ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε καραντίνα πτήση με 57 επιβάτες στην Τουρκία λόγω φόβου κορωνοϊού

Οι 57 Τούρκοι πολίτες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο αναφοράς και εξετάζονται

Από το NEWSROOM 
Δημοσίευση 14/3/2020 | 10:11
Σε καραντίνα πτήση με 57 επιβάτες στην Τουρκία λόγω φόβου κορωνοϊού

Σε καραντίνα έχουν τεθεί 57 Τούρκοι που επέβαιναν σε αεροπλάνο στην Τουρκία και εξετάζονται για κοροναϊό. Το αεροσκάφος, το οποίο παρά την απαγόρευση πτήσεως από το Ιράκ προς την Τουρκία, απογειώθηκε από την Βαγδάτη με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, τέθηκε σε καραντίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο αεροσκάφος δεν επιτράπηκε να προσγειωθεί στην Κωνσταντινούπολη, ενώ καθώς στον γυρισμό δεν είχε αρκετά καύσιμα, έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Άγκυρα όπου και τέθηκε τελικά σε καραντίνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες σχετικές πληροφορίες πρόκειται για 57 Τούρκους πολίτες, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί από το αεροπλάνο και έχουν τεθεί όλοι σε καραντίνα σε νοσοκομείο αναφοράς, όπου και θα παραμείνουν για 14 μέρες. Ολοι τους εξετάζονται για κοροναϊό.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ