E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Ο πατέρας μου ήταν ο καλύτερος του κόσμου μέχρι που έγινε εχθρός μου»

«Μας έκανε ψυχολογικό πόλεμο, όταν η μητέρα μου του ζήτησε να χωρίσουν»

Δημοσίευση 30/1/2020 | 10:21

«Ο πατέρας μου ήταν ο καλύτερος του κόσμου μέχρι που έγινε εχθρός μου»

Οι Deevibes είναι ένα συγκρότημα που έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στη μουσική σκηνή τα τελευταία χρόνια. Αυτό όμως που δεν είναι γνωστό, είναι ο παράλληλος βίος της Εβελίνας και του Ντομινίκ. Τα δυο παιδιά άνοιξαν την καρδιά τους στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησαν για την άγνωστη ζωή τους.

Ο Ντομινίκ αποκάλυψε πως δεν έχει μνήμες από τον πατέρα του και θυμάται μόνο την μητέρα του να φέρνει εκείνον και τον αδερφό του στην Ελλάδα. Εξήγησε, επίσης, πως η καταγωγή του δυσκόλεψε την προσαρμογή του και τον έκανε να αγωνίζεται. Η Εβελίνα έχει μνήμες από τον πατέρα της, ο οποίος ήταν καλός μαζί της μέχρι που ο χωρισμός του με τη μητέρα της τον άλλαξε σε ένα σκληρό άνθρωπο.

«Από τη Γερμανία φύγαμε σαν κυνηγημένοι με την μητέρα μου και τον αδερφό μου. Ο πατέρας μου είχε γίνει βίαιος με τη μητέρα μου. Για 20 χρόνια δεν είχα καμία επαφή με τον πατέρα μου. Όταν τον συνάντησα, τον ρώτησα γιατί χτυπούσε τη μητέρα μου. Όταν ήρθα στην Ελλάδα βίωσα τον ρατσισμό. Οι συμμαθητές μου και η δασκάλα μου γελούσαν μαζί μου γιατί είχα διαφορετικό χρώμα και φορούσα σκουλαρίκι», είπε ο Ντομινίκ.

«Ο πατέρας μου μας έκανε ψυχολογικό πόλεμο, όταν η μητέρα μου του ζήτησε να χωρίσουν. Μέσα σε ένα βράδυ ο πατέρας μου πήρε όλα τα έπιπλα από το σπίτι, κοιμόμασταν για μήνες στο πάτωμα. Ήταν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου μέχρι που έγινε εχθρός μου. Είχα κόψει κάθε επαφή μαζί του μέχρι που τον είδα σε μια συναυλία μου. Αποφάσισα να του μιλήσω για να γίνω εγώ καλύτερη», είπε η Εβελίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Media 04.10.2025
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»

Σήμερα ανακοινώνεται η ποινή του Diddy: Ζητάει «έλεος» από τον δικαστή

Tabloid Χτες
Οι εισαγγελείς ζητούν ποινή άνω των 11 ετών για τις καταδίκες που αφορούν «μεταφορά ανθρώπων με σκοπό την πορνεία».