E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτοκτόνησε 18χρονη που είχε πέσει θύμα βιασμού στη Ζάκυνθο

Συγκλονίζει το ξέσπασμα της μητέρας της

Δημοσίευση 14/1/2020 | 09:38

Αυτοκτόνησε 18χρονη που είχε πέσει θύμα βιασμού στη Ζάκυνθο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε το περασμένο καλοκαίρι στη Ζάκυνθο μια 18χρονη τουρίστρια από τη Βρετανία, όταν έπεσε θύμα βιασμού. Λιγότερο από τρεις μήνες αργότερα, μην μπορώντας να αντέξει τις ίδιες της τις σκέψεις, αλλά και το γεγονός ότι δεν θα αποδοθεί ποτέ δικαιοσύνη, η νεαρή κοπέλα έβαλε τέλος στη ζωή της, βυθίζοντας τους δικούς της στο πένθος.

Η Τζούλι Κρόου δέχθηκε δύο φορές επίθεση στο νησί. Η πρώτη -που ήταν μάλιστα διπλή- σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης της νύχτας, στις 16 Αυγούστου, όταν ένας άνδρας την άρπαξε και προσπάθησε να τη φιλήσει και ένας άλλος προσπάθησε να βάλει το χέρι του μέσα στο παντελόνι της, όμως εκείνη κατάφερα να διαφύγει.

Μόλις δύο βράδια μετά, της έριξαν ναρκωτικά στο ποτό, όπου και έπεσε θύμα βιασμού και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο κλαμπ μαζί με τα κορίτσια υπήρχε ένας ξανθός άνδρας, πιθανότατα από τη Σουηδία, ο οποίος χόρευε μαζί τους. Καθώς η νύχτα κυλούσε, ο άνδρας αυτός έβαλε τον αντίχειρά του στο στόμα της Τζούλι και οι γύρω της υποψιάστηκαν ότι μπορεί να της έδωσε κάτι να καταπιεί μαζί με αυτό.


Το νεαρό κορίτσι ξεκίνησε να ζαλίζεται και λίγο αργότερα αποχαιρέτισε τις φίλες της και επέστρεψε στο δωμάτιο για να κοιμηθεί. Η Τζούλι γνώρισε έναν άλλο νεαρό άνδρα έξω από το διαμέρισμά της, ο οποίος την προσκάλεσε στο δικό του, όμως εκείνη αρνήθηκε και πήγε να κοιμηθεί.


Οι φίλες της επέστρεψαν σπίτι αργότερα με κάποια αγόρια και προσπάθησαν να ξυπνήσουν την Τζούλι για να πάνε όλοι μαζί στην πισίνα, όμως εκείνη ήταν εξαντλημένη. Ώρες αργότερα, η Τζούλι άνοιξε τα μάτια της και έπαθε σοκ καθώς αντίκρυσε αίμα στο κρεβάτι της.


Η νεαρή κοπέλα, έφερε επίσης μελανιές και μώλωπες στο σώμα της και έτσι κατάλαβε ότι «κάτι απαίσιο της είχε συμβεί» χωρίς όμως να ξέρει τι ακριβώς.

Η μητέρα της Τζούλι, Άννα, μιλώντας στη Mirror περιέγραψε τον εφιάλτη που βίωνε η κόρη της: «Η Τζούλι που επέστρεψε από την Ελλάδα λειτουργούσε σε δύο διαφορετικά επίπεδα. Σε ένα λειτουργικό και σε ένα δεύτερο στο οποίο πάλευε να καλύψει τα κενά μνήμης που είχε από τον βιασμό. Μας προειδοποίησε ο σύμβουλος στο κολλέγιό της ότι θα χρειαστεί να παρακολουθείται από ειδικό και ότι βρίσκεται σε ένα πολύ ευάλωτο στάδιο».

Και πρόσθεσε ότι αυτό που τη βασάνιζε περισσότερο είναι ότι επιστρέφοντας στην πατρίδα της συνειδητοποίησε ότι ήταν πλέον πολύ αργά για να βρεθεί ο δράστης.

«Αυτό ακριβώς τη βασάνιζε. Και η ίδια έλεγε πως έχει στοιχειωθεί από το τραύμα και τη σκέψη του τι είχε γίνει και ότι δεν θα υπάρξει καμία απόδοση δικαιοσύνης. Ένιωθε πολύ αβοήθητη».

Η μητέρα της 18χρονης Τζούλι, ανέφερε πως πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια για το τι συνέβη στο παιδί της, ώστε να προειδοποιήσει και άλλα παιδιά και ειδικά στην ηλικία των 18-20 στην οποία είναι και περισσότερο ευάλωτα.

«Η ίδια δεν ήθελε να κρύβει πλέον το τι της συνέβη και για αυτό και εμείς μιλάμε δημόσια. Σκοπός μας είναι οι γονείς και οι νέοι άνθρωποι να είναι προσεκτικοί και να γνωρίζουν ότι εκεί έξω υπάρχουν επιτήδειοι που επιτίθενται σε μικρά παιδιά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μυστήριο από άρμα με την αμερικανική και τη ρωσική σημαία

Κόσμος 18.08.2025
Ο Αντρέι Γερμάκ, επικεφαλής του γραφείου του προέδρου της Ουκρανίας, αναδημοσίευσε το βίντεο στο Telegram

Χαλάνδρι: Βγήκε να ταΐσει τις γάτες και της έστησε καρτέρι θανάτου – Γιατί τη σκότωσε ο 28χρονος

Ελλάδα 18.08.2025
O 28χρονος σκότωσε με μαχαίρι 47χρονη στο Χαλάνδρι γιατί «με εξέθεσε στους φίλους μου», όπως ομολόγησε

Συναγερμός στο Μανχάταν: Αποκλεισμένη η Times Square λόγω ύποπτου δέματος

Κόσμος 18.08.2025
Στο κλείσιμο τμήματος της πλατείας Times Square στο κεντρικό Μανχάταν προχώρησε η αστυνομία της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο έρευνας σχετικά με ένα ύποπτο πακέτο που εντοπίστηκε

Επιστήμονες κατέγραψαν για πρώτη φορά σε βίντεο την εμφύτευση ανθρώπινου εμβρύου στη μήτρα

Tech + Science 18.08.2025
Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής της Καταλονίας (IBEC), σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dexeus της Βαρκελώνης, που παρείχε τα έμβρυα

Πιστόλι, σπαθί «κατάνα» και ξιφίδια βρέθηκαν στο σπίτι 25χρονης που συνελήφθη στον Ασπρόπυργο

Ελλάδα 18.08.2025
Η νεαρή κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Χάος σε παραλία της Γρανάδας: Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν λουόμενους

Κόσμος 18.08.2025
Ενώ η Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπη με φωτιές – Δείτε βίντεο

Φλόριντα: Η σοκαριστική στιγμή που οδηγός νταλίκας και προκαλεί τροχαίο με τρεις νεκρούς

Κόσμος 18.08.2025
Ο Σινγκ βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ από το 2018 - Κατηγορείται για τριπλή ανθρωποκτονία

Ανατροπή στη δoλoφovία στο Χαλάνδρι: Τι ερευνά τώρα η ΕΛ.ΑΣ.

Ελλάδα 18.08.2025
Δράστης και θύμα δεν ήταν σύντροφοι, αλλά είχαν γνωριστεί τον Ιανουάριο στο συσσίτιο της εκκλησίας

Τροχαίο στην Ξάνθη: Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ – Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες

Ελλάδα 18.08.2025
Τροχαίο δυστύχημα έξω από την Ξάνθη στην Εγνατία Οδό - Φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Ξέσπασε φωτιά

Ανετράπη ιδιωτικό ασθενοφόρο στου Γουδή ‑ Nεκρός ο ασθενής που μετέφερε

Ελλάδα 18.08.2025
Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας στο σημείο