E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κρήτη: Ψυχρός και ατάραχος ο συζυγοκτόνος

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 54χρονος

Δημοσίευση 23/12/2019 | 13:22

Κρήτη: Ψυχρός και ατάραχος ο συζυγοκτόνος

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, ζήτησε και έλαβε ο 54χρονος που κατηγορείται για τον θάνατο της 33χρονης συζύγου του, τα ξημερώματα της Κυριακής στο σπίτι που διέμεναν, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού.

Λέει ότι μετάνιωσε και ότι είχε λόγο που τη δολοφόνησε!

Στον 54χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ όπως δήλωσε η συνήγορος του, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, ισχυριζόμενος ωστόσο ότι είχε λόγο που έχασε τον έλεγχο και σκότωσε την σύζυγο του, την οποία όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, αγαπούσε πολύ.

Επιπλέον η κ. Σπανάκη είπε ότι ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι πριν το αιματηρό περιστατικό, είχε βγει με τη σύζυγό του και είχαν καταναλώσει και οι δυο ποσότητα αλκοόλ.

Ο 54χρονος άνδρας φορώντας χειροπέδες πέρασε το κατώφλι των Δικαστηρίων και οδηγήθηκε ενώπιόν του Εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές την 33χρονη σύζυγό του εντός της οικίας τους, μετά και από νυχτερινή έξοδο που είχαν, στην οποία φαίνεται να είχαν ένταση μεταξύ τους. Και σύμφωνα με καταγγελίες και μαρτυρίες γειτόνων η άτυχη 33χρονη είχε πέσει πολλές φορές θύμα βίας από τον σύζυγό της.

Κατά την επιστροφή τους στο σπίτι φαίνεται πως υπήρξε νέο επεισόδιο με έντονη λογομαχία, φωνές και μοιραία δυστυχώς κατάληξη με την 33χρονη να πέφτει νεκρή μέσα στο υπνοδωμάτιο του παιδιού της.
Σύμφωνα με το cretalive, από την αυτοψία που έγινε στο σπίτι της οικογένειας, αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα καταγραφικό κλειστού κυκλώματος, το οποίο αναμένεται να σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για να διαπιστωθεί εάν ήταν σε λειτουργία και εάν έχει καταγράψει κάτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελληνικό άγημα παρήλασε στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι, όπως το 1919 – Οι συγκινητικές φωτογραφίες

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η φετινή παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Marfin: Προφυλακιστέοι οι δύο 42χρονοι για την εμπρηστική επίθεση

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Οι δύο 42χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη και κατασκευή ή κατοχή εκρηκτικών υλών.

Μουντιάλ 2026: Ο Σκαλόνι εκνευρίστηκε, ο Μέσι πειθάρχησε (Video)

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η εντυπωσιακή στιγμή με τους παίκτες της Αργεντινής να τρέχουν στο πούλμαν μόλις ο προπονητής τους έκανε παρατήρηση για καθυστέρηση στην αναχώρηση της αποστολής – Μεταξύ αυτών και ο Λιονέλ Μέσι!

Στο σκοτάδι ξανά η Κούβα, τρίτο γενικό μπλακάουτ μέσα σε διάστημα εννέα ημερών

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Το μπλακ-άουτ άφησε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 10 εκατομμύρια ανθρώπους

Κατηγορούν τη Meta για απολύσεις μέσω AI: Στο στόχαστρο του αλγορίθμου έγκυες και εργαζόμενοι με αναπηρίες

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Εκπρόσωπος της Meta δήλωσε ότι οι κατηγορίες στερούνται νομικής βάσης - Η εταιρεία φέτος ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να απολύσει το 10% εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σχεδόν 8.000 άτομα

Τραμπ: Ακυρα τα διόδια 20% στα Στενά του Ορμούζ ‑ Αντικαθίστανται με συμφωνίες

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Πλήρης αποκλεισμός στα ιρανικά πλοία

Υπόθεση Marfin: Η 46χρονη έδωσε τη συγκατάθεσή της να εκδοθεί στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
H κατηγορούμενη πρόκειται να εκδοθεί στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες

Απόκοσμο σκηνικό στη Γαλλία: Η στιγμή που το «galerne» βυθίζει στο σκοτάδι παραλία εν μέσω καύσωνα, έτρεχαν να σωθούν οι λουόμενοι

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η θερμοκρασία έπεσε 12°C σε μισή ώρα - Κάθε μέρα οι λουόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με το συγκεκριμένο φαινόμενο

Κύπρος: Χειροπέδες σε 44χρονο που βίασε επανειλημμένα την πεθερά του ‑ Τι είπε στον εισαγγελέα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Υπό κράτηση 44χρονος στη Λεμεσό μετά από καταγγελία της πεθεράς του για σeξουαλική κακοποίηση και επαναλαμβανόμενη παρενόχληση.

Επίθεση σε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ στα Ζωνιανά: Έσπασαν το όχημα και άρπαξαν εξοπλισμό, «μας περικύκλωσαν με κατσούνες»

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Το συνεργείο είχε πάει στην περιοχή για να αντικαταστήσει μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας

«Κατά συρροή νύφη» για να παίζει στα καζίνο του Λας Βέγκας: Τουλάχιστον 14 γάμοι ‑ αστραπή

Κόσμος 14.07.2026
Σύμφωνα με την κατάθεσή της στην αστυνομία «θα μπορούσε να βγάλει έως και 20.000 δολάρια από έναν γάμο»

Αγριος ξυλοδαρμός 17χρονης από τον σύντροφό της στη Ρόδο για 5,5 ώρες

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
«Αν θέλει σφαλιάρα κανείς για να συνέλθει, είναι οκ να του τη ρίξεις»