E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επαγγελματίας ποδηλάτης τα έβαλε με δημοσιογράφο επειδή δεν φόραγε σουτιέν

Πόλεμος δηλώσεων...

Δημοσίευση 3/2/2020 | 10:36

Επαγγελματίας ποδηλάτης τα έβαλε με δημοσιογράφο επειδή δεν φόραγε σουτιέν

Τουλάχιστον ατυχέστατο ήταν το σχόλιο που έκανε ο Sven Spoormakers στο Twitter για μία νεαρή ρεπόρτερ στην Αργεντινή.

Ο πρώην επαγγελματίας ποδηλάτης και νυν δημοσιογράφος στην «Het Laatste Nieuws», έβγαλε ένα screenshot τη συνάδελφό του, σχολιάζοντας εμμέσως το γεγονός οτι δεν φορούσε σουτιέν: «Is it cool in Argentina?».

Όπως είναι λογικό, το ποστάρισμά του αυτό προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα σχόλια, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή της επίσης δημοσιογράφου,της Sophie Smith από την Αυστραλία.

«Σοβαρά; Σε παρακαλώ πες μου οτι έγινε λάθος στην μετάφραση και δεν σχολίασες δημοσίως μία νεαρή ρεπόρτερ. Μιλώντας από εμπειρία, επέτρεψέ μου να σου πω οτι κάνει την ίδια δουλειά με σε εσένα, αλλά δουλεύει περισσότερο επειδή υπάρχουν κάτι μ@λΑκ€ς σαν και εσένα», όμως ο Spoormakers, φαίνεται δεν είχε καταλάβει το λάθος του: «Μην μου βγάζεις το χαρτί του φεμινισμού. Ξέρεις ακριβώς τι φοράει ή μάλλον δεν φοράει. Αν έπαιρνα μία συνέντευξη έχοντας τα γεννητικά μου όργανα έξω, θα γελάγατε μαζί μου».

Η Smith τότε του απάντησε λέγοντας: «Οπότε είναι λάθος της που εσύ δεν μπορείς να μην κοιτάς το στήθος της. Τι έπρεπε να κάνει, να βάλει ένα σακί για να μην ενθουσιάζεσαι. Θα σε βγάλω μία φωτογραφία στην δουλειά, θα την ποστάρω, θα γράψω πόσο μικρό πέος έχεις και εσύ θα είσαι ΟΚ με αυτό;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Παντρεύεται σήμερα με την Αλεξάνδρα Νίκα

Tabloid 07.07.2025
Δείτε φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό μέρος που θα παντρευτούν δίπλα στη θάλασσα

Γιώργος Παπαδάκης: Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη μετά το τέλος του Καλημέρα Ελλάδα

Tabloid 07.07.2025
«Κακά τα ψέματα το να βλέπεις τον ίδιο άνθρωπο κάθε πρωί για 34 χρόνια από ένα σημείο και μετά λες να δω κι εγώ κάτι διαφορετικό»

Πρεμιέρα για την εκπομπή «Καλοκαιρινό Ραντεβού» στο Open με Μαλέσκου και Κωνσταντάρα

TV Buzz 07.07.2025
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ιωάννα Μαλέσκου το πρωί της Δευτέρας 7 Ιουλίου έκαναν πρεμιέρα με την εκπομπή «Καλοκαιρινό ραντεβού» μέσα από τη συχνότητα του Open

Κατερίνα Καραβάτου: Έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 με το «Καλοκαίρι Παρέα»

TV Buzz 07.07.2025
«Χαίρομαι που ξεκινώ κάτι καινούργιο, το οποίο όμως μού είναι βαθιά γνώριμο», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

H Lizzo γιόρτασε την αλλαγή στη σιλουέτα της μετά το Ozempic με μαγιό α λα Πάμελα Αντερσον

Tabloid 07.07.2025
Αφού φόρεσε το μαγιό η Lizzo πόζαρε δίπλα σε μια πισίνα δείχνοντας με τα χέρια της το κορμί της

Η Καίτη Γαρμπή με μαύρο μπικίνι χαλαρώνει στην πισίνα

Tabloid 07.07.2025
Η Καίτη Γαρμπή απολαμβάνει το καλοκαίρι, ενώ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη

Η celebrity σχέση που ξεκίνησε με ένα δείπνο στο Λονδίνο και κατέληξε viral στο Glastonbury

Celebrity Stories 07.07.2025
Αυτή είναι η σχέση που όλοι ψιθύριζαν – και τώρα έγινε viral!

Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία πίσω από την παιδική ηλικία της Uma Thurman

Tabloid 07.07.2025
Μεγάλωσε ανάμεσα σε βουδιστές και αριστοκράτες

Γέννησε η Έφη Αχτσιόγλου

Tabloid Χτες
Απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι