E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χάος σε εμπορικό κέντρο: Ποδοπατήθηκαν για δωροεπιταγές

Στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα και μεταφέρθηκαν τραυματίες

Δημοσίευση 24/12/2019 | 10:21

Χάος σε εμπορικό κέντρο: Ποδοπατήθηκαν για δωροεπιταγές

Πέντε άνθρωποι χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο αφού ποδοπατήθηκαν όταν σε εκδήλωση εμπορικού κέντρου στο Σίδνεϊ οι υπεύθυνοι έριξαν μπαλόνια γεμάτα με δωροεπιταγές.

Εικόνες από βίντεο δείχνουν ανθρώπους στο εμπορικό κέντρο Westfield Parramatta να διαγκωνίζονται για να αρπάξουν ένα από τα χρυσά, ασημένια και λευκά μπαλόνια μέσα στα οποία είχαν τοποθετηθεί δωροεπιταγές. Καθώς το πλήθος έσπευσε να πιάσει τα μπαλόνια αρκετοί άνθρωποι βρέθηκαν στο έδαφος, ανάμεσά τους και ένας ντυμένος Άγιος Βασίλης.

Ο Τζόναθαν Νοτ, που τράβηξε το βίντεο, δήλωσε ότι ανησύχησε πως κάποιοι θα τραυματιστούν την ώρα που συγκεντρωνόταν το πλήθος.

«Δεν έμοιαζε μια ασφαλής περιοχή για ένα τόσο μεγάλο πλήθος που πολεμά να πιάσει ένα μπαλόνι», επεσήμανε.
«Τρεις από τους ασθενείς είχαν πιο σοβαρά προβλήματα, όπως τραύματα στο στήθος, τον λαιμό, πόνο στη μέση καθώς και ναυτία», ανακοίνωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας ασθενοφόρων της Νέας Νότιας Ουαλίας Φιλ Τέμπλεμαν.

Η εταιρεία Scentre, στην οποία ανήκει η αλυσίδα εμπορικών καταστημάτων Westfield της Αυστραλίας, ανακοίνωσε ότι ερευνά το συμβάν.

«Η ασφάλεια των πελατών μας, των εμπορικών μας συνεργατών και των ανθρώπων αποτελεί προτεραιότητα», τόνισε εκπρόσωπος της εταιρείας.

«Η ομάδα μας έδρασε άμεσα για να υποστηρίξει τους πελάτες μας, να επικοινωνήσει με τις αρχές και να καταστήσει ασφαλή την περιοχή. Η ομάδα μας εξακολουθεί να έχει άμεση επικοινωνία με τους πελάτες που επηρεάστηκαν», πρόσθεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Ποιες περιοχές θα πληγούν περισσότερο και πότε θα υποχωρήσει

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το φαινόμενο αναμένεται να κορυφωθεί την Τρίτη 21 και Τετάρτη 22 Ιουλίου, με τις μεγαλύτερες επιβαρύνσεις στη δυτική και νότια Ελλάδα.

Ρόδος: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 19χρονου ΕΠΟΠ ‑ «Ήρθαμε, όμως εσύ έλειπες»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η οικογένεια του 19χρονου έφτασε στο νησί για το ταξίδι που σχεδίαζαν να κάνουν όλοι μαζί, πριν από τη μοιραία στρατιωτική εκπαίδευση

Καιρός: Μπουρίνι απόψε στη Βόρεια Ελλάδα – Στο «στόχαστρο» και η Θεσσαλονίκη

Καιρός Χτες
Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για σύντομο αλλά τοπικά έντονο πέρασμα καταιγίδων με απότομη ενίσχυση ανέμων και αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα.

Φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Ελλάδα Χτες
Η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Καλλιγά – Αγνωστο αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Πρόστιμο 550 εκατ. ευρώ στην AliExpress από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για παράνομα προϊόντα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η Κομισιόν διαπίστωσε ότι η πλατφόρμα απέτυχε να εντοπίσει και να αφαιρέσει έγκαιρα παράνομα, μη ασφαλή και απομιμητικά προϊόντα από τη διάθεσή της.

Ryanair: Τι αποκάλυψε ο CEO για το ατύχημα με το σπασμένο παράθυρο στην πτήση από Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Μάικλ Ο`Λίρι δήλωσε ότι τα αρχικά ευρήματα παραπέμπουν σε «ζημιά από ξένο αντικείμενο» στον κινητήρα κατά την απογείωση από τη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 71χρονη που παρασύρθηκε από τουριστικό λεωφορείο

Ελλάδα Χτες
Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή - ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.

Πέθανε ο Κέβιν Κίγκαν: Έφυγε από τη ζωή ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου σε ηλικία 75 ετών

E-Daily 3.Left Χτες
Ο δις νικητής της Χρυσής Μπάλας είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο ότι έπασχε από καρκίνο σταδίου 4.

Διανομέας φαγητού κέρδισε ένα από τα σημαντικότερα λογοτεχνικά βραβεία της Κίνας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο 56χρονος Ουάνγκ Τζιμπίνγκ έγραφε ποιήματα σε χαρτάκια ανάμεσα στις παραδόσεις και κέρδισε το Λογοτεχνικό Βραβείο Λου Σιν με τη συλλογή «Low Flight».

ΑΑΔΕ: Δήλωνε άστεγη και έμενε σε βίλα 280 τ.μ. με πισίνα!

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τρεις συλλήψεις από τους ελεγκτές του ΔΕΟΣ - εντοπίστηκαν εικονικά τιμολόγια και συναλλαγές άνω των 40 εκατ. ευρώ.

Guardian: Τι κινδύνους κρύβει για τη Μεσσηνία η «Οδύσσεια» του Νόλαν;

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η κινηματογραφική αίγλη που απέκτησε η Μεσσηνία, αφού επιλέχθηκε για τα γυρίσματα της νέας «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν, έφερε τη Βοϊδοκοιλιά στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος

Νέοι αυστηροί κανόνες για τα πατίνια: Ποιοι δεν θα μπορούν πλέον να τα οδηγούν

E-Daily 2.TopNews Χτες
Νομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση περιορίζει τη χρήση ηλεκτρικών πατινιών