E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ: 15χρονος βρέθηκε στη ντουλάπα υπόπτου για παιδική ποpνογραφία

Τον έψαχναν δύο χρόνια

Δημοσίευση 23/12/2019 | 15:09

Σοκ: 15χρονος βρέθηκε στη ντουλάπα υπόπτου για παιδική ποpνογραφία

Η κοινή γνώμη στη Γερμανία αναρωτιέται τι συνέβη αφού ένας έφηβος που αγνοείται εδώ και δύο χρόνια βρέθηκε κρυμμένος σε μια ντουλάπα στο σπίτι ενός παιδόφιλου. Η αστυνομία δεν γνωρίζει αν κρατείτο «παρά τη θέλησή» του, η μητέρα του ισχυρίζεται ότι «χειραγωγήθηκε».

Η αστυνομία εντόπισε κατά λάθος την Παρασκευή στο Ρέκλινγκχάουζεν, στη δυτική Γερμανία, ένα 15χρονο αγόρι, τον Μάρβιν, την ώρα που πραγματοποιούσε έρευνες στο σπίτι ενός 44χρονου άνδρα ο οποίος φέρεται να διένειμε υλικό παιδικής ποpνογραφίας.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν ότι το αγόρι βρισκόταν στο σπίτι αυτό παρά τη θέλησή του. Η υπόθεση αυτή φέρνει μνήμες από τη Νατάσα Κάμπους, μια νεαρή από την Αυστρία η οποία κρατούνταν επί οκτώ χρόνια όμηρος προτού καταφέρει να διαφύγει το 2006.

Το αγόρι αυτή τη στιγμή λαμβάνει ψυχιατρική βοήθεια, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο και αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Είχε εξαφανιστεί τον Ιούνιο του 2017 αφού έφυγε από το κέντρο υποδοχής παιδιών όπου ζούσε μετά τον θάνατο του πατέρα του, ένα γεγονός που δυσκολευόταν να αντιμετωπίσει.

«Θέλω να τον επισκεφθώ για τα Χριστούγεννα, για να γιορτάσω μαζί του», δήλωσε η μητέρα του, η 53χρονη Μανουέλα Μπ. μιλώντας στην εφημερίδα Bild.

Η απόφαση για το πότε ο Μάρβιν θα μπορέσει να επιστρέψει σπίτι του «εξαρτάται από τους γιατρούς, όχι την αστυνομία», εξήγησε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο dpa.

Ωστόσο πολλά ερωτήματα μένουν αναπάντητα σε αυτή την υπόθεση, που τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης έχουν χαρακτηρίσει «χριστουγεννιάτικο θαύμα», κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο το αγόρι βρέθηκε στο διαμέρισμα και αν μπορούσε να φύγει από εκεί εφόσον το επιθυμούσε.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί «δεν έχουν εντοπίσει κανένα στοιχείο ότι κρατούνταν παρά τη θέλησή του», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία.

Όμως η μητέρα, η οποία μπόρεσε να δει για μικρό χρονικό διάστημα τον γιο της την Παρασκευή, ισχυρίστηκε ότι έχει αμφιβολίες επ’ αυτού.

«Ο άνδρας στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκε πρέπει να τον χειραγωγούσε», εκτίμησε στη Bild, ενώ πρόσθεσε ότι κοντεύει «να τρελαθεί στη σκέψη του τι μπορεί να έχει συμβεί» στον γιο της.

Ο άνδρας στο σπίτι του οποίου εντοπίστηκε το αγόρι καταδικάστηκε το 2018 σε ποινή φυλάκισης με αναστολή επειδή είχε στην κατοχή του υλικό παιδικής ποpνογραφίας. Το Σαββατοκύριακο τέθηκε υπό κράτηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η στιγμή που η θάλασσα στην Τήνο γίνεται καφέ μέσα σε λίγα λεπτά λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας

Ελλάδα 03.04.2026
Το στιγμιότυπο αποτυπώθηκε σε time-lapse βίντεο από κάμερα στο λιμάνι του νησιού

ΠΟΥ και Lancet προειδοποιούν ότι η κλιματική κρίση στοιχίζει 10 εκατ. ζωές ετησίως

Κόσμος 03.04.2026
Η αδράνεια απέναντι στην κλιματική αλλαγή στοιχίζει ανθρώπινες ζωές. Οι πρόωροι θάνατοι προκαλούνται από καύσωνες, πυρκαγιές, τοξικούς καπνούς, πλημμύρες και έξαρση λοιμωδών νοσημάτων, ενώ εκτιμάται ότι ο αριθμός των ανθρώπων που πεθαίνουν πρόωρα κάθε χρόνο από τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι όσος

Λουτσέσκου: Υπέστη και δεύτερο έμφραγμα σήμερα, βρίσκεται σε κώμα

Αθλητικά Νέα 03.04.2026
Στις 12:30 το μεσημέρι της Παρασκευής ο προπονητής της Εθνικής Ρουμανίας υπέστη και δεύτερη έμφραγμα μετά το καρδιακό επεισόδιο που είχε νωρίτερα

Ανασχηματισμός: Τα νέα πρόσωπα στη κυβέρνηση

Ελλάδα 03.04.2026
Ποιοι απομακρύνονται από τις θέσεις τους

Αδωνις Γεωργιάδης για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είναι ό,τι χειρότερο έχει γεννηθεί στο πλανήτη»

Ελλάδα 03.04.2026
«Έχω πει πολλά φορές πως όποιος γνωρίζει από κοντά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τρέχει να φύγει όσο μπορεί γρηγορότερα»

Αποκάλυψη CNN: Το οπλοστάσιο του Ιράν παραμένει αρκετά ισχυρό για να προκαλέσει χάος στην περιοχή

Κόσμος 03.04.2026
Αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών εκτιμούν ότι περίπου το 50% των εκτοξευτών πυραύλων και χιλιάδες drones παραμένουν λειτουργικά

Παραιτούνται από υπουργοί Κεφαλογιάννης, Τσιάρας και Βαρτζόπουλος

Ελλάδα 03.04.2026
Τα ονόματά τους περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ που έφτασε νωρίτερα στη Βουλή

Τήνος: Η θάλασσα έγινε καφέ μέσα σε πέντε λεπτά ‑ Εντυπωσιακό time‑lapse

Ελλάδα 03.04.2026
To νερό παρέσυρε χώμα και φερτά υλικά από τη στεριά, με αποτέλεσμα τα γαλάζια νερά να αποκτήσουν γρήγορα ένα έντονο καφέ χρώμα

Αυτές είναι οι 8 γέφυρες που απειλεί να ανατινάξει το Ιράν στις χώρες του Κόλπου ως αντίποινα

Κόσμος 03.04.2026
Η Τεχεράνη απειλεί με αντίποινα για τον βομβαρδισμό της ψηλότερης γέφυρας του Ιράν

E.E.: Εξετάζει την επιβολή δελτίου στα καύσιμα ‑ «Πρέπει να προετοιμαστούμε για μακροχρόνια ενεργεια

Κόσμος 03.04.2026
Η Ευρώπη προετοιμάζεται για ένα «παρατεταμένο» ενεργειακό σοκ λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή - Επίτροπος Γιόργκενσεν: Πρόκειται για μια μακρά κρίση, οι τιμές ενέργειας θα παραμείνουν υψηλές για πολύ μεγάλο διάστημα