E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Στέλιος Ρόκκος: Στην Κρήτη έμενα τον πρώτο καιρό σε σπηλιές γιατί δεν είχα σπίτι

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/12/2019 | 13:09

Στέλιος Ρόκκος: Στην Κρήτη έμενα τον πρώτο καιρό σε σπηλιές γιατί δεν είχα σπίτι

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του. Ποιός άλλωστε δεν έχει ακούσει το «Έμεινα εδώ», το «Σμαράγδια και ρουμπίνια» ή το «Καραβάνι. Στα 54 του ο αγαπημένος τραγουδιστής δηλώνει «ένας παραμυθάς που του αρέσει να βάζει μουσική στις ιστορίες του».

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στο περιοδικό People και τη Φανή Πλατσατούρα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, αλλά και για την αγάπη που έχει στη Λήμνο.

«Για δέκα χρόνια δούλευα επτά μέρες την εβδομάδα στην Αθήνα και υπέφερα γιατί δεν μπορούσα να είμαι εκεί. Το μυαλό μου ήταν συνεχώς στη Λήμνο. Βέβαια ως πιτσιρικάς είχα έννοια πώς θα φύγω. Όλοι οι πιτσιρικάδες που ζουν στην επαρχία, και ειδικά σε νησί, νιώθουν εγκλωβισμένοι. Κι εγώ το ένιωθα έντονα αυτό. Έβλεπα τα καράβια να φεύγουν και έλεγα: "Να ’μουν κι εγώ μέσα". Τότε δεν υπήρχε ούτε τηλεόραση. Η μέρα μας ήταν να παίξουμε μπάλα. Και ξανά μπάλα. Κάποια στιγμή «μπάλιασε» το στόμα μας!» ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Όπως συμπλήρωσε: «Ήθελα να μπαρκάρω, αυτό ήταν το σχέδιο. Στα 17, ήρθα στην Αθήνα με φυλλάδιο αλλά δεν βρήκα ναύλο και έτσι έπιασα δουλειά σε έναν φούρνο. Ύστερα έφυγα για την Κρήτη, όπου τον πρώτο καιρό έμενα σε κάτι σπηλιές (σ.σ. Μάταλα) γιατί δεν είχα σπίτι! Υπήρχε ένα χωριό στην Κρήτη όπου άραζαν συνήθως οι χίπηδες της εποχής και όσοι ήταν πιο ανήσυχα νιάτα. Μου άρεσε πάρα πολύ εκεί πέρα. Ήθελα να είμαι μαζί τους. Και έναν ολόκληρο χειμώνα μέναμε σε μια σπηλιά που ήταν κάτι σαν κοινόβιο. Και παίζαμε όλοι μαζί κιθάρα. Ωραία ήταν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονίζει ο Τραϊανός Δέλλας: «Όσο μακριά και να πετάξεις, η αγάπη μου θα σε φθάνει»

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Ο Τραϊανός Δέλλας από το 2006 μέχρι και σήμερα υπήρξε δίπλα στη Γωγώ Μαστροκώστα σαν φύλακας-άγγελος

YFSF: Ποιος διαγωνιζόμενος ήταν ο νικητής του 6ου επεισοδίου

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Αυτός είναι ο διαγωνιζόμενος που εντυπωσίασε

Νίκος Οικονομόπουλος – Ο εκνευρισμός μπροστά στην κάμερα για την προσωπική του ζωή

E-Daily 3.Left 25.05.2026
«Ποια είναι αυτά τα δημοσιεύματα, για πες μου»

Επιστρέφει το πιο ιντρικαδόρικο reality show: Αποχωρήσεις, comeback και νέο δράμα στο Netflix

E-Daily 3.Left 25.05.2026
Το Selling Sunset αλλάζει για πάντα –Τρελές επιστροφές και αποχωρήσεις

«Πάντα γυρνάει σε μένα»: Ο σύντροφος της σταρ του OnlyFans που πήγε με 1.113 άνδρες σε 12 ώρες «σπάει» τη σιωπή του

E-Daily 3.Left Χτες
Η Λίλι Φίλιπς είχε προκαλέσει παγκόσμιο σάλο με το ακραίο challenge της και τώρα ο σύντροφός της αποκαλύπτει γιατί δεν ζηλεύει καθόλου, παρά τον θόρυβο γύρω από το όνομά της

Αποκαλυπτική εμφάνιση της Μπιάνκα Σενσόρι δίπλα στον Κάνιε Γουέστ

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι παρακολούθησε την προβολή της ταινίας «Michael» στο Λος Αντζελες