E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το μήνυμα από μια υπάλληλο σούπερ μάρκετ που πρέπει να διαβάσετε

Τα τηλεφωνήματα που δέχεται

Δημοσίευση 24/3/2020 | 09:16

Το μήνυμα από μια υπάλληλο σούπερ μάρκετ που πρέπει να διαβάσετε

Τις τελευταίες ημέρες με όποιον μιλάω στο τηλέφωνο, είτε είναι συγγενής, είτε είναι φίλος είτε είναι για την δουλειά – κάποιος που μπορεί να μην γνωρίζω δηλαδή – το τηλεφώνημα καταλήγει ως εξής: «Να είμαστε καλά!» ή «Εύχομαι τα καλύτερα για εσάς και την οικογένειά σας».

Η μόνη ευχή που δίνουμε πια ο ένας στον άλλον και είναι απόλυτα φυσιολογικό με αυτό που ζούμε είναι να είμαστε καλά. Και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι γύρω μου – με κάποιες εξαιρέσεις φυσικά – προσέχουν. Προσέχουν για να ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή και να αγκαλιαστούμε και να φιληθούμε και να τσακωθούμε και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητα που τόσο πλέον λείπει σε όλους μας.

Σήμερα το πρωί ανοίγοντας το mail του newsit.gr έπεσα πάνω σε αυτό το μήνυμα που ήρθε από μια γυναίκα. Είναι ένα μήνυμα που με σόκαρε και με θύμωσε γιατί μου ήρθαν στο νου αυτοί που δεν προσέχουν. Αυτοί εξαιτίας των οποίων επιβλήθηκε το ύστατο μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Σας το παρουσιάζω αυτούσιο και διαβάστε το. Άλλωστε χρόνος υπάρχει….

«Θέλω να διαθέσετε 5 λεπτά από τον χρόνο σας και να διαβάσετε αυτό το mail. Είμαι υπάλληλος super market από αυτούς με τον φοβερό μισθό τον 380 ευρώ τον μήνα όπως και τα περισσότερα παιδιά. Λυπάμαι πολύ που το λέω μα θεωρώ πως ακόμη ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει! Τα super market δεν είναι χώρος αναψυχής! Την Κυριακή το βράδυ χάρηκα που άκουσα για την απαγόρευση και πίστεψα πως όλα θα είναι καλύτερα! Μάταια όμως! Ο κόσμος έρεε για να πάρει τα βασικά! Ξέρετε ποια ήταν αυτά; Μια γλάστρα! Ένα χαρτί, ένα πανί ξεσκονίσματος! Αναρωτήθηκα πως βγαίνουν; Ρώτησα κάποιους! “Α! Στείλαμε μήνυμα” μου είπαν έτσι απλά! Τι να σου κάνει και η κυβέρνηση και η κάθε κυβέρνηση όταν εσύ ο ίδιος δεν αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της κατάστασης! Έχουμε και εμείς οικογένειες, θέλουμε να τους δούμε αλλά δεν το κάνουμε για ευνόητους λόγους! Αύξησαν τις ώρες γιατί; Για να έρχονται να κάνουν την βόλτα τους αφού δεν έχουν που αλλού να πάνε; Και δυστυχώς εμάς δεν μας σκέφτεται κάνεις! Είμαστε και εμείς εκεί με κίνδυνο τις ζωές μας! Σας παρακαλώ γράψτε αν μπορείτε 2 γραμμές μήπως μπορέσει ο κόσμος να καταλάβει! Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι υγεία!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

O Τζορτζ Κλούνεϊ εξήγησε για ποιον λόγο αποφάσισε να μεγαλώσει τα παιδιά του μακριά από το Χόλιγουντ

Tabloid 08.10.2025
Ο ηθοποιός και η Αμάλ Κλούνεϊ εγκατέλειψαν το Λος Αντζελες για μια ήσυχη ζωή σε μια φάρμα στη Γαλλία

Voice Ρουμανίας: Παίχτης επέλεξε να τραγουδήσει Νίκο Βέρτη και εντυπωσιάζει τους κριτές

TV Buzz Χτες
Ο Νίκος Βέρτης είναι αγαπητός σε όλα τα Βαλκάνια και σύντομα το video από το Voice Ρουμανίας, έγινε viral

Η «πιο μισητή» μαμά αποκαλύπτει: «Είμαι 44 ετών και κάνω περισσότερο σεξ από την 20χρονη κόρη μου – Σεμνότυφη η Gen Ζ»

Tabloid Χτες
Η κόρη της απαντάει ότι νιώθει άβολα που οι γονείς της κάνουν σεξ κάθε βράδυ

Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν σταματά να σηκώνει βάρη και μετά... κερνάει τον εαυτό του μπάρμπεκιου!

Tabloid Χτες
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δείχνει ξανά το μοναδικό του στυλ

Κιμ Καρντάσιαν: Η νέα εμφάνισή της θύμισε σε πολλούς την Μπιάνκα Σενσόρι

Tabloid Χτες
Την κατηγορούν ότι αντέγραψε το look της

Κατερίνα Πλουμιδάκη: Η ζωή μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι μία κόλαση, δεν μπορώ να κλάψω, να γελάσω, να φιλήσω

Tabloid Χτες
Η δημοσιογράφος και συγγραφέας περιέγραψε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά από μια αποτυχημένη επανορθωτική επέμβαση στα χείλη

Αντζελα Δημητρίου – Η ενόχλησή της με ερώτηση δημοσιογράφου: «Θα μου το ματιάσετε»

Tabloid Χτες
Βρέθηκε στην απονομή χρυσού δίσκου του Δήμου Αναστασιάδη

Χώρισαν η Klavdia και ο Oge

Tabloid Χτες
Η Klavdia μιλά για τον χωρισμό της από τον Oge

Η κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς ξεσπά για τα deepfake που «ανασταίνουν» τον πατέρα της

Tabloid Χτες
Η Ζέλντα Γουίλιαμς, κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς, ξεσπά κατά της τεχνητής νοημοσύνης και των deepfake βίντεο

Λιάγκας για Μπισμπίκη: Αφελής μπέμπης που έκανε τη μία μ…κία μετά την άλλη

Tabloid Χτες
H Βανδή δεν πρέπει να πάει στο δικαστήριο

Η Ντέμι Μουρ έκανε ξανά την εμβληματική φράντζα της από την ταινία «Striptease»

Tabloid Χτες
Η ηθοποιός αναβίωσε το χαρακτηριστικό look της δεκαετίας του ’90 από τον ρόλο της ως Έριν Γκραντ στο φιλμ

Δήμος Αναστασιάδης: Οι πρώτες δηλώσεις για τη γέννα της Θεωνά – «Ήμουν μέσα στον τοκετό»

Tabloid Χτες
«Ο μεγάλος μας γιος δεν ξέρει ακόμα ότι έχει αδερφάκι»