E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντώνης Κανάκης: Μιλάει για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ

Ποια θα είναι η συνέχεια που θα έχουν οι «Ράδιο Αρβύλα»

Δημοσίευση 9/2/2020 | 17:30

Αντώνης Κανάκης: Μιλάει για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ

Ο Αντώνης Κανάκης έδωσε μια συνέντευξη για το διαζύγιο του με τον ΣΚΑΪ και το μέλλον της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

Στο «Πρώτο Θέμα» έδωσε συνέντευξη ο Αντώνης Κανάκης, μετά το τηλεοπτικό του διαζύγιο με τον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός παρουσιαστής δεν θέλησε να πει και πολλά, καθώς όπως τόνισε “όλα αυτά τα γεγονότα είναι νωπά”, ωστόσο, πρόσθεσε πως βρίσκεται σε ουσιαστικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Τι σου άφησε όλη αυτή η περιπέτεια με τον ΣΚΑΪ;

«Την απόλυτη επιβεβαίωση ότι, όσο κι αν νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα, πάντα θα εμφανίζονται άνθρωποι στη ζωή σου το ποιόν των οποίων θα σου θυμίζει ότι δεν έχεις δει τίποτε ακόμη».

Φαντάζομαι ότι όταν έγινε γνωστό ότι χωρίζετε τηλεοπτικά με τον ΣΚΑΪ κάποια κανάλια σού τηλεφώνησαν.

«Είμαστε σε ουσιαστικές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, όπως είναι φυσικό, αλλά θα μου επιτρέψεις να μην αποκαλύψω κάτι περισσότερο, αφού οι διαδικασίες αυτές έως ότου καταλήξουν κάπου αφορούν μόνο τις εμπλεκόμενες πλευρές».

Πότε θα κάνετε το επόμενο βήμα; Θα δούμε Ράδιο Αρβύλα φέτος τηλεοπτικά;

«Αν και είμαστε πανέτοιμοι να βγούμε στον αέρα από τον Οκτώβριο που μας πέρασε, αυτή τη στιγμή, με όλα αυτά τα γεγονότα νωπά, δεν είμαι σε θέση να απαντήσω στην ερώτηση αυτή. Είναι πολύ νωρίς και συγχρόνως βρισκόμαστε σε ένα οριακό χρονικό σημείο για την τρέχουσα σεζόν. Από την άλλη, ποτέ δεν ξέρεις και τίποτα δεν αποκλείεται. Όμως, επειδή αυτό που κυρίως πάντα μας ενδιαφέρει είναι η επικοινωνία με τον κόσμο και το μοίρασμα της δουλειάς μας μαζί τους, αυτή την επικοινωνία θα τη φροντίσουμε με τις διαδικτυακές μας εκπομπές, όπου για μας είναι ένας καινούργιος και πολύ ενδιαφέρων κόσμος, από τον οποίο έχουμε ήδη εισπράξει ιδιαίτερα έντονο το πόσο πολύ και πόσο αποτελεσματικά η τηλεόραση του σήμερα έχει καταφέρει να απαξιώσει τον εαυτό της».

Σκέφτηκες ποτέ να μην κάνεις άλλο σάτιρα, αλλά να κάνεις κάτι άλλο; Και δεν εννοώ το Βινύλιο…

«Το Βινύλιο, το οποίο αγαπώ τόσο πολύ και αγάπησε και εκτίμησε ο κόσμος εξίσου, ακόμα δεν ξεκίνησε καλά καλά. Έχει πολύ δρόμο μπροστά του και πολύ ωραία πράγματα να δείξει. Οπότε αυτό θέλω να κάνω, παράλληλα βέβαια με το Ράδιο Αρβύλα. Σκέψεις και ιδέες πάντα έχω και πολλές από αυτές μπορεί να πραγματοποιηθούν τηλεοπτικά κάποια στιγμή, αλλά τα περισσότερα που αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω και να δημιουργήσω δεν έχουν σχέση με την τηλεόραση, αλλά κυρίως με τη μουσική και κάποια στιγμή με τον κινηματογράφο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Celebrity Stories 25.02.2026
Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Ήταν το απόλυτο supermodel. Ώσπου μια μέρα τα βρόντηξε κι έφυγε. Να γιατί

Celebrity Stories 25.02.2026
Πού βρίσκεται σήμερα η Rachel Hunter

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Tabloid 25.02.2026
Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Tabloid Χτες
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Tabloid Χτες
O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Media Χτες
Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Νέα ζωή για το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο Φθιώτιδας – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Tabloid Χτες
Ποιος αγόρασε το ιστορικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social Χτες
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid Χτες
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media Χτες
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της