E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Meghan Markle: Κράξιμο στo Twitter για τον τρόπο που κρατούσε το μωρό της

Τροφή για πικρόχολα σχόλια έδωσε η βόλτα της «αντάρτισσας»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/1/2020 | 13:18

Meghan Markle: Κράξιμο στo Twitter για τον τρόπο που κρατούσε το μωρό της

Τροφή για πικρόχολα σχόλια έδωσε η βόλτα της «αντάρτισσας» της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, Meghan Markle σε δάσος του Καναδά με τον μικρό της γιο και τα αγαπημένα της σκυλιά.

Οι χρήστες των social media άδραξαν την ευκαιρία για να κάνουν πικρόχολα σχόλια σε βάρος της συζύγου του δούκα του Σάσεξ, η οποία εμφανίστηκε χθες χαμογελαστή και ευδιάθετη κάνοντας πεζοπορία στην εξοχή.

Ο φακός την απαθανάτισε μαζί με τα δύο σκυλιά της και τον οκτώ μηνών γιο της σε μάρσιπο. Δίπλα τους ήταν δύο σωματοφύλακες.

Ανακουφισμένη και χωρίς άγχος, η Meghan Markle έδειχνε να απολαμβάνει τη νέα της ζωή. Ήταν ντυμένη με σπορ ρούχα: ένα φούτερ, μαύρο κολάν και λαδί σκούφο και τα μαλλιά της πιασμένα σε πλεξούδα.

Ωστόσο, οι χρήστες στα social media έσπευσαν να την επικρίνουν δριμύτατα για τον τρόπο με τον οποίο κρατούσε τον γιο της στη διάρκεια της βόλτας.

«Ας την δείξει κάποιος πώς να χρησιμοποιεί τον μάρσιπο προτού πέσει κάτω ο μικρός Αrchie», είναι ένα από τα σχόλια των χρηστών.

«Ας την βοηθήσει ένας από τους σωματοφύλακές της»... «Δεν τον κρατάει σωστά (τον μικρό Αrchie)»... «Ο μικρός Αrchie έδειχνε να αισθάνεται άβολα στον μάρσιπο»... «Η Μέγκαν δείχνει να χρειάζεται βοήθεια», γράφουν άλλοι χρήστες.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail: «Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης παρότρυναν την Meghan να λάβει συμβουλές από την νταντά για το πώς να χρησιμοποιήσει τον μάρσιπο με αφορμή τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνοντας τον αδέξιο χειρισμό της στη βόλτα με τον Άρτσι και τα δύο σκυλιά της. Η βόλτα της στο δάσος, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το παραθαλάσσιο νέο της σπίτι στο Βανκούβερ του Καναδά, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους φωτογράφους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Λουπίτα Νιόνγκο: Η δημόσια απάντηση στις αντιδράσεις για την επιλογή της ως Ωραία Ελένη

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Η Λουπίτα Νιόνγκο απάντησε δημόσια στις αντιδράσεις που προκάλεσε η συμμετοχή της στον ρόλο της Ωραίας Ελένης στη νέα κινηματογραφική εκδοχή της «Οδύσσειας» από τον Κρίστοφερ Νόλαν

Μαριέττα Χρουσαλά: Η συγκινητική εξομολόγηση για τα παιδιά της – «Θα χάσεις και μερικές μάχες»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο μιλά για τη δουλειά της ενώ με συγκίνηση αναφέρεται και στη ζωή της ως μαμά τριών παιδιών

Εκτός Real View η Έλενα Χριστοπούλου

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Τι συνέβη

J2US: Τα τρία ζευγάρια που προκρίθηκαν στον τελικό

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το J2US πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Θα ήθελα να είχα ένα παιδί από τον Δάνη, τώρα είναι αργά»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα ήθελα ένα παιδί από μία τέτοια σχέση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Μαρία Ηλιάκη – Το παράπονο προς την Κατερίνα Καινούργιου για το δώρο: «Τόσα λεφτά τσάμπα;»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Δηλώσεις στην Super Κατερίνα παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη, στέλνοντας παράλληλα τις ευχές της στην Κατερίνα Καινούργιου για την γέννηση της κόρης της.

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

TV Buzz 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»