E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Το ύπουλο σχέδιο της καφετζούς ξάφρισε τον απελπισμένο άντρα

Σαν ταινία η υπόθεση!

Δημοσίευση 24/12/2019 | 12:58

Ρόδος: Το ύπουλο σχέδιο της καφετζούς ξάφρισε τον απελπισμένο άντρα

Πήγε σε μάγισσες σε χαρτορίχτρες για να του φέρουν πίσω την αγαπημένη του αλλά αυτά που έζησε δεν περιγράφονται.

Ροδίτης που χώρισε το 2016 στην απελπισία του επάνω πήγε σε μια καφετζού για να μάθει αν θα τα ξαναβρεί με την πρώην αγαπημένη του. Όμως εκείνη είχε άλλα σχέδια και έτσι η υπόθεση έφτασε στα δικαστήρια. Ο κάτοικος Αρχαγγέλου προσέφυγε στην δικαιοσύνη κατά μιας συντοπίτισσάς του, που λειτουργεί γραφείο χαρτομαντείας και καφεμαντείας στο σπίτι της και κατά παντός άλλου υπευθύνου με έγκληση για απάτη.

Όπως αναφέρει στην μήνυσή του η καφετζού προκειμένου να του πάρει όσο περισσότερα χρήματα μπορούσε τον έπεισε ότι εκείνη και μια συνεργάτης της θα έλυναν το πρόβλημά του. Όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2016. Ο ανυποψίαστος Ροδίτης χώρισε και βυθισμένος στην απελπισία του έπεσε στα δίχτυα της γυναίκας αυτής.

Την επισκέφθηκε, όπως λέει περίπου δεκαπέντε φορές μέσα σε ένα μήνα και εκείνη του έδινε ελπίδες. Στις αρχές Οκτωβρίου 2016 τον κάλεσε σπίτι της και του είπε ότι για να λυθεί το πρόβλημά του πρέπει η ίδια να ζητήσει την από μια γνωστή της «μάγισσα», κατοίκου Τουρκίας, και πρέπει να της δώσει 3.000 ευρώ. Του είπε μάλιστα ότι η «μάγισσα» με βότανα, «διάβασμα» ευχών και ξότρκια κατά την διάρκεια της νύχτας σε υπόγειες τοποθεσίες σε βάθος σαράντα μέτρων, θα κατάφερνε να λύσει το πρόβλημά του.

Του ασκούσε τέτοια επιρροή που όπως λέει ο ίδιος έβλεπε στο πρόσωπό της τον μοναδικό άνθρωπο που θα μπορούσε να τον βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολή φάση της ζωής του και να δώσει τέλος στο πόνο που βίωνε, ενώ έδειχνε να ενδιαφέρεται πραγματικά για εκείνον και να συμμερίζεται την ψυχική του δοκιμασία.

Στα τέλη ίδιου μήνα, μόλις πήρε από την δουλειά του τον μισθό του, τα ετήσια επιδόματα και δώρα, τα έδωσε όλα στην καφετζού κι αυτή ανέλαβε να επικοινωνήσει με την συνεργάτιδά της.

Αρχές Νοεμβρίου του 2016, δεν είχε κανένα αποτέλεσμα και της ζήτησε να συνομιλήσει με την συνεργάτιδά της προκειμένου να του εξηγήσει τις ενέργειές της και ενώ αυτή αρχικά του αρνήθηκε, μια ώρα αργότερα τον κάλεσε στο κινητό του τηλέφωνο μια άγνωστη γυναίκα, η οποία παριστάνοντας την συνεργάτιδά της, επιβεβαίωσε όλα αυτά που η εγκαλούμενη του είχε πει.

Η καφετζού προσπαθούσε όπως λέει ο ίδιος να τον απομονώσει από τους συγγενείς και τους φίλους του. Τον Δεκέμβριο του 2016 η καφετζού του είπε ότι λόγω του δύσκολου χαρακτήρα της αγαπημένης του δυσκολευόταν να την πείσει και χρειαζόταν άλλες 4.000 ευρώ.

Ο Ροδίτης άρχισε να πουλάει ότι είχε και δεν είχε για να βρει τα λεφτά. Μέσα σε τρεις μήνες πούλησε μέχρι και ένα οικόπεδο και της έδωσε 4.000 ευρώ.

Όμως, η καφετζού είχε βρει χρυσωρυχείο. Του ζήτησε άλλα 15.000 ευρώ για να συνεχίσει τα «μάγια» και τον έπεισε, εφόσον γνώριζε ότι δεν διέθετε χρήματα, να της μεταβιβάσει, την κυριότητα του δεύτερου ακινήτου του.

Τελικά η πρώην αγαπημένη του του άνοιξε τα μάτια και τον επανέφερε στην πραγματικότητα. Του είπε ότι είχε πέσει θύμα εκμετάλλευσης και έφτασε ο Νοέμβριος του 2019 όταν του
κοινοποιήθηκε απόφαση του Ειρηνοδικείου Ρόδου, όπου με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσε ότι η καφετζού απέκτησε κατά πλήρη κυριότητα με χρησικτησία το ακίνητό του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μακρόν: Στο δικαστήριο για να αποδείξουν ότι η Μπριζίτ γεννήθηκε γυναίκα!

Κόσμος 18.09.2025
Καταθέτουν φωτογραφίες και επιστημονικά στοιχεία

Ο ΕΟΦ απαγορεύει τη διακίνηση και τη διάθεση συμπληρώματος διατροφής

Ελλάδα 18.09.2025
Στο συμπλήρωμα διατροφής ανιχνεύτηκε η μη εγκεκριμένη ουσία alphaglycerylphosphorylcholine (GPC) (novel food)

Κλειστοί σταθμοί του μετρό λόγω εκδηλώσεων για τη δολοφονία Φύσσα

Ελλάδα 18.09.2025
Οι συρμοί θα περνούν χωρίς να κάνουν στάση

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Θα κυριαρχήσει ο καιρός του βοριά ‑ Πότε ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία

Καιρός 18.09.2025
Ισχυροί άνεμοι θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Χήρα Ναβάλνι: Νέες εξετάσεις δείχνουν ότι ο σύζυγός μου δηλητηριάστηκε

Κόσμος 18.09.2025
Δύο νέες ανεξάρτητες εργαστηριακές εξετάσεις δείχνουν ότι ο Αλεξέι Ναλβάνι δηλητηριάστηκε

Έρχεται το 2026 οριστικό τέλος για το γνωστό Taxis ‑ Αλλάζει η εφορία

Οικονομία 18.09.2025
Στόχος η ριζική αναβάθμιση της φορολογικής και τελωνειακής διοίκησης.

Οι τελευταίες στιγμές του εικονολήπτη του ΑΝΤ1

Ελλάδα 18.09.2025
«Σε έχασα ρε φίλε μέσα σε 15΄. Την πρώτη γύρισες, τη δεύτερη δεν σε πρόλαβα»

Τρόμος στη Χαλκιδική για τους λύκους – Νέα επίθεση σε γυναίκα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της

Ελλάδα 18.09.2025
«Ήταν πάρα πολύ επιθετικός, έτοιμος να τον αρπάξει, να τον φάει δηλαδή από την πείνα του»

Τέμπη: Και δεύτερος απεργός πείνας στην πλατεία Συντάγματος

Ελλάδα 18.09.2025
Δεύτερος απεργός πείνας στο πλευρό του πατέρα θύματος των Τεμπών

Σοκ στις ΗΠΑ: Το ABC αποσύρει την εκπομπή του Τζίμι Κίμελ «επ’ αόριστον» μετά από σχόλια για τον Τσάρλι Κερκ

Κόσμος 18.09.2025
Τραμπ για διακοπή εκπομπής Κίλεμ: Εξαίρετη είδηση για την Αμερική