει και σκέφτομαι τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας που μένουν χρόνια στο σπίτι. Εμείς δηλαδή δεν θα μπορέσουμε να μείνουν για κάποιες μέρες μέσα στο σπίτι μας; Και αυτοί οι άνθρωποι τι να πούνε; Πρέπει να προστατέψουμε όχι μόνο τους εαυτούς μας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Media 04.10.2025
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του Diddy: Ζητάει «έλεος» από τον δικαστή

Tabloid Χτες
Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή άνω των 11 ετών για τις καταδίκες που αφορούν «μεταφορά ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».

Χαμός στο Καλλιμάρμαρο με τον Robbie Williams – Χιλιάδες κόσμου τραγούδησε μαζί του

Tabloid Χτες
Ο Βρετανός τραγουδιστής εμφανίστηκε στο στάδιο με ζιπ κιλότ, ροζ καπέλο, αλλά και παντόφλες