E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δολοφονία στα Πετράλωνα: Aυτός είναι ο 21χρονος που σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του

Τον σκότωσε με μπαλτά ενώ κοιμόταν

Δημοσίευση 31/12/2019 | 10:29

Δολοφονία στα Πετράλωνα: Aυτός είναι ο 21χρονος που σκότωσε και τεμάχισε τον νονό του

Προθεσμία να απολογηθεί από το νέο έτος και συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου 2020 έλαβε ο 21χρονος από τα Πετράλωνα που το περασμένο Σάββατο ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του.

Την ώρα που οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ψάχνουν ουσιαστικά βελόνες στα άχυρα, αφού οι έρευνες για τη σορό του 52χρονου έχουν επικεντρωθεί στο ΧΥΤΑ Ανω Λιοσίων, ο 21χρονος δράστης φαίνεται να αποκάλυψε ενώπιον των αστυνομικών το φονικό όπλο που χρησιμοποίησε για το στυγερό έγκλημα.

Τον σκότωσε με μπαλτά ενώ κοιμόταν

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται για ένα μπαλτά ο οποίος φέρεται να εντοπίστηκε στο πατάρι του διαμερίσματος. Στον νεαρό βαφτισιμιό του 52χρονου θύματος ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με όσα είναι ήδη γνωστά, ο 21χρονος δράστης φαίνεται πως σχεδίαζε εδώ και καιρό να σκοτώσει τον νονό του, καθώς όπως είπε στους αστυνομικούς χτυπούσε και γενικότερα κακομεταχειριζόταν τη μητέρα του.

Οπως υποστήριξε ο ίδιος ο έγκλημα διαπράχθηκε καθώς ο 52χρονος κοιμόταν. Αφού τον σκότωσε, μετέπειτα πέταξε τη σορό του στα σκουπίδια. Τα λεγόμενα του 21χρονου δράστη, επιβεβαιώνει και βίντεο ντοκουμέντο που τον δείχνει στις 01:44 τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/12) να πετά σακούλα σε κάδο απορριμμάτων.

«Τον σκότωσα και τον τεμάχισα. Μετά βγήκα από το σπίτι και τον πέταξα στα σκουπίδια. Κάποια στιγμή θα γινόταν», φέρεται να είπε ο νεαρός άνδρας στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες στη δικογραφία για την υπόθεση της δολοφονίας στα Πετράλωνα συμπεριλαμβάνονται στοιχεία που καταδεικνύουν ότι ο 21χρονος αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.

Πάντως, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι όταν η μητέρα του 21χρονου ρωτήθηκε γιατί απουσιάζει εδώ και ημέρες από το σπίτι, εκείνη είπε ότι ο γιος της της ζήτησε να φύγει για λίγο «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ψάρια – εισβολείς αναστατώνουν το Αιγαίο και απειλούν το ελληνικό καλοκαίρι

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Ολοένα και αυξάνεται ο πληθυσμός ψαριών-θηρευτών στα ελληνικά νερά

Νέα τσουχτερά πρόστιμα στις συγκοινωνίες – Έξυπνες κάμερες στους σταθμούς

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Αυξήσεις στα πρόστιμα και κίνητρα συμμόρφωσης

Κηφισός: Κυκλοφοριακό κομφούζιο μετά από ανατροπή αυτοκινήτου

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός

Τουρκία: Βυθίστηκε τουριστικό πλοίο με 148 επιβάτες ανοιχτά της Μαρμαρίδας

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Βούτηξαν στη θάλασσα για να σωθούν

Κακοποίηση 3χρονης: Στη φυλακή η μητέρα και ο Πακιστανός σύντροφος – Το ζευγάρι αρνείται τα πάντα

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Προφυλακιστέο κρίθηκε το ζευγάρι για την άγρια κακοποίηση 3χρονου κοριτσιού στα Χανιά: Οι αντιφάσεις, οι απάτες και η μαρτυρία – «κλειδί»

Ιράν: Τι είναι το εμπλουτισμένο ουράνιο που αποτελεί το «δυνατό χαρτί» στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Πόσο ουράνιο διαθέτει το Ιράν και γιατί προκαλεί ανησυχία;

Γερμανία: Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Μονάχου για πιθανή παρουσία drone

Κόσμος 30.05.2026
Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας και προσωρινή διακοπή των πτήσεων

Αγίου Πνεύματος 2026: Για ποιους είναι αργία ‑ Η αμοιβή όσων θα εργαστούν

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι εργαζόμενοι

Δικαστικό «μπλόκο» στον Τραμπ: Αποκαθηλώνεται το όνομά του από το Kennedy Center

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
«Το Κογκρέσο έδωσε στο Kennedy Center το όνομά του, και μόνο το Κογκρέσο έχει τη δύναμη να το αλλάξει»

Πανσέληνος Μαΐου: Πότε και πώς θα απολαύσουμε το εντυπωσιακό «Μπλε Φεγγάρι»

E-Daily 3.Left 30.05.2026
Τι ακριβώς σημαίνει όμως ο όρος «Μπλε Σελήνη»

Νέες ταυτότητες: Τι κοστίζουν, πώς κλείνετε ραντεβού και πότε παύουν να ισχύουν οι παλιές

E-Daily 2.TopNews 30.05.2026
Από τον Αύγουστο του 2026 οι παραδοσιακές «μπλε» ταυτότητες δεν θα γίνονται δεκτές ως ταξιδιωτικά έγγραφα - όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε