E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η Ελλάδα βγαίνει απόψε στα μπαλκόνια και χειροκροτεί γιατρούς και νοσηλευτές

Κάλεσμα για την εμψύχωση όσων παλεύουν αυτές τις ημέρες με τον κορωνοϊό

Δημοσίευση 15/3/2020 | 17:11

Η Ελλάδα βγαίνει απόψε στα μπαλκόνια και χειροκροτεί γιατρούς και νοσηλευτές

Τις τελευταίες ώρες, τον γύρο του διαδικτύου κάνει κάλεσμα για να χειροκροτήσουμε εκείνους που δίνουν μάχη καθημερινά λόγω του κορωνοϊού.

Χθες το βράδυ οι κάτοικοι της Ισπανίας βγήκαν στα μπαλκόνια τους και ένωσαν το χειροκρότημα τους για να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της υγείας.

Κάλεσμα για ανάλογη ενέργεια γίνεται και στη χώρα μας. Σύμφωνα με τη σχετικό κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απόψε στις 21:00 «βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας».

Αναλυτικά το σχετικό κάλεσμα:

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας...Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας...Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο ...όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!».

Το tweet της Μαρέβα Μητσοτάκη

Το δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό, τους νοσηλευτές και τους γιατρούς που δίνουν τη δική τους μάχη, καθώς και για το σλόγκαν «Μένουμε» σπίτι, έστειλε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Μάλιστα, η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, καλεί στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής σε μία μαζική εμψυχωτική – κινητοποίηση με κοινωνική σημασία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας δίνουν πραγματικό αγώνα καθημερινά. Τους αξίζει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Στις 21:00 σήμερα το βράδυ ας βγούμε όλοι στο μπαλκόνι μας και να τους ευχαριστήσουμε με ένα δυνατό χειροκρότημα» γράφει η κα. Μητσοτάκη στο Twitter.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

GNTM: Αυτά είναι τα 19 μοντέλα που μπήκαν στο σπίτι

TV Buzz 11.10.2025
50 υποψήφιοι και υποψήφιες κλήθηκαν να διεκδικήσουν μια θέση στον τηλεοπτικό διαγωνισμό

Συρίγος: Απαντά στην «επίθεση» του Λιάγκα

TV Buzz 11.10.2025
«Τρεις μέρες διαγωνισμός μπούρδας στην εκπομπή σου, να το κοιτάξεις»

GNTM: Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Μιχαέλας στην πασαρέλα

Media 11.10.2025
Το χειρίστηκε ολόσωστα, σχολίασαν οι κριτές

Μπίλι Αιλις: Θαυμαστής της την τράβηξε βίαια προς το μέρος του ‑ Δείτε το βίντεο

Social 11.10.2025
Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συναυλίας της 24χρονης τραγουδίστριας στο Μαϊάμι

Το κρυφό μήνυμα στο νυφικό της Selena Gomez – Μόνο όσοι πρόσεξαν καλά το είδαν

Tabloid 11.10.2025
Η Selena Gomez τίμησε τον Benny Blanco με έναν τρόπο που δεν φαντάζεσαι

Δεν το βάζει κάτω: Η φωνή που σημάδεψε τα 00s ετοιμάζει το πιο δυνατό comeback της καριέρας της

Celebrity Stories 11.10.2025
Η δυναμική σταρ που πάλεψε με σοβαρές ασθένειες, επιστρέφει με νέες επιτυχίες, tours και άπλετη ενέργεια!

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Ελπίζω στη σειρά που ετοιμάζω να παίξω»

Tabloid Χτες
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου μίλησε στην εκπομπή Buongiorno το πρωί της Παρασκευής (10-10), όπου μίλησε για τα μελλοντικά της επαγγελματικά σχέδια

Η Ευλαμπία Ρέβη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της: Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά

Tabloid Χτες
Η Ευλαμπία Ρέβη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα social media μέσα από μια σειρά από τρυφερές φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα με τον σύζυγό της, Σωτήρη Σκουλούδη

Ο χορός της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο

Tabloid Χτες
Ντυμένη στα κόκκινα η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα χόρεψε το «Μάλλον κάτι ξέρω» του δημοφιλούς τραγουδιστή