E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία στα Πετράλωνα: Aυτός είναι ο 21χρονος που σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του

Τον σκότωσε με μπαλτά ενώ κοιμόταν

Δημοσίευση 31/12/2019 | 10:29

Δολοφονία στα Πετράλωνα: Aυτός είναι ο 21χρονος που σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του

Προθεσμία να απολογηθεί από το νέο έτος και συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου 2020 έλαβε ο 21χρονος από τα Πετράλωνα που το περασμένο Σάββατο ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του.

Την ώρα που οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ψάχνουν ουσιαστικά βελόνες στα άχυρα, αφού οι έρευνες για τη σορό του 52χρονου έχουν επικεντρωθεί στο ΧΥΤΑ Ανω Λιοσίων, ο 21χρονος δράστης φαίνεται να αποκάλυψε ενώπιον των αστυνομικών το φονικό όπλο που χρησιμοποίησε για το στυγερό έγκλημα.

Τον σκότωσε με μπαλτά ενώ κοιμόταν

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για ένα μπαλτά ο οποίος φέρεται να εντοπίστηκε στο πατάρι του διαμερίσματος. Στον νεαρό βαφτισιμιό του 52χρονου θύματος ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με όσα είναι ήδη γνωστά, ο 21χρονος δράστης φαίνεται πως σχεδίαζε εδώ και καιρό να σκοτώσει τον νονό του, καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς χτυπούσε και γενικότερα κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του.

Οπως υποστήριξε ο ίδιος ο έγκλημα διαπράχθηκε καθώς ο 52χρονος κοιμόταν. Αφού τον σκότωσε, μετέπειτα πέταξε τη σορό του στα σκουπίδια. Τα λεγόμενα του 21χρονου δράστη, επιβεβαιώνει και βίντεο ντοκουμέντο που τον δείχνει στις 01:44 τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/12) να πετά σακούλα σε κάδο απορριμμάτων.

«Τον σκότωσα και τον τεμάχισα. Μετά βγήκα από το σπίτι και τον πέταξα στα σκουπίδια. Κάποια στιγμή θα γινόταν», φέρεται να είπε ο νεαρός άνδρας στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες στη δικογραφία για την υπόθεση της δολοφονίας στα Πετράλωνα συμπεριλαμβάνονται στοιχεία που καταδεικνύουν ότι ο 21χρονος αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.

Πάντως, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι όταν η μητέρα του 21χρονου ρωτήθηκε γιατί απουσιάζει εδώ και ημέρες από το σπίτι, εκείνη είπε ότι ο γιος της της ζήτησε να φύγει για λίγο «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χωρίς λεωφορεία η Αθήνα την Τετάρτη για έξι ώρες

Ελλάδα 14.12.2025
Σε στάση εργασίας προχωρούν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου - Ποιες ώρες δε θα κυκλοφορούν

Αυτή είναι η πρώτη χώρα στο κόσμο που προσφέρει δωρεάν το γυμναστήριο για τους νέους 16‑21 ετών

Κόσμος 14.12.2025
Στόχος είναι η ενίσχυση της φυσικής δραστηριότητας και η προώθηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής στη νεότερη γενιά, σύμφωνα με την κυβέρνηση

Τρομοκρατική επίθεση με πυροβολισμούς σε διάσημη παραλία του Σίδνεϊ

Κόσμος 14.12.2025
10 οι νεκροί, οι δράστες στόχευαν παιδιά

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην ευρωπαϊκή εισαγγελία οι 15 συλληφθέντες για το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων

Ελλάδα 14.12.2025
Αρνούνται όλες τις κατηγορίες και δηλώνουν ότι το κατηγορητήριο θα καταπέσει

Συνωμοσιολόγος έβγαλε στη φόρα sms του Τσάρλι Κερκ για τις πρώην του ‑ Έκρηξη της χήρας του

Κόσμος Χτες
Η Κάντας Οουενς προκαλεί αντιδράσεις με αποκαλύψεις για τον Τσάρλι Κερκ, ενώ η Έρικα ζητά να σταματήσουν οι θεωρίες.

Το Reddit μήνυσε την Αυστραλία για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 16

Κόσμος Χτες
Το Reddit κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αυστραλίας χαρακτηρίζοντας την απαγόρευση των social media παρέμβαση στην ελεύθερη πολιτική έκφραση.

Ευβοια: Μεθυσμένη οδηγός μετά από τρελή πορεία συγκρούστηκε με σταθμευμένα οχήματα

Ελλάδα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε σε κεντρικό σημείο του Μαρμαρίου

Αυτή είναι η λίστα με τα αιτήματα των αγροτών για τον πρωθυπουργό: Ενισχύουν τα μπλόκα τους

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες έχουν μία σειρά αιτημάτων προς τον πρωθυπουργό και μόνο εάν υπάρξουν απαντήσεις σε αυτά, θα πάνε σε διάλογο μαζί του.

Μερτς: «Αν ο Πούτιν κατακτούσε την Ουκρανία, θα έβαζε στο στόχαστρο την ΕΕ»

Κόσμος Χτες
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς έκανε λόγο για «πραγματική τεκτονική μετατόπιση των πολιτικών και οικονομικών κέντρων εξουσίας».

Θεσσαλονίκη: Δίχρονο παιδί περιπλανιόταν μόνο στους δρόμους – Συνελήφθη ο θείος που το άφησε μόνο

Ελλάδα Χτες
Στη Θεσσαλονίκη, περαστικοί βρήκαν ένα ανήλικο παιδί να περιπλανιέται μόνο του στους δρόμους, προκαλώντας σοκ με το αδιανόητο περιστατικό

Η τεταμένη στιγμή ανάμεσα στον Τζέικομπ Ελόρντι και φωτογράφο: Μου το κάνετε πραγματικά πολύ δύσκολο να ζήσω

Αθλητικά Νέα Χτες
«Τζέικομπ, σε αγαπάμε», είπε παπαράτσι στον ηθοποιό με εκείνον να απαντά «Εγώ δεν σας αγαπώ»