E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς πέρασε τα Χριστούγεννα ο μικρός Παναγιώτης ‑ Ραφαήλ

Χριστούγεννα ελπίδας για τον μικρό ήρωα στη Βοστώνη

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 27/12/2019 | 13:22

Πώς πέρασε τα Χριστούγεννα ο μικρός Παναγιώτης ‑ Ραφαήλ

Χριστούγεννα γεμάτα ελπίδα αλλά και θέληση για ζωή είναι αυτά που διανύουμε για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, που δίνει τη δική του μάχη στη Βοστώνη.

Οι γονείς του μίλησαν στο Open για τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, αλλά και για τη μάχη που δίνει καθημερινά ο μικρός ήρωας.

Έναν μήνα μετά τη γονιδιακή θεραπεία που έλαβε στη Βοστώνη, ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ δείχνει σημάδια εξέλιξης. Αυτές οι γιορτές είναι εντελώς διαφορετικές για τον μικρό και τους γονείς του. Την ημέρα των Χριστουγέννων την πέρασαν στη Βοστώνη εκεί όπου βρίσκονται εδώ και έναν μήνα.

«Είναι Χριστούγεννα που περνούν το μήνυμα αισιοδοξίας για εμάς», λέει η μητέρα του στο Open και συνεχίζει σημειώνοντας πως «βλέπουμε το παιδί μας να πηγαίνει καλύτερα και θεωρούμε ότι όλα αυτά είναι θαύμα με τον τρόπο που έγιναν. Είναι η μοναδική ημέρα που δεν έχουμε νοσοκομείο γιατί όλες τις άλλες μέρες έχουμε να επισκεφθούμε γιατρούς για θεραπείες».

Είναι γεγονός ότι γιατροί στη Βοστώνη παρακολουθούν την εξέλιξη της υγείας του μικρού. «Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και εμείς ακόμα περισσότερο γιατί βλέπουμε το παιδί μας, μέρα με τη μέρα να δυναμώνει» αναφέρει στο Open o πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ. Στο μεταξύ, Έλληνες από κάθε πλευρά της Γης έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους για τον μικρό ήρωα που δίνει καθημερινή μάχη με τη σπάνιας μορφής ασθένεια.

Αυτές τις ημέρες, μάλιστα, του στέλνουν πολλά δώρα, που τον γεμίζουν με χαρά. «Θέλουμε να έρθει η μέρα που το παιδί μας θα μπορεί να αγκαλιάζει συγγενείς, φίλους, παιδιά και να παίζει μαζί τους. Πλησιάζει αυτή η μέρα» δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open ο πατέρας του μικρού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλείνει ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» στις 10:00 το πρωί

Ελλάδα 26.02.2026
Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση

Πύργος: 23χρονος έβαλε «ακουαφόρτε» στις τουαλέτες του πρώην σχολείου του

Ελλάδα 26.02.2026
Ο παλιός μαθητής έγινε αντιληπτός και φέρεται να απείλησε τους καθηγητές

Ζάκυνθος: Σε διαθεσιμότητα η παιδίατρος για την υπόθεση του βρέφους που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα

Ελλάδα 26.02.2026
Σε αναστολή άσκησης καθηκόντων τίθεται η παιδίατρος

Μαρία Καρυστιανού: Μου έταξαν το υπουργείο Δικαιοσύνης

Πολιτική 26.02.2026
Επιμένει για τα δημοψηφίσματα

Έβρος: Αγωνία χωρίς τέλος – 150.000 στρέμματα κάτω από το νερό

Ελλάδα 26.02.2026
Συνεχείς ροές από Βουλγαρία και Τουρκία δοκιμάζουν τις αντοχές των κατοίκων, με ολονύχτιες μάχες στα χωριά

Σε αναστολή η παιδίατρος για την υπόθεση του βρέφους που νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στο Ρίο

Ελλάδα Χτες
Διατάχθηκε ΕΔΕ για την εφημερία στο Νοσοκομείο Ζακύνθου – Σταθερή η κατάσταση του 5μηνου στη ΜΕΘ Πατρών

Πόρισμα ΕΜΠ για τη φονική έκρηξη στα Τρίκαλα: Διαβρωμένος σωλήνας χωρίς αντιδιαβρωτική προστασία

Ελλάδα Χτες
Το πόρισμα του ΕΜΠ παραδόθηκε στις δικαστικές Αρχές και θα χρησιμοποιηθεί στην ποινική διερεύνηση της υπόθεσης στα Τρίκαλα

Αντριου Μαουντμπάντεν Ουίνδσορ: Το Παλάτι του απαγόρευσε να κάνει ιππασία στα βασιλικά κτήματα

Κόσμος Χτες
Το βρετανικό Παλάτι έχει έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά τη σύλληψη και την έρευνα σε βάρος του αδελφού του βασιλιά Καρόλου