E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αχιλλέας Μπέος: Ανακοίνωσε τον χωρισμό με τη γυναίκα του μετά από 20 χρόνια

Δείτε την ανάρτησή του

Δημοσίευση 24/12/2019 | 19:17

Αχιλλέας Μπέος: Ανακοίνωσε τον χωρισμό με τη γυναίκα του μετά από 20 χρόνια

Τον χωρισμό του από την επί 20 χρόνια σύζυγό του έκανε γνωστό μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο Αχιλλέας Μπέος. Μέσω της δημοσίευσης στον προσωπικό του λογαριασμό, ο δήμαρχος Βόλου και διοικητικός ηγέτης της ομάδας ΝΠΣ Βόλος, τόνισε ότι « ο καθένας θα πάρει αυτό που αξίζει», ενώ ευχαρίστησε τον Θεό «που με βοήθησε να δω καθαρά και να πάρω την σωστή απόφαση».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Μετά από 20 χρόνια έγγαμης συμβίωσης με την Ευαγγελία Δαμιανάκη και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλα μήπως κάτι περισωθεί, η ρήξη στη μεταξύ μας σχέση είναι πλέον οριστική και αμετάκλητη, εδώ και αρκετό καιρό.

Και αν το δημοσιοποιώ είναι γιατί πιστεύω ότι σημαντικά ζητήματα που αφορούν ακόμη και την προσωπική ζωή ενός προσώπου, που τέθηκε στην κρίση των συμπολιτών του και τιμήθηκε από αυτούς, πρέπει να γίνονται γνωστά.

Αν και αυτονόητο, οφείλω να υπογραμμίσω ότι παραμένω ψυχή τε και σώματι, με κάθε ικμάδα που έχω, δίπλα στον αγαπημένο μου γιο, Αχιλλέα, το μέλλον του οποίου έχει τον πρώτο ρόλο σε όλες μου τις ενέργειες και αποφάσεις. Και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν και σε καμία να τον πληγώσει με πράξεις ή παραλείψεις.

Σε ό,τι αφορά τα αίτια που οδήγησαν στη διάλυση του γάμου μου με την συγκεκριμένη κυρία μικρή έως ελάχιστη σημασία έχουν. Καθένας θα πάρει αυτό που αξίζει. Ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε να δω καθαρά και να πάρω την σωστή απόφαση. Τόσο εγώ, όσο κι εκείνη θα κριθούμε από την ίδια τη ζωή για την συμπεριφορά μας. Και ίσως κάποια στιγμή και από το παιδί μας. Προσωπικά το εύχομαι… δεν ξέρω για εκείνη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρναούτογλου για παρέλαση στο Σύνταγμα: «Βλέπει όλος ο πλανήτης και ένας δεν έβαψε πάλι τις γραμμές»

Tabloid 25.03.2026
Ο παρουσιαστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσω Instagram story, επισημαίνοντας ότι οι γραμμές του οδοστρώματος δεν ήταν φρεσκοβαμμένες κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Σκέφτομαι συχνά να γίνω ταξιτζής – Είμαι τόσο άχρηστος που δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά»

Tabloid 25.03.2026
Ο ηθοποιός μίλησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Tabloid 25.03.2026
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα έκανα κομπάρσα σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ – Από κάπου ξεκινάνε όλοι»

Tabloid 25.03.2026
Η ηθοποιός σχολίασε τα γυρίσματα του διάσημου σταρ στην Ελλάδα για την ταινία «The Riders», εκφράζοντας την επιθυμία της για μια τέτοια εμπειρία.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Tabloid 25.03.2026
Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media

Η πανέμορφη ηθοποιός που έκανε χαμό στα 90s και παντρεύτηκε 4 φορές

Celebrity Stories 25.03.2026
Έγινε γνωστή μέσα από την ταινία Clueless

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Tabloid 25.03.2026
Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Το μοντέλο που έβγαλε $95 εκατ. από το OnlyFans αποχαιρέτησε τον Ραντβίνσκι

Social Χτες
Μεγάλωσα με κουπόνια και εκείνος άλλαξε τη ζωή μου

Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβίωσαν το «Like a Virgin» σε γόνδολα στη Βενετία

Tabloid Χτες
Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το εμβληματικό κομμάτι του 1984, σε σκηνή που παραπέμπει στο ιστορικό βιντεοκλίπ

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Tabloid Χτες
Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους

Μαριγκόνα: «Αντρες Παναθηναϊκοί μου λένε ότι έγιναν Ολυμπιακοί για χάρη μου»

Tabloid Χτες
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η Μαριγκόνα την Τρίτη 24 Μαρτίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η γνωριμία με τον Ορλάντο Μπλουμ ‑ «Τον κοίταζα σαν χάνος»

Tabloid Χτες
Τις συναντήσεις της με διεθνείς σταρ θυμήθηκε και περιέγραψε στην εκπομπή «The 2night show» η Ντορέττα Παπαδημητρίου