E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πτήση τρόμου από Αθήνα για Κεφαλονιά

Συγκλονίζει μαρτυρία επιβάτη

Δημοσίευση 23/12/2019 | 09:32

Πτήση τρόμου από Αθήνα για Κεφαλονιά

Άνθρωποι κατατρομαγμένοι. Ανάμεσά τους μικρά παιδιά. Μια πτήση που κανονικά θα διαρκούσε λίγα λεπτά, κράτησε… ώρες γεμάτες τρόμο και αγωνία. Άλλη μια φορά που η Sky Express γίνεται αρνητική πρωταγωνίστρια.

Όλα ξεκίνησαν βράδυ Κυριακής και τελείωσαν ξημερώματα Δευτέρας. Οι καταγγελίες των επιβατών της πτήσης της Sky Express από την Αθήνα για την Κεφαλονιά σοκάρουν και προκαλούν οργή.

Τα όσα έγιναν αποκαλύφθηκαν από καταγγελίες επιβατών, το βράδυ της Κυριακής, στον ant1news.gr. Όπως ανέφεραν επιβάτες, η πτήση 260 της Sky Express από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με προορισμό την Κεφαλονιά απογειώθηκε με πολλές ώρες καθυστέρηση από το διεθνές αεροδρόμιο.

Λίγη ώρα αφού είχε απογειωθεί το αεροπλάνο, όμως ο πιλότος ενημέρωσε τους επιβάτες πως υπήρχε μηχανική βλάβη και έπρεπε να επιστρέψει στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληττε χθες βράδυ την Αττική, ο πιλότος έκανε δυο αποτυχημένες προσπάθειες να προσγειώσει το αεροπλάνο. Τα κατάφερε, τελικά, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Σε κατάσταση-σοκ οι επιβάτες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, αποβιβάστηκαν με ασφάλεια, αλλά αυτό που αντιμετώπισαν όταν ζήτησαν εξηγήσεις από τους ανθρώπους της Sky Express για όσα έζησαν ήταν μόνο… αλαζονεία!

Μαρτυρία για την πτήση του τρόμου με τη SkyExpress

Η πτήση 260 ήταν προγραμματισμένο να φύγει στις 17:45 το απόγευμα της Κυριακής (22.12.2019) αλλά λόγω καιρού το αεροπλάνο, τελικά, απογειώθηκε περίπου στις 22:00 το βράδυ!

«Όταν μπήκαμε στο αεροπλάνο, με την απογείωση, χωρίς να έχει πάρει το τελικό ύψος που παίρνει συνήθως μια πτήση εσωτερικού, μετά από περίπου πέντε με επτά λεπτά, μας ανακοίνωσε ο πιλότος ότι επιστρέφουμε επειγόντως στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λόγω τεχνικής βλάβης», είπε ο Παναζιώτης Λέζος, ένας από τους επιβάτες μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο OPEN.

Στην αρχή, είπε ο επιβάτης, υπήρξε μια ανησυχία, αλλά όχι πανικός. Όταν όμως το αεροπλάνο άρχισε να τραντάζεται από τις αναταράξεις, τα πράγματα άλλαξαν. Επί 40 λεπτά το αεροπλάνο πετούσε πάνω από την Αθήνα και προσπαθούσε να κάνει προσγείωση.

Ανάμεσα στους 90 επιβάτες της Sky Express ήταν και τρία παιδάκια, περιέγραψε ο Παναγιώτης Λέζος. «Ήταν τρία μικρά παιδιά ασυνόδευτα και τρία – τέσσερα βρέφη αλλά και άνθρωποι που είχαν προβλήματα υγείας. Τα παιδάκια έκλαιγαν, ήταν σε πανικό, είχαν χάσει το χρώμα τους».

Δεν έκρυψε ότι κι εκείνος, τρομοκρατήθηκε. «Εγώ νόμιζα ότι ήταν τα τελευταία λεπτά της ζωής μου. Πέρα από την ανακοίνωση που μας πανικόβαλε, υπήρχαν αναταράξεις φοβερές».

«Έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου»

«Μετά από 40 λεπτά πτήσης, που θα μπορούσαμε να είχαμε πάει στην Κεφαλονιά γιατί τόσο διαρκεί η πτήση, κάνει ο πιλότος την πρώτη προσπάθεια προσγείωσης. Εκεί ήταν που πραγματικά, επειδή εγώ καθόμουν και στο παράθυρο, έχασα τον κόσμο κάτω από τα πόδια μου. Το αεροπλάνο ενώ είχε μπει στον άξονα του διαδρόμου για να προσγειωθεί, ήταν με τις «πάντες» και τότε αποφάσισε ο πιλότος να το σηκώσει. Και αυτό νομίζω ήταν που μας έσωσε» συνέχιζε ο επιβάτης, χαρακτηρίζοντας την προσπάθεια του πιλότου ηρωική.

Σχολιάζοντας το γεγονός πως έχουν ξαναυπάρξει ανάλογα περιστατικά με τη Sky Express, ο επιβάτης διεμήνυσε ότι θα γίνει καταγγελία σε βάρος της εταιρίας. Περιέγραψε μάλιστα πως όταν τελικά το αεροπλάνο προσγειώθηκε ξανά στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, οι άνθρωποι της εταιρίας αντιμετωπίστηκαν από υπαλλήλους της εταιρίας με αλαζονεία!

«Ήταν και η αντιμετώπιση στο έδαφος αλαζονική. Δεν μπορώ να σας περιγράψω. Δεν μας απάντησαν σε τίποτα. Δεν μας έλεγαν τίποτα. Ούτε τα ονόματά τους δεν μας είπαν δυο κυρίες που δήλωναν άσχετες! Δεν μας εξήγησε κανείς τι συνέβη» είπε και πρόσθεσε πως η μια από τις δυο ρώτησε τους επιβάτες αν κινδύνευσαν και κατά την εκτίμησή του προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη 44χρονος που, μέσω Facebook, προέτρεπε σε διάπραξη εγκληματικών πράξεων σε βάρος ηγούμενου

Ελλάδα 04.10.2025
Ο 44χρονος ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής

Τουρκία: Η σοκαριστική στιγμή που ασανσέρ πολυκατοικίας κατρακυλά επτά ορόφους ‑ Νεκρή νεαρή μητέρα

Κόσμος 04.10.2025
Οι απεγνωσμένες προσπάθειες του συζύγου της να την σώσει και το τραγικό τέλος

Πάνος Ρούτσι: «Θα κάτσω εδώ και ας πεθάνω, θα πάω μέχρι τελικής πτώσεως»

Ελλάδα 04.10.2025
Δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει τον αγώνα του μέχρι τέλους, τονίζοντας πως θέλει να μάθει από τι πέθανε ο γιος του

Επεισόδιο με δύο νεαρούς τραυματίες τα ξημερώματα στα Λαδάδικα

Ελλάδα 04.10.2025
Ερευνάται τυχόν συμπλοκή κατά τη διάρκεια διασκέδασης των δύο ατόμων στην περιοχή

Diddy: Πιέζουν τον Τραμπ για προεδρική χάρη – «Ικετεύω για έλεος, δεν είμαι κακός»

Κόσμος 04.10.2025
O ράπερ φέρεται να τον στήριξε στις τελευταίες εκλογές

Πέθανε ο Τζορτζ Χάρντι, ο τελευταίος πιλότος καταδιωκτικού, του θρυλικού «Μαύρου Σμήνους» των ΗΠΑ, που έδρασε στον Β’ ΠΠ

Κόσμος 04.10.2025
Το σμήνος «Αεροπόροι Τασκίγκι», αποτελούνταν αποκλειστικά από αφροαμερικανούς και πέτυχε καίρια πλήγματα στη ναζιστική Γερμανία

Diddy: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση για τα αδικήματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ‑ Η ποινή του

Κόσμος 04.10.2025
Η ποινή που επιβλήθηκε είναι σαφώς βαρύτερη από τους 14 μήνες φυλάκισης που είχε προτείνει η υπεράσπιση, αλλά μικρότερη από την 11ετή κάθειρξη που ζητούσαν οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς

Φρενίτιδα για τις νέες ταυτότητες: Διαθέσιμα ραντεβού… το Πάσχα!

Ελλάδα 04.10.2025
Σε ποιες περιπτώσεις η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει πιο άμεσα

Βελτιωμένος καιρός σήμερα: Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία

Καιρός 04.10.2025
Τι αναφέρουν για τη νέα κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα μας οι Μαρουσάκης και Τσατραφύλλιας

Στο Αιγαίο το Πίρι Ρέις ‑ Απέπλευσε από τη Σμύρνη

Ελλάδα 04.10.2025
Η Ελλάδα είχε απαντήσει με αντι-NAVTEX

Τραμπ: Η Χαμάς είναι έτοιμη για διαρκή ειρήνη ‑ Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει άμεσα τους βομβαρδισμούς, για ν` απελευθερώσουμε τους ομήρους

Κόσμος 04.10.2025
Ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις για λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, έγραψε στο Truth Social o Αμερικανός πρόεδρος