E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον ιδιοκτήτη fast food

Τι τον οδήγησε στο έγκλημα

Δημοσίευση 24/2/2020 | 08:20

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο ντελιβεράς που σκότωσε τον ιδιοκτήτη fast food

Παρουσιάστηκε στις αρχές και παραδόθηκε ο 32χρονος ντελιβεράς. Το Σάββατο το βράδυ είχε μπει στο fast food από το οποίο είχε απολυθεί και μαχαίρωσε ξανά και ξανά τον ιδιοκτήτη του. Συνεργοί του τα 3 αδέρφια του, 2 από τα οποία έχουν ήδη συλληφθεί.

Παραδόθηκε τελικά στις αρχές ο 32χρονος ντελιβεράς που το βράδυ του Σαββάτου σκότωσε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος fast food που τον είχε απολύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει και τους συνεργούς του οι οποίοι είναι τα αδέρφια του.

Μάλιστα το ένα από αυτά είναι ανήλικο (17 χρονών) ενώ τα άλλα 2 είναι 20 και 37 χρονών. Εκτός από τον 37χρονο, οι άλλοι 3 έχουν πλέον συλληφθεί.

Συγκεκριμένα ο 20χρονος συνελήφθη στην Τούμπα και ο 17χρονος στην Αθήνα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο ντελιβεράς που πριν από λίγο διάστημα είχε απολυθεί, μπήκε στο ταχυφαγείο με τους τρεις συνεργούς του και περικύκλωσαν τον άτυχο επιχειρηματία. Τα χτυπήματα με μαχαίρι αποδείχθηκαν μοιραία για τον άτυχο πατέρα.

Ο άτυχος επιχειρηματίας ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας 13 και 15 ετών. Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος τονίζει: «Η οικογένεια του αδικοχαμένου άνδρα, ιδιοκτήτη του ταχυφαγείου, συντετριμμένη από την αναπάντεχη, προμελετημένη και εν ψυχρώ δολοφονία του, τελεσθείσα από κοινού από 4 δράστες, επιθυμεί να γίνει αποδεκτή η αυτονόητη απολύτως ανθρώπινη επιθυμία της για ιδιωτικότητα στις πιο δύσκολες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος.”

Όπως αποκαλύπτεται ο 32χρονος ντελιβεράς εργαζόταν παλιότερα στο συγκεκριμένο κατάστημα και πριν από δύο εβδομάδες απολύθηκε. Αυτό κάνει τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, να εκτιμούν ότι η δολοφονική επίθεση, ήταν η “εκδίκησή” του.

Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ (22-02-2020) μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και εργαζομένων του ταχυφαγείου, που βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παλιότερα είχε εργαστεί στο fast food και ένας ακόμη από τους δράστες. Αμφότεροι έχουν απασχολήσει τις Aρχές στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπραντ Πιτ: Σήμερα η σκηνή με την τεχνητή βροχή στην Ύδρα ‑ Έρχονται γυρίσματα και στη Νέα Μάκρη

Ελλάδα 24.02.2026
Στους ρυθμούς του διάσημου ηθοποιού Μπραντ Πιτ συνεχίζει να βρίσκεται η Ύδρα εκεί που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της χολυγουντιανής ταινίας που πρωταγωνιστεί

Βόλος: Με ιογενή μηνιγγίτιδα μαθητής δημοτικού – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ελλάδα 24.02.2026
Συναγερμός έχει σημάνει στον Βόλο μετά την διάγνωση ενός μαθητή δημοτικού με ιογενή μηνιγγίτιδα

Ηρώδειο: Κλειστό τα επόμενα τρία χρόνια λόγω φθοράς του μνημείου

Ελλάδα 24.02.2026
Προχωρούν οι μελέτες της ολικής αποκατάστασής του

Ιράν: Στρατιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε σε αγορά φρούτων, τέσσερις νεκρoί

Ελλάδα 24.02.2026
Νεκροί είναι ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του ελικοπτέρου καθώς και δύο έμποροι

Ζελένσκι: «Ο Πούτιν δεν πέτυχε τους στόχους του – Δεν λύγισε τους Ουκρανούς»

Κόσμος 24.02.2026
Στις 09:00 το πρωί στην Ουκρανία τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την επέτειο των 4 ετών από την εισβολή της Ρωσίας.

Καισαριανή: Η συγκινητική ιστορία του Κώστα Ρουσόπουλου που πήρε τη θέση άλλου στο απόσπασμα

Ελλάδα 24.02.2026
Ο Κώστας Ρουσόπουλος φώναξε «παρών» όταν άκουσε το όνομα συγκρατούμενού του που είχε οικογένεια - «Ζήσε εσύ Γιώργη, έχεις οικογένεια και παιδιά, εγώ μόνο τη μάνα μου έχω και τ`αδέρφια»

Ελληνίδα στο Μεξικό περιγράφει την κατάσταση μετά την εξόντωση του «Ελ Μέντσο»: «Ηταν η πρώτη φορά που ένιωσα φόβο»

Κόσμος 24.02.2026
Σε πολλές πόλεις ξέσπασαν επεισόδια με αποκλεισμούς δρόμων και πυρπολήσεις οχημάτων και καταστημάτων

Βίντεο: Γραμματέας λυκείου στις ΗΠΑ ομολογεί με δάκρυα στα μάτια σχέση με μαθητή

Κόσμος 24.02.2026
Ο σύζυγός της κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και επιμέλειας των παιδιών, την έπιασε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο κρεβάτι με τον 18χρονο – Η ίδια αρνείται σχέση με 17χρονο που την κατηγορεί

Το χωριό της Ρωσίας που έχασε σχεδόν όλους τους άνδρες του στον πόλεμο στην Ουκρανία

Κόσμος 24.02.2026
Σήμερα συμπληρώνονται 4 χρόνια από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία

Κυψέλη: Συγκλονίζει η κόρη του 64χρονου ‑ «Με είχε βιάσει στα 7 μου ‑ Η μητέρα μου το γνώριζε»

Ελλάδα 24.02.2026
Εξακολουθεί να αναζητείται από τις Αρχές ο 64χρονος που αποπειράθηκε να κακοποιήσει σeξουαλικά την 25χρονη κοπέλα με αναπηρία