E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αγριες Μέλισσες: Θα είναι τελικά μαζί Μελέτης ‑ Πηνελόπη;

Έρχεται το απόλυτο spoiler

Δημοσίευση 6/3/2020 | 12:00

Αγριες Μέλισσες: Θα είναι τελικά μαζί Μελέτης ‑ Πηνελόπη;

Άγριες Μέλισσες: H αποκάλυψη του Κλεομένη στον Δούκα για τον έρωτα που νιώθει ο Μελέτης για την κόρη του, άνοιξε νέο πόλεμο!

Ωστόσο τα δυο αυτά παιδιά συνεχίζουν -παρά τα γεγονότα και τις αντιδράσεις- να νιώθουν έντονα συναισθήματα ο ένας για τον άλλον.

Η Μαρία Πετεβή και ο Γιώργος Γεροντιδάκης μιλούν στο tv kous kous για τη σχέση τους και αν τελικά ο έρωτάς τους θα εκπληρωθεί.

Το spoiler που δίνουν είναι δυνατό!

Θα ζήσετε τον έρωτα, θα αντιδράσετε στον Δούκα;
Γιώργος Γεροντιδάκης: «Όλο αυτό είναι ανικανοποίητο, όπως και όλοι οι μεγάλοι έρωτες. Εγώ εύχομαι να εναντιωθεί ο Μελέτης στον Δούκα και στο κατεστημένο που έχει ο τελευταίος δημιουργήσει στο Διαφάνι. θα αποφασίσει, ωστόσο, τι θα κάνει»

Μαρία Πετεβή: «Πραγματοποιήθηκε ένα μέρος του ερωτά τους, κάνοντας σeξ, το σώμα της Πηνελόπης δεν άντεξε, πρόδωσε ηθικές αξίες, οικογένεια. Αυτά τα παιδιά δεν ξέρω τι θα κάνουν. Μέχρι το επεισόδιο που έχω, δεν τον ζουν τον ερωτά τους κανονικά. Θεωρώ όμως ότι δεν είναι εύκολο να είναι μαζί, να ζουν τον έρωτα»

Είστε χαρούμενοι που η σειρά θα πάει δεύτερη σεζόν;
Γιώργος Γεροντιδάκης: «Ναι, δεν είναι η πρώτη φορά όμως που κάνω καθημερινό το οποίο θα συνεχιστεί. Είναι μεγάλη η χαρά, νιώθεις ότι ανταμείβονται η δουλειά και οι κόποι σου. Είμαι, γενικά, πολύ ήρεμος, ίσως φταίει το ότι έχω ξαναζήσει την επιτυχία με το «Βέρα στο δεξί».

Μαρία Πετεβή: «Δεν μας το έχουν ανακοινώσει επίσημα για να χειροκροτήσουμε όλοι. Ακούγεται έντονα, αλλά δεν έχουμε κλείσει. Εγώ δηλαδή δεν ξέρω αν θα είμαι, ποιος θα είναι. Είναι κάπως νωρίς ακόμη, εικάζω πράγματα, αλλά δεν ξέρω πώς», λέει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Μύκονο για διακοπές η Cardi B

Tabloid 06.07.2025
Το νησί των ανέμων επέλεξε η Cardi B για τις διακοπές της

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός, υπήρχε ξύλο, απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη»

Tabloid 06.07.2025
«Με απαξίωνε, με υποτιμούσε, ήταν άπιστος στη σχέση του γάμου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid Χτες
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz Χτες
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media Χτες
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid Χτες
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media Χτες
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.