E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκίνησε ο Σλούκας: Χειρότερη χρονιά της ζωής μου το 2019

Ο Κώστας Σλούκας αποχαιρέτησε το 2019 ως την χειρότερη χρονιά της ζωής του

Δημοσίευση 31/12/2019 | 19:32

Συγκίνησε ο Σλούκας: Χειρότερη χρονιά της ζωής μου το 2019

Πριν λίγους μήνες, ο Κώστας Σλούκας έχασε τον πατέρα του σε μία απώλεια που στιγμάτισε τη ζωή του το 2019, με αποτέλεσμα να το χαρακτηρίσει ως τη χειρότερη χρονιά της ζωής του.

Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ της Φενέρμπαχτσε είχε αρκετά πάνω κάτω σε αγωνιστικό επίπεδο τη φετινή σεζόν, τόσο με την τουρκική ομάδα, όσο και με την Εθνική Ελλάδας, αλλά σίγουρα τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με όσα έζησε στην προσωπική του ζωή. Έτσι, στο τελευταίο του μήνυμα μέσα από τα social media, συγκίνησε με την αναφορά στον πατέρα του.

Η ανάρτηση του Σλούκα για το 2019

«Επέλεξα μια selfie, που δεν το συνηθίζω, για 100η και τελευταία φωτογραφία για το 2019. Αφήνοντας πίσω την χρονιά που φεύγει, θεωρώ πως ήταν η χειρότερη της ζωής μου. Η απώλεια του πατέρα μου, έξι μήνες πριν, ήταν ένα στενάχωρο γεγονός, που άφησε ένα μεγάλο κενό πίσω. Ήταν ο πραγματικός μου ήρωας και αυτό το αισθάνομαι όλο και περισσότερο λόγω της απουσίας του. Θέλω να ευχηθώ σε όλους μία χαρούμενη χρονιά, με υγεία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοκ στην παιδική χαρά: Η Ανθή Βούλγαρη απειλήθηκε από γονιό

Tabloid 03.03.2026
Η παρουσιάστρια μοιράζεται τη δυσάρεστη εμπειρία της με τον γιο και το σκυλάκι της στο Instagram

Mooné Rahimi: Η πανέμορφη Ιρανή που ξεσήκωσε το διαδίκτυο με τον «χορό του Τραμπ»

Tabloid 03.03.2026
Οι χορευτικές φιγούρες της πέρασαν μάλλον απαρατήρητες...

Ιρανοί ευχαριστούν τις ΗΠΑ για τον θάνατο του Χαμενεΐ με τον «χορό Τραμπ», δείτε βίντεο

Social 03.03.2026
Στα βίντεο οι Ιρανοί αντιγράφουν τον χαρακτηριστικό χορό του Αμερικανού προέδρου στο τραγούδι «YMCA»

Ρία Ελληνίδου: Οι τελευταίες φωτογραφίες με μαγιό από την Ταϊλάνδη

Social 03.03.2026
«Οι διακοπές τέλος!» ανακοίνωσε η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο Instagram

Ο γιος του Τομ Χανκς ταξίδεψε στην Κολομβία με ελληνικό διαβατήριο και δεν μπορεί να επιστρέψει στις ΗΠΑ

Tabloid 03.03.2026
Ο γιος του Τομ Χανκς επέλεξε να ταξιδέψει έχοντας μαζί του το ελληνικό του διαβατήριο, καθώς –όπως είπε– το αμερικανικό του διαβατήριο επρόκειτο να λήξει σύντομα.

Ο πιο καυτός άντρας του Hollywood αυτή τη στιγμή

Tabloid 03.03.2026
Η συμμετοχή του στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» ανέβασε την φήμη του στον ουρανό

Η Κέλι Όσμπορν ξεσπά: «Με χτυπάτε ενώ είμαι ήδη πεσμένη»

Tabloid Χτες
Οι φωτογραφίες της σοκάρουν

Κατερίνα Καινούργιου για Αφροδίτη Γραμμέλη: «Με συγκίνησε, γιατί οι κριτικές της ήταν πολύ σκληρές – Θυμάμαι να κλαίω»

Tabloid Χτες
«Με το πέρασμα των χρόνων τα ξεχνάς όλα αυτά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha