E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν

Ο πατέρας της δίνει συμπληρωματική κατάθεση για 33 ώρες

Δημοσίευση 11/2/2020 | 19:27

Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν, στις 23 Δεκεμβρίου 2019.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν, οδηγήθηκε ξανά στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για συμπληρωματική κατάθεση. Αυτό που επιδιώκουν οι αστυνομικοί είναι μέσα από συμπληρωματικές καταθέσεις να «σπάσουν» τη σιωπή του πατέρα της Βαλεντίν, καθώς θεωρούν ότι υπάρχουν κενά στα λεγόμενά του και δεν τους έχει πει όλη την αλήθεια.

Ο Αμπελκά, όπως ονομάζεται ο πατέρας της 7χρονης, κλήθηκε από την αστυνομία ως μάρτυρας και καταθέτει 33 ώρες. Ο άνδρας βρίσκεται στη ΓΑΔΑ από χθες το πρωί στις 9:40. Οι αστυνομικοί ήθελαν να τον αφήσουν χθες το βράδυ να φύγει, αλλά λόγω των αντιφάσεων στις οποίες πέφτει, τον έχουν κρατήσει μέχρι αυτή τη στιγμή, και δέχεται συνεχώς ερωτήσεις.

Ο νεαρός άνδρας, καλείται να δώσει εξηγήσεις σχετικά για την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο μία μέρα μετά την εξαφάνιση της μικρής και ξανά μετά από τρεις μέρες, καθώς και γιατί είχε πάει στη Γαλλία λίγους μήνες πριν από την εξαφάνιση της μικρής. Την ίδια στιγμή, δεν έχει αποκαλύψει την ταυτότητα των ανθρώπων με τους οποίους επικοινωνούσε στο αεροδρόμιο και στο κέντρο της Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη Γαλλία βρίσκεται η πρώην σύντροφος του πατέρα της Βαλεντίν και εξετάζεται το ενδεχόμενο, η συγκεκριμένη γυναίκα να πήρε μαζί της το παιδί, με σκοπό να το δώσει για υιοθεσία και να λάβει χρήματα.

Οι ελληνικές αρχές έχουν κινήσει διαδικασία, ώστε να βοηθήσουν στις έρευνες και οι γαλλικές αρχές, ζητώντας να βρεθεί σε ποιους ανήκουν οι γαλλικοί αριθμοί με τους οποίους επικοινωνούσε ο πατέρας της Βαλεντίν στο αεροδρόμιο, ώστε να βρεθούν τα άτομα αυτά για να εξεταστούν.

Πατέρας Βαλεντίν: «Μου πρότειναν ΜΚΟ να την υιοθετήσουν»

Επίσης, αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του πριν από λίγες στην εκπομπή της Αγγελική Νικολούλη, υποστηρίζοντας πώς τον είχαν πλησιάσει μέλη ΜΚΟ και του ζήτησαν να δώσει το παιδί για υιοθεσία.

«Ναι, μου πρότειναν να υιοθετήσουν την Βαλεντίν», απάντησε σε σχετικό ερώτημα. «Στη Λέσβο δυο φορές και μια στην Αθήνα. Μου έκαναν μάλιστα αυτή την πρόταση από Μ.Κ.Ο., αλλά δε δέχτηκα γιατί είναι το μοναδικό άτομο που έχω στη ζωή μου και είπα ότι αν είναι να πεθάνω, θα πεθάνω μαζί με την Βαλεντίν», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος στη δηοσιογράφο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα της μικρής, είχε πάει την κόρη του στο Σύνταγμα για να παίξει και να δει τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων. Επιστρέφοντας στο σπίτι στο Παγκράτι, της ζήτησε να πάει σε κοντινό σούπερ μάρκετ για να του αγοράσει ένα μπουκάλι νερό. Εκείνος επέστρεψε στο διαμέρισμα, αλλά η Βαλεντίν εξαφανίστηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απλήρωτοι έμειναν εποχικοί εργαζόμενοι στις γιορτές – Τι καταγγέλλει η ΠΟΕΕΤ

Ελλάδα Χτες
«Φιάσκο» με τις προπληρωμένες κάρτες: Χιλιάδες εποχικοί χωρίς δώρα και επίδομα ανεργίας

Αδιανόητο: Κατέγραφαν την πυρκαγιά στο μπαρ του Κραν Μοντανά αντί να τρέξουν να σωθούν

Κόσμος Χτες
Η πυρκαγιά είχε τραγικό απολογισμό: τουλάχιστον 40 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ 119 τραυματίστηκαν

Με ανοιχτά μπλόκα, η ΕΛ.ΑΣ καλεί τους εκδρομείς να αποφύγουν τη μαζική επιστροφή

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τους εκδρομείς της Πρωτοχρονιάς, με φόντο τα αγροτικά μπλόκα

Πρόστιμα σε 800.000 ιδιοκτήτες οχημάτων για τα τέλη κυκλοφορίας

Ελλάδα Χτες
Χωρίς καμία παράταση φέτος η προθεσμία

Μπήκαν σε ξένο μαντρί και έσφαξαν 40 αρνιά – Τρεις συλλήψεις

Ελλάδα Χτες
Τους 3 Κρητικούς φέρεται να υπέδειξε o 38χρονος ιδιοκτήτης των ζώων εξαιτίας προγενέστερων απειλών

Οι χειμερινές εκπτώσεις πλησιάζουν – Πόσο θα διαρκέσουν

Ελλάδα Χτες
Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα κριτήρια που πρέπει να έχετε

Αγρότες: Στα Μάλγαρα την Κυριακή οι κρίσιμες αποφάσεις για τα μπλόκα

Ελλάδα Χτες
Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη - Ποιοι δεν θα δώσουν το παρών

«Είμαστε έτοιμοι για δράση»: Ο Τραμπ δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα επέμβουν εάν το Ιράν καταστείλει βίαια τις διαμαρτυρίες

Κόσμος Χτες
Σε περίπτωση που το Ιράν ανοίξει πυρ και υπάρξουν νεκροί ανάμεσα σε πολίτες που διαδηλώνουν, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα παρέμβουν για να τους προστατεύσουν