E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο μουσικός παραγωγός που ετοιμάζει το πρώτο μπαλκόνι πάρτι στην Ελλάδα

51 djs ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα μεγάλο πάρτυ το Σάββατο για να μας φτιάξουν το κέφι

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 19/3/2020 | 10:24

Ο μουσικός παραγωγός που ετοιμάζει το πρώτο μπαλκόνι πάρτι στην Ελλάδα

Μένουμε σπίτι, κάνουμε πάρτι! Για να ξορκίσουν τη μοναξιά θα παίξουν δυνατά μουσική από τα μπαλκόνια τους. Μιλήσαμε με το μυαλό πίσω από την ιδέα.

Όλα ξεκίνησαν πριν 2 μέρες όταν ο Βασίλης Κοντοκώστας, διοργανωτής παραγωγός μουσικών εκδηλώσεων με έδρα την Κατερίνη, αποφάσισε να βγάλει ηχεία στο μπαλκόνι του για να διασκεδάσει τη γειτονιά. Όταν το είπε σε φίλους του θέλησαν να συμμετέχουν. Μετά από μερικές ώρες ειχαν μαζευτεί πάνω από 30 άτομα που θα έκαναν το ίδιο. Σε δυο 24ωρα, ξεπέρασαν τους 50 djs.

"Η μουσική για μένα ξεκινάει απο παιδί, είμαι 37 ετών και εδώ και 26 χρόνια την μοιράζομαι σε διάφορους χώρους και ραδιόφωνα... Τα τελευταία χρόνια έχω δημιουργήσει μια εταιρία οργάνωσης εκδηλώσεων από την Αθήνα η οποία αναλαμβάνει εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό".

Για  40 λεπτά και οι 51 DJs θα παίζουν το ίδιο σετ τραγουδιών και στη συνέχεια, η μουσική θα ακολουθήσει τα "μονοπάτια" της διάθεσης του κοινού. Όσοι, μάλιστα, δεν έχουν την τύχη να έχουν γείτονα κάποιον από τους DJs αυτούς, μπορούν να συντονιστούν στη συχνότητα τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών που θα μεταδίδουν το ίδιο κοινό σετ μουσικής του πρώτου 40λεπτου.

Μάλιστα βρέθηκαν πολλοί που ζήτησαν να μεταδοθεί το πρόγραμμα στο ίντερνετ για να το μεταδώσουν ακόμη και σε λεωφορεία αλλά και να εμπλακούν από άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Μπορούν να εμπλακούν και οι άλλες πόλεις

"Έχουμε τα πρώτα 'κρούσματα' ενδιαφέροντος στο #kanoumeparty απο την Αθήνα, την Ρόδο, την Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα. Είναι μια ομαδική δουλειά και σε όλο αυτό εργαζόμαστε από το σπίτι για να γίνει όλο αυτό με απόλυτο συντονισμό , περισσότερα απο 5 άτομα της ομάδας. Φυσικά και θέλουμε να γίνει κάτι τέτοιο και από την πλευρά μας θα το οργανώσουμε και θα το στηρίξουμε για να ξαναγίνει" λέει ο ίδιος. 

Σύμφωνα με τον Βασίλη, θα υπάρξει ένας χάρτης με κουκίδες προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες για τις γειτονιές, όπου κάποιος από τους DJ θα παίξει μουσική από το μπαλκόνι του.

Σκέφτεται να το επαναλάβει αν η η καραντίνα κρατήσει κι άλλο

"Ναι Φυσικά! Τι θα κάνουμε τόσες μέρες σπίτι.. Εμείς μένουμε σπίτι είναι σοβαρό και το τηρούμε από την πρώτη μέρα, για να μην βάλουμε σε κίνδυνο κανέναν. Έχουμε έτοιμα τα dj booth στημένα, γιατί να μην το επαναλάβουμε! Η συμμετοχή είναι πολύ μεγάλη και τα μηνύματα που δέχομαι καθημερινά είναι χαράς, ελπίδας, αισιοδοξίας. Ας δούμε ένα θετικό σε σε όλο αυτό το αρνητικό που ζούμε στα χρόνια του κορονωιού. Γνωρίζουμε την γειτονιά μας και χορεύουμε με αυτήν!"

H μουσική γιατρευει τη μοναξιά

"Music is the Answer σε όλο αυτό που ζούμε που είναι πρωτόγνωρο. Φυσικά και η μουσική θα γιατρέψει την μοναξιά, θα τονώσει την διάθεση και θα δώσει ένα μήνυμα χαράς από το σπίτι με ασφάλεια και τηρώντας τα μέτρα του υπουργείου υγείας".

Επικοινωνήστε μαζί του στο Fb Page αν ενδιαφέρεστε για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μια χωματερή 50 τόνων πάνω από τα σύννεφα: Γιατί το Έβερεστ δεν κατάφερε ποτέ να «καθαρίσει»

Stories 03.01.2026
Μετά από 10 χρόνια άκαρπων προσπαθειών, το Νεπάλ αλλάζει στρατηγική καθώς τα απορρίματα απειλούν την ψηλότερη κορυφή του κόσμου

Η εποχή που όλοι πληρώνονταν με... βότκες

Stories 03.01.2026
Ακόμα ακι οι δάσκαλοι

Οι «ασφαλείς» δουλειές που κινδυνεύουν πρώτες από την τεχνητή νοημοσύνη

Νέα Εποχή 03.01.2026
Η τεχνητή νοημοσύνη ανεβάζει τον κίνδυνο μιας «jobless recovery» – μιας οικονομικής ανάκαμψης χωρίς ανάλογη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Drones, σκύλοι και επιστήμονες σε πόλεμο με ένα έντομο‑φονιά

Stories 03.01.2026
Πώς ένα σκαθάρι απειλεί να αλλάξει για πάντα τα δάση

Μεξικό: Η «πόλη» που χάθηκε για πάντα – 130.000 ζωές εξαφανισμένες στον πόλεμο των ναρκωτικών

Stories 03.01.2026
Χιλιάδες οικογένειες ψάχνουν τους αγνοουμένους τους στο Μεξικό

Ένα χωριό με λεβάντες και... νεύρα! Γιατί οι κάτοικοι θέλουν τους τουρίστες μόνο τις καθημερινές

Stories 03.01.2026
Η ισπανική πόλη που δεν θέλει τουρίστες τα Σαββατοκύριακα

Από φτώχεια και πείνα στις μεγαλύτερες γκαλερί του κόσμου: Το θαύμα της γυναίκας που τόλμησε στα 78

Πρόσωπα Χτες
Ξεκίνησε στα 78, θριάμβευσε στα 90, έζησε μέχρι τα 101: η πιο δυνατή υπενθύμιση ότι ποτέ δεν είναι αργά

King Kazu: Ο άνθρωπος που νίκησε τον χρόνο υπογράφει το 40ό του επαγγελματικό συμβόλαιο!

Αθλητισμός Χτες
Στα 59 του χρόνια, ο αειθαλής Kazuyoshi Miura αποδεικνύει ότι το πάθος δεν έχει ημερομηνία λήξης, συνεχίζοντας το ποδοσφαιρικό του παραμύθι στη Fukushima United.

Γιατί όλοι μιλάνε για το Soft Life; Το trend που φέρνει ηρεμία στην καθημερινότητα

Νέα Εποχή Προχτές
7 βήματα για να μπεις κι εσύ στη νέα, ήρεμη εποχή της ζωής σου

Ο κανόνας ‑ παγίδα που κρίνει τη ζωή σου στη φυλακή ‑ όπως τον εξήγησε ο πιο σκληρός άντρας του Χόλιγουντ

Πρόσωπα Προχτές
Ο Ντάνι Τρέχο δεν είναι απλώς ένας σκληροτράχηλος κινηματογραφικός ήρωας