E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πτήση τρόμου από Αθήνα για Κεφαλονιά

Συγκλονίζει μαρτυρία επιβάτη

Δημοσίευση 23/12/2019 | 09:32

Πτήση τρόμου από Αθήνα για Κεφαλονιά

Άνθρωποι κατατρομαγμένοι. Ανάμεσά τους μικρά παιδιά. Μια πτήση που κανονικά θα διαρκούσε λίγα λεπτά, κράτησε… ώρες γεμάτες τρόμο και αγωνία. Άλλη μια φορά που η Sky Express γίνεται αρνητική πρωταγωνίστρια.

Όλα ξεκίνησαν βράδυ Κυριακής και τελείωσαν ξημερώματα Δευτέρας. Οι καταγγελίες των επιβατών της πτήσης της Sky Express από την Αθήνα για την Κεφαλονιά σοκάρουν και προκαλούν οργή.

Τα όσα έγιναν αποκαλύφθηκαν από καταγγελίες επιβατών, το βράδυ της Κυριακής, στον ant1news.gr. Όπως ανέφεραν επιβάτες, η πτήση 260 της Sky Express από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Κεφαλονιά απογειώθηκε με πολλές ώρες καθυστέρηση από το διεθνές αεροδρόμιο.

Λίγη ώρα αφού είχε απογειωθεί το αεροπλάνο, όμως ο πιλότος ενημέρωσε τους επιβάτες πως υπήρχε μηχανική βλάβη και έπρεπε να επιστρέψει στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληττε χθες βράδυ την Αττική, ο πιλότος έκανε δυο αποτυχημένες προσπάθειες να προσγειώσει το αεροπλάνο. Τα κατάφερε, τελικά, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Σε κατάσταση-σοκ οι επιβάτες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, αλλά αυτό που αντιμετώπισαν όταν ζήτησαν εξηγήσεις από τους ανθρώπους της Sky Express για όσα έζησαν ήταν μόνο… αλαζονεία!

Μαρτυρία για την πτήση του τρόμου με τη SkyExpress

Η πτήση 260 ήταν προγραμματισμένο να φύγει στις 17:45 το απόγευμα της Κυριακής (22.12.2019) αλλά λόγω καιρού το αεροπλάνο, τελικά, απογειώθηκε περίπου στις 22:00 το βράδυ!

«Όταν μπήκαμε στο αεροπλάνο, με την απογείωση, χωρίς να έχει πάρει το τελικό ύψος που παίρνει συνήθως μια πτήση εσωτερικού, μετά από περίπου πέντε με επτά λεπτά, μας ανακοίνωσε ο πιλότος ότι επιστρέφουμε επειγόντως στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω τεχνικής βλάβης», είπε ο Παναζιώτης Λέζος, ένας από τους επιβάτες μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο OPEN.

Στην αρχή, είπε ο επιβάτης, υπήρξε μια ανησυχία, αλλά όχι πανικός. Όταν όμως το αεροπλάνο άρχισε να τραντάζεται από τις αναταράξεις, τα πράγματα άλλαξαν. Επί 40 λεπτά το αεροπλάνο πετούσε πάνω από την Αθήνα και προσπαθούσε να κάνει προσγείωση.

Ανάμεσα στους 90 επιβάτες της Sky Express ήταν και τρία παιδάκια, περιέγραψε ο Παναγιώτης Λέζος. «Ήταν τρία μικρά παιδιά ασυνόδευτα και τρία – τέσσερα βρέφη αλλά και άνθρωποι που είχαν προβλήματα υγείας. Τα παιδάκια έκλαιγαν, ήταν σε πανικό, είχαν χάσει το χρώμα τους».

Δεν έκρυψε ότι κι εκείνος, τρομοκρατήθηκε. «Εγώ νόμιζα ότι ήταν τα τελευταία λεπτά της ζωής μου. Πέρα από την ανακοίνωση που μας πανικόβαλε, υπήρχαν αναταράξεις φοβερές».

«Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου»

«Μετά από 40 λεπτά πτήσης, που θα μπορούσαμε να είχαμε πάει στην Κεφαλονιά γιατί τόσο διαρκεί η πτήση, κάνει ο πιλότος την πρώτη προσπάθεια προσγείωσης. Εκεί ήταν που πραγματικά, επειδή εγώ καθόμουν και στο παράθυρο, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Το αεροπλάνο ενώ είχε μπει στον άξονα του διαδρόμου για να προσγειωθεί, ήταν με τις «πάντες» και τότε αποφάσισε ο πιλότος να το σηκώσει. Και αυτό νομίζω ήταν που μας έσωσε» συνέχιζε ο επιβάτης, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια του πιλότου ηρωική.

Σχολιάζοντας το γεγονός πως έχουν ξαναυπάρξει ανάλογα περιστατικά με τη Sky Express, ο επιβάτης διεμήνυσε ότι θα γίνει καταγγελία σε βάρος της εταιρίας. Περιέγραψε μάλιστα πως όταν τελικά το αεροπλάνο προσγειώθηκε ξανά στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, οι άνθρωποι της εταιρίας αντιμετωπίστηκαν από υπαλλήλους της εταιρίας με αλαζονεία!

«Ήταν και η αντιμετώπιση στο έδαφος αλαζονική. Δεν μπορώ να σας περιγράψω. Δεν μας απάντησαν σε τίποτα. Δεν μας έλεγαν τίποτα. Ούτε τα ονόματά τους δεν μας είπαν δυο κυρίες που δήλωναν άσχετες! Δεν μας εξήγησε κανείς τι συνέβη» είπε και πρόσθεσε πως η μια από τις δυο ρώτησε τους επιβάτες αν κινδύνευσαν και κατά την εκτίμησή του προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στο Βέλγιο: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί ‑ Οι δύο παιδιά

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τα έκτακτα μέσα βρέθηκαν στο Μπούγκενχαουτ μετά την τρομακτική σύγκρουση τρένου με σχολικό λεωφορείο το πρωί της Τρίτης

Βέλγιο: Τρένο συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο – Αναφορές για νεκρούς

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Σχολικό λεωφορείο ανατράπηκε έπειτα από σύγκρουση με αμαξοστοιχία στο Βέλγιο

Χανιά: Ιδιοκτήτης κτηρίου επιτέθηκε με μπαλτά στον ενοικιαστή του για τον λογαριασμό της ΔΕΗ

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Μια απλήρωτη οφειλή ρεύματος κρυβόταν πίσω από την καταγγελία για διένεξη θέσης πάρκινγκ

Καρυστιανού: «Η ιστορία γράφεται από την ίδια την κοινωνία» ‑ Κατατέθηκε η ιδρυτική διακήρυξη

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Στον Αρειο Πάγο κατατέθηκε η ιδρυτική διακήρυξη του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία» παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού

Τουρκία: «Το αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές μπορεί να έχει ήδη καθοριστεί»

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Η οικονομική κατάσταση στην Τουρκία μπορεί να μειώνει τα ποσοστά του Ερντογάν ενόψει των επόμενων εκλογών, ωστόσο η ικανότητα που δείχνει να εκμηδενίζει τις αντιστάσεις, ίσως έχει ήδη κρίνει το αποτέλεσμα

Αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον αιφνίδιο θάνατο της 24χρονης στη Ρόδο

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής είπαν το τελευταίο αντίο στη νεαρή γυναίκα τη Δευτέρα

Αγριογούρουνο κολυμπούσε αμέριμνο σε παραλία στη Φθιώτιδα, έκπληκτοι λουόμενοι και περαστικοί

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τα αγριογούρουνα είναι γνωστά για τις εξαιρετικές τους ικανότητες στην κολύμβηση

Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ απειλεί τις ΗΠΑ: Δεν θα έχετε πλέον ασφαλές καταφύγιο στον Κόλπο

Κόσμος 26.05.2026
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν αναφέρει σε μήνυμά του πως το σύνθημα «θάνατος στην Αμερική» θα παραμείνει μόνιμα στόχος της Τεχεράνης

Λέσβος: Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα όπου δύο νέοι 16 και 18 ετών έχασαν τη ζωή τους

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τα δύο παιδιά ήταν φίλοι με το δυστύχημα να σημειώνεται κατά την επιστροφή τους από Θέρμη για την πόλη της Μυτιλήνης

Οι μισοί δεν θα πάνε φέτος διακοπές, τι δείχνει νέα έρευνα του ΙΕΛΚΑ

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Οι καταναλωτές φαίνεται να υιοθετούν πιο οικονομικές λύσεις, με το 41% να δηλώνει ότι μαγειρεύει συχνά στις διακοπές και το 70% να επισκέπτεται συστηματικά σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ

Έως 36.000 ευρώ το νέο «Ανακαινίζω», όλες οι λεπτομέρειες

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Σε δύο φάσεις το νέο πρόγραμμα με επιδότηση έως 95%