E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συνελήφθησαν δύο άτομα που κολλούσαν αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ανοχή τελείωσε» το μήνυμα του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 22/2/2020 | 13:34

Συνελήφθησαν δύο άτομα που κολλούσαν αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ

Λίγες ώρες μετά την επιστολή του περιφερειάρχη Αττικής με την οποία ζήτησε την παρέμβαση της Τροχαίας Αττικής και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, σχετικά με παράνομη αφισοκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής εν όψει της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, συνελήφθησαν οι αφισοκολλητές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του e-ota.gr, νωρίτερα στην Λεωφόρο Συγγρού, συνελήφθησαν απο τις Αρχές άτομα που αναρτούσαν αφίσες για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου.

Ο Γιώργος Πατούλης είχε προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την παράνομη αφισοκόλληση στους κεντρικούς άξονες του λεκανοπεδίου

«Δεν μπορεί κανείς να είναι υπεράνω του νόμου και να τους περιφρονεί» σημειώνει η Περιφέρεια, με αφορμή την αφισοκόλληση για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, το Σάββατο 22/2, επί του κεντρικού οδικού δικτύου της Περιφέρειας (Ιερά Οδός, Πέτρου Ράλλη, Κηφισός, Λ. Θησέως, Λ. Κωνσταντινουπόλεως, Μεσογείων, Λένορμαν, Λ. Αθηνών, Παραλιακή, κ.λ.π.)

«Η Περιφέρεια δε θα ανεχθεί άλλο αυτές τις ανεύθυνες συμπεριφορές. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει, με την εικόνα των πόλεών μας και την ποιότητα ζωής μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Mετά την παραπάνω επιστολή του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, με την οποία ζήτησε την παρέμβαση της Τροχαίας Αττικής και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, σχετικά με παράνομη αφισοκόλληση του ΣΥΡΙΖΑ στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής εν όψει της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί οι οποίοι κολλούσαν τις αφίσες και στη συνέχεια με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Νωρίτερα, ο περιφερειάρχης Αττικής με κοινοποίηση της επιστολής του προς τον διευθύνοντα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, του ζητά να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες καθώς «συνεχίζεται το φαινόμενο της παράνομης αφισοκόλλησης», και όπως σημειώνει «τίθεται σοβαρός κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή των συμπολιτών μας».

Ο κ. Πατούλης στην επιστολή επισύναψε και αυτήν που απέστειλε προς όλους τους δημάρχους της Αττικής και τον συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης όπου αναφέρει «το νέο κρούσμα που παρατηρήθηκε» χθες δηλαδή «αφίσες διαστάσεων 1,80×0,80μ, που απεικονίζουν τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και διαφημίζουν ομιλία του, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30, στο χώρο του Τάε Κβον Ντο, στο Π. Φάληρο, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε ιστούς ηλεκτροφωτισμού, σχεδόν σε όλο το μήκος των οδικών αξόνων του πρωτεύοντος αστικού οδικού δικτύου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τι σημαίνει για την Ευρώπη η εφαρμογή του σχεδίου Τραμπ στην Ουκρανία

Κόσμος 22.11.2025
Τα δύο σενάρια για την επόμενη ημέρα

Σε επαγρύπνηση τα συστήματα υγείας για την πρόωρη άνοδο της γρίπης

Ελλάδα 22.11.2025
Νέο στέλεχος Κ και η σημασία του εμβολιασμού

Στέφανος Τσιτσιπάς: Φέρεται να πλήρωσε το πρόστιμο και να παρέδωσε το δίπλωμα αυτοκινήτου

Ελλάδα Χτες
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν ενημέρωσε ποτέ τις αρχές για το ποιος οδηγούσε το βράδυ της Τετάρτης στην Αττική Οδό

«Ανεβαίνει» κι άλλο το σουβλάκι: Φτάνει και ξεπερνάει τα 5 ευρώ το τυλιχτό

Οικονομία Χτες
Το σουβλάκι το 2015 κόστιζε, μόλις, 2 ευρώ και 20 λεπτά

Παναθηναϊκός AKTOR: Ξανά στο χειρουργείο ο Λεσόρ, ταξιδεύει για Πορτογαλία

Αθλητικά Νέα Χτες
Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας

Θεσσαλονίκη: Στην Ιταλία μεταφέρεται σήμερα το ζευγάρι που δηλητηριάστηκε από μανιτάρια

Ελλάδα Χτες
Το ζευγάρι νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ με οξεία ηπατική ανεπάρκεια έπειτα από κατανάλωση μανιταριών

Τραμπ για Ουκρανία: Διορία έως την επόμενη Πέμπτη για την αποδοχή ή όχι του σχεδίου 28 σημείων

Κόσμος Χτες
Εκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου ασφαλείας συγκάλεσε στη Μόσχα ο Πούτιν

Αυστρία: Απαγορεύεται η ισλαμική μαντίλα στα σχολεία από τη νέα σχολική χρονιά

Κόσμος Χτες
Πρόστιμα στους γονείς μαθητριών που θα παραβιάσουν το μέτρο