E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χανιά: Αγριο ξύλο στην κερκίδα σχολικού αγώνα

Άτομα που φορούσαν κράνη και κουκούλες μπήκαν στην κερκίδα και χτύπησαν με γροθιές μαθητές

Δημοσίευση 5/3/2020 | 11:26

Χανιά: Αγριο ξύλο στην κερκίδα σχολικού αγώνα

Ένα σοκαριστικό γεγονός διαδραματίστηκε το πρωί της Πέμπτης στο δημοτικό κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού στα Χανιά κατά τη διάρκεια σχολικού αγώνα.

Λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση μπάσκετ, ανάμεσα στο 1ο ΓΕΛ Χανίων (με έδρα τη Νέα Χώρα) και στο Γενικό Λύκειο Σούδας, στο πλαίσιο του μαθητικού πρωταθλήματος, 5-6 άτομα που φορούσαν κράνη και κουκούλες μπήκαν στην κερκίδα και χτύπησαν με γροθιές μαθητές του σχολείου της Νέας Χώρας.

Μάλιστα, οι δύο εκ των μαθητών που χτυπήθηκαν τραυματίστηκαν πιο σοβαρά, χωρίς, ωστόσο, η κατάστασή τους να εμπνέει ανησυχία, αφού άμεσα τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews, αιτία αυτού του απρόσμενου και άκρως σοκαριστικού επεισοδίου ήταν ένα πανό που είχαν αναρτήσει στην κερκίδα μαθητές του σχολείου της Νέας Χώρας και στο οποίο αναγραφόταν σχόλιο κατά αντιεξουσιαστικής οργάνωσης.

Τα άτομα που μπήκαν στο γήπεδο και χτύπησαν μαθητές, αμέσως μετά το γεγονός εξαφανίστηκαν, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα που λίγοι αντιλήφθηκαν το περιστατικό.

Λίγη ώρα μετά έφτασε η Αστυνομία στο χώρο του γηπέδου, όπου και πήρε καταθέσεις μαρτύρων, καθηγητών και μαθητών. Παράλληλα, το γήπεδο, για προληπτικούς λόγους άδειασε (ο αγώνας διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών) και οι μαθητές των δύο Λυκείων που επρόκειτο να παρακολουθήσουν τον αγώνα, επέστρεψαν στα σχολεία τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στην Αυστρία: Μητέρα και κόρη βρέθηκαν νεκρές σε καταψύκτες ‑ Αγνοούνταν από τον Ιούλιο του 2024

Κόσμος Χτες
Δύο άνδρες, ένας 55χρονος Αυστριακός και ο 53χρονος αδελφός του, συνελήφθησαν για την υπόθεση τον Ιούνιο

Ανησυχία στη Θεσσαλονίκη: Αγέλη λύκων εμφανίστηκε στην Πυλαία ‑ Δείτε βίντεο

Ελλάδα Χτες
«Θα πρέπει να λάβουμε μέτρα και να εκφοβιστούν από συγκεκριμένη ομάδα άμεσης επέμβασης», τόνισε ο Σπύρος Ψαρούδας, Γενικός Συντονιστής της περιβαλλοντικής οργάνωσης «Καλλιστώ»

Γαλλία: Έσκαβε για πισίνα και βρήκε χρυσό αξίας 700.000 ευρώ ‑ Πήρε μόνο ...μπράβο!

Κόσμος Χτες
Από το όνειρο στον εφιάλτη - Βρήκε θησαυρό, αλλά δεν δικαιούται απολύτως τίποτα

Ρύπανση: Ελάχιστο πλαστικό αρκεί για να σκοτώσει θαλάσσια ζώα ‑ Τρομακτικά τα ευρήματα νέας μελέτης

Κόσμος Χτες
Νέα έρευνα ανέλυσε 10.000 νεκροψίες - Μόλις 23 κομμάτια πλαστικού θέτουν σε κίνδυνο τα θαλασσοπούλια

Ηράκλειο: 16χρονος ξυλοκοπήθηκε από παρέα ανηλίκων

Ελλάδα Χτες
Για το περιστατικό έχουν γίνει συνολικά εννέα συλλήψεις

Τον σκότωσε στο ξύλο επειδή του έκλεισε τον δρόμο στον Νέο Κόσμο

Ελλάδα Χτες
Ομολόγησε ο 29χρονος τη δολοφονία του 58χρονου

«Έπεσε» η Cloudflare: Προβλήματα σε όλο τον κόσμο στο X, το ChatGPT και πολλές άλλες ιστοσελίδες

Tech + Science Χτες
Το περιστατικό σημειώνεται λίγες εβδομάδες μετά τη μεγάλη διακοπή λειτουργίας της Amazon Web Services

Πάτρα: Ανατροπή στην υπόθεση του vεκρoύ 4χρονου ‑ Ο θείος του ομολόγησε πως είχαν τρoχαίo

Ελλάδα Χτες
O 25χρονος επιχείρησε να πάει βόλτα με τη μηχανή τον τετράχρονο - Το όχημα, που κατασχέθηκε, γλίστρησε και έπεσε στο κενό