E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκλεισε ρεβεγιόν σε ξενοδοχείο με την οικογένειά του και γινόταν όpγιο 1.000 ατόμων

Αυτή η Πρωτοχρονιά θα του μείνει αξέχαστη

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ Δημοσίευση 5/1/2020 | 10:54

Έκλεισε ρεβεγιόν σε ξενοδοχείο με την οικογένειά του και γινόταν όpγιο 1.000 ατόμων

Ένας πατέρας έγινε έξαλλος, όταν έμαθε ότι στο ξενοδοχείο, όπου είχε κλείσει δωμάτιο για την Πρωτοχρονιά, προκειμένου να μείνει με την οικογένειά του, γινόταν όpγιο 1.000 ατόμων!

Αξέχαστη θα μείνει η φετινή Πρωτοχρονιά σε έναν πατέρα από το Σακραμέντο των ΗΠΑ.

Ο εν λόγω άνδρας είχε κλείσει ξενοδοχείο, στο οποίο και σχεδίαζε να περάσει με την οικογένειά του τις μέρες της Πρωτοχρονιάς, μέχρι, όμως, που έμαθε ότι στο ίδιο ξενοδοχείο γινόταν... όpγιο 1.000 ατόμων!

Ο πατέρας τεσσάρων παιδιών, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, έγινε έξαλλος, μάλιστα, αλλά έλαβε μια «κάπως αγενή» απάντηση, όταν προσπάθησε να ακυρώσει τη διαμονή του!

«Άνθρωποι, που ξοδεύουν χρήματα για να μείνουν στο ξενοδοχείο, πρέπει να ξέρουν τι συμβαίνει κάτω από τη μύτη τους, ειδικά αν έχουν οικογένειες», δήλωσε ο πατέρας σε τηλεοπτικό σταθμό.

Σημείωσε, δε, πως «δεν έχω πρόβλημα με όσα κάνουν οι άνθρωποι», αλλά τόνισε ότι εκνευρίστηκε με το γεγονός ότι τα ξενοδοχείο δεν είχε ενημερώσει τους πελάτες και αρνήθηκε να του επιστρέψει τα χρήματα όταν εκείνος έμαθε για το πάρτι με τους sεx swingers.

Υποστήριξε, εξάλλου, ότι έλαβε μια «κάπως αγενή» απάντηση, όταν προσπάθησε να ακυρώσει τη διαμονή του στο ξενοδοχείο και αποφάσισε να εκφράσει τη δυσφορία του σε μια έρευνα πελατών.

«Ρωτούσαν αν με βοήθησαν και απάντησα "όχι δεν με βοηθήσατε. Δεν μου δίνετε πίσω τα χρήματά μου"», είπε.

Φαίνεται, πάντως, ότι και στην Ελλάδα είναι πολύ της μόδας οι sεx swingers. Θυμηθείτε, άλλωστε, τι έγινε στη βίλα των... οpγίων στα Βόρεια Προάστια, το βράδυ του ρεβεγιόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει με πράσινο μπικίνι στα Κουφονήσια

Tabloid 01.07.2025
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της από παραλία του νησιού

Δέσποινα Βανδή: Μας συστήνει το νέο μέλος της οικογένειάς – Δείτε βίντεο

Tabloid 01.07.2025
Οι πρώτες στιγμές της τραγουδίστριας με το κατοικίδιό της

Γιάννης Πάριος: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον γιο του Χάρη Βαρθακούρη εδώ και 10 χρόνια

Tabloid 01.07.2025
«Είχα να βγάλω φωτογραφία με τον πατέρα μου, οι δυο μας μόνο, σίγουρα πάνω από 10 χρόνια…», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Χάρης Βαρθακούρης

Αρια Καλύβα κατά Βασάλου: «Ένα ραντεβού μαζί του μοιάζει με περιφορά επιταφίου»

Tabloid 01.07.2025
«Ο κύριος Βασάλος έχει ξεπεράσει τις κόκκινες γραμμές και το θεωρώ πολύ προσβλητικό το σχόλιό του», είπε η Αρια Καλύβα

Marseaux: «Με το που έχασα την μαμά μου έφυγα από το σπίτι» – Η αλήθεια για την σχέση με την αδερφή και τον πατέρα της

Celebrity Stories 01.07.2025
Το τατουάζ που έχει κάνει για την μαμά της, η απώλειά της και ο έρωτας στη ζωή της