ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μεξικό: 11χρονος άρχισε να πυροβολεί συμμαθητές του και μετά αυτοκτόνησε

Νεκρή μία δασκάλα - Έξι τραυματίες, μεταξύ τους πέντε παιδιά

Από το NEWSROOM 
Δημοσίευση 10/1/2020 | 20:19
Μεξικό: 11χρονος άρχισε να πυροβολεί συμμαθητές του και μετά αυτοκτόνησε

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν σε ένα περιστατικό με πυροβολισμούς, που σημειώθηκε σε σχολείο στην πόλη Τορεόν, στο βόρειο Μεξικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα παιδί ηλικίας περίπου 11 ετών εισέβαλε στο ιδιωτικό σχολείο οπλισμένο με 2 όπλα και άνοιξε πυρ εναντίον της δασκάλας του και των συμμαθητών του προτού αυτοκτονήσει, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ΜΜΕ και αναφέρει ένα πρόσωπο με γνώση της υπόθεσης.

Η εκπαιδευτικός υπέκυψε στα τραύματά της και τουλάχιστον 4 παιδιά έχουν τραυματιστεί στο περιστατικό. Στις εικόνες που μεταδίδονται από την περιοχή διακρίνονται αστυνομικοί και στρατιώτες να έχουν περικυκλώσει το σχολείο, που σύμφωνα με τα μεξικανικά ΜΜΕ είναι το Colegio Cervantes.

Οι εικόνες που αναρτήθηκαν στα social media (και επιλέγουμε να μη δημοσιεύσουμε λόγω της φύσης τους) είναι πραγματικά σκληρές καθώς φαίνονται δύο άτομα (πιθανότατα μεταξύ αυτών και ο ανήλικος δράστης) να κείτονται νεκροί σε διάδρομο του σχολείου με το όπλο πεσμένο στο δάπεδο.

Έξω από το σχολείο δεκάδες γονείς μόλις έμαθα για το περιστατικό έσπευσαν για να δουν αν είναι καλά στην υγεία τα παιδιά τους, ενώ ο τρόμος είναι ζωγραφισμένος στα πρόσωπα τους.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ