E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βρετανία: Σοκ από τη δράση του χειρότερου βιαστή στην ιστορία

Νάρκωσε και κακοποίησε τουλάχιστον 195 άνδρες

Δημοσίευση 7/1/2020 | 08:49

Βρετανία: Σοκ από τη δράση του χειρότερου βιαστή στην ιστορία

Σοκ έχουν προκαλέσει στη Βρετανία οι αποκαλύψεις για τη δράση του 36χρονου Ρέιναρντ Σινάγκα ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως ο χειρότερος βιαστής στην ιστορία της χώρας.

Η αστυνομία πιστεύει ότι ο φοιτητής από την Ινδονησία κακοποίησε σeξουαλικά τουλάχιστον 195 άνδρες σε διάστημα 2,5 ετών στο Μάντσεστερ αφού πρώτα τους ξεγέλασε υποδυόμενος τον «καλό σαμαρείτη» προκειμένου να τον ακολουθήσουν στο διαμερισμά του εκεί όπου αφού τους νάρκωνε στη συνέχεια τους βίαζε.

Ο αδίστακτος 36χρονος φρόντιζε, μάλιστα, να καταγράφει σε κινητό τηλέφωνο τις επιθέσεις.

Ο δικαστής ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε τη Δευτέρα ο Σινάγκα είπε ότι εξετάζει την επιβολή της ισόβιας κάθειρξης για τον 36χρονο βιαστή, ποινή που αν επιβληθεί θα αποτελέσει την πρώτη φορά για έγκλημα που δεν περιλαμβάνει φόνο.

Η δίκη της Δευτέρας ήταν η τρίτη για τον 36χρονο με τις αρχές να επιτρέπουν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του αλλά και λεπτομερειών για την σοκαριστική δράση του.

«Κατά την κρίση μου είχε ένας εξαιρετικά επικίνδυνος, αδίστακτος εγκληματίας που δεν θα πρέπει ποτέ να αφεθεί ελεύθερος αλλά αυτό είναι αντικείμενο της επιτροπής αναστολών» είπε χαρακτηριστικά ο δικαστής.

Ο 36χρονος υποστήριξε ότι τα θύματά του απολάμβαναν τη συμμετοχή του στην σeξουαλική του φαντασίωση παίζοντας τους «νεκρούς» κατά τη διάρκεια του βιασμού με το επιχειρημά του να απορρίπτεται ομόφωνα από τους ενόρκους του δικαστηρίου στο Μάντσεστερ.

Στα βίντεο που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο ακούγονται τα θύματα του 36χρονου να ροχαλίζουν ενώ αυτός τα βίαζε. Ένα από τα θύματα είπε, μάλιστα, ότι το τελευταίο πράγμα που έκανε πριν να πέσει αναίσθητος ήταν να δείξει στον Σινάγκα τον υπέρηχο του αγέννητου παιδιού του απορρίπτοντας τον ισχυρισμό ότι συναίνεσε σε αυτό που ο 36χρονος χαρακτήρισε ως “Fifty Shades of Grey-type stuff”.

Τα περισσότερα από τα θύματα του Σινάγκα ήταν νεαροί άνδρες ηλικίας μέχρι 20 ετών οι οποίοι είχαν πάει στο κέντρο του Μάντσεστερ «αναζητώντας μόνο μια ωραία βραδιά με τους φίλους τους».

Ο 36χρονος έστηνε καρτέρι στα θύματά του λίγο μετά τα μεσάνυχτα επιλέγοντας τους ανάμεσα σε νεαρούς που είτε είχαν διωχθεί από πορτιέρηδες είτε είχαν χάσει τους φίλους τους. Άλλα από τα θύματά του δεν είχαν χρήματα για ταξί, άλλα δεν είχαν μπαταρία στο κινητό τους και άλλα ένιωθαν αδιαθεσία από την κατανάλωση αλκοόλ.

Ο Σινάγκα, τότε, εμφανιζόταν ως «καλός σαμαρείτης» με το παρουσιαστικό του να μην κινεί τις υποψίες προτείνοντας στα θύματά του είτε να κοιμηθούν στο διαμέρισμά του είτε να πιουν μερικά ποτά ακόμα.


Οι ένορκοι άκουσαν ότι ο Σινάγκα κρατούσε ως τρόπαια διάφορα αντικείμενα από τα θύματά του ενώ σε τουλάχιστον μια περίπτωση είχε στείλει μήνυμα σε φίλο του στον οποίο έγραφε για ένα από τα θύματά του: «ήταν στρέιτ το 2014. Το 2015 έγινε η είσοδός του στον κόσμο των γκέι χαχαχαχα».

Η αστυνομία εκτιμά ότι ο Σινάγκα θα συνέχισε τη δράση του αν ένα από τα θύματά του δεν είχε ξυπνήσει κατά τη διάρκειά του βιασμού του με αποτέλεσμα να ενημερώσει τις αρχές στις 2 Ιουνίου 2017.

Στο σπίτι του Σινάγκα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 3,29 Τεραμπάιτ με υλικό σeξουαλικού περιεχομένου από τις σeξουαλικές του επιθέσεις.

Τα θύματα περιέγραψαν στο δικαστήριο πώς καταστράφηκαν οι καριέρες και οι προσωπικές τους σχέσεις μετά την κακοποίηση που υπέστησαν με αρκετούς να εξομολογούνται ότι κατέφυγαν στο αλκοόλ ή την κοινωνική απομόνωση καθώς δεν μπορούσαν να πουν σε κανέναν τι είχαν περάσει στα χέρια του 36χρονου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Δόθηκε παράταση – Ποια είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Η ΑΑΔΕ έδωσε επιπλέον χρόνο μετά τα αιτήματα των φορέων. Έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ. δηλώσεις φυσικών προσώπων και 300.000 δηλώσεις επιχειρήσεων

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Το απορριμματοφόρο μας πέταξε μακριά, το παιδί μου το πάτησε», λέει ο πατέρας της 15χρονης

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Στο πένθος βυθίστηκε ο ΠΑΟΚ μετά τον θάνατο 15χρονης αθλήτριας της δεύτερης ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών

Αρτέμιδα: Σε πολυκατοικία ‑ «φάντασμα» το τελευταίο ραντεβού της Γιου Τινγκ που δεν έγινε ποτέ

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Τα ίχνη της 50χρονης αγοούνται από τις 20 Μαΐου όταν και ξεαφανίστηκε μυστηριωδώς

Μουντιάλ 2026: Μέχρι και 2.600 ευρώ πουλάει η FIFA κομμάτια από το χορτάρι του γηπέδου του τελικού

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Στις 19 Ιουλίου στο MetLife Stadium στο Νιού Τζέρσεϊ θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός

Σοκ στη Βρετανία: Πρώην υπουργός των Συντηρητικών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της με τραύμα στο κεφάλι, πιθανή δολοφονία ερευνούν οι Αρχές

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 78χρονη πρώην υπουργό Φυλακών με «σοβαρά τραύματα», αφού πλήρωμα ασθενοφόρου ειδοποίησε τις Αρχές και τις κάλεσε στην κατοικία της στο Χέιτορ, στην περιοχή του Ντάρτμουρ, λίγο πριν από το μεσημέρι της Πέμπτης

Ανησυχία προκαλεί το σύστημα δημιουργίας εικόνων με ΑΙ του Instagram

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Ιδιαίτερα προσεκτικοί οφείλουν να είναι οι χρήστες που διαθέτουν δημόσιο λογαριασμό

Σοκαριστική αποκάλυψη από τη δικηγόρο της μητέρας του 20χρονου στο Αργος: «Θα μείνει φυτό ή θα είναι κλινικά νεκρός ο 20χρονος»

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 20χρονου που πυροβολήθηκε μετά από καταδίωξη στο Αργος

«Ερχόμαστε ως κυβερνώσα αριστερά και όχι ως αριστερά της διαμαρτυρίας» λέει ο Τσίπρας και κλείνει το μάτι στους Ευρωσοσιαλιστές

Πολιτική 10.07.2026
Πυρά κατά την κυβέρνησης: Δεν μπορεί στην εξωτερική πολιτική να λειτουργούμε ως υποτακτικοί για να εξευμενίζουμε τις προθέσεις και να ευελπιστούμε στην καλή διάθεση ενός ηγέτη

Με εκρηκτικά και drones σχεδίαζαν να δολοφονήσουν Τραμπ και Βανς στον Λευκό Οίκο: Συνωμοσία 8 ατόμων εξάρθρωσε το FBI

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Το τρομοκρατικό σχέδιο θα υλοποιούνταν στην εκδήλωση UFC στην αυλή του Λευκού Οίκου τον περασμένο μήνα - Στόχοι ήταν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, και οι Νετανιάχου, Μασκ - Από 19 ως 32 ετών οι οκτώ συνεργοί που έχουν συλληφθεί

Συνελήφθη 21χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Μαραθώνα

Ελλάδα 10.07.2026
Η νεαρή φέρεται να προκάλεσε την πυρκαγιά με τη χρήση γυμνής φλόγας, δημιουργώντας τέσσερις διαφορετικές εστίες σε ξηρά χόρτα και θαμνώδη βλάστηση

Χάος στην Ινδία από τα εξαγριωμένα πλήθη που διαδηλώνουν μετά το βιασμό και τη δολοφονία 11χρονου κοριτσιού

E-Daily 2.TopNews 10.07.2026
Τέσσερις άνδρες που καταδικάστηκαν για τη δολοφονία απαγχονίστηκαν.

Μουντιάλ 2026: Ο Σαντιό Μανέ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη Σενεγάλη

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Ο Σενεγαλέζος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας για 14 χρόνια