E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έτσι έχασε η Κάτια Δανδουλάκη 500.000 ευρώ

Η αποτυχία που της κόστισε 500.000 ευρώ

Δημοσίευση 22/12/2019 | 11:22

Έτσι έχασε η Κάτια Δανδουλάκη 500.000 ευρώ

"Όταν δεν υπήρχε χημεία, το ένιωθα από τη στιγμή που θα ξεκινούσε η πρόβα και καταλάβαινα ότι δεν θα είχε επιτυχία. Απλά ήταν πολύ αργά..."

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει στο Page 2 της Νέας Σελίδας, η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτει στον Γιάννη Πουλόπουλο την θεατρική της αποτυχία που της κόστισε 500,000 ευρώ!

Έχεις πει ότι το θέατρο είναι ένα μεγάλο καζίνο και ότι όσοι έχουν μπλεχτεί με την παραγωγή δεν βγήκαν ποτέ κερδισμένοι.

Θα σου πω κάτι, Γιάννη μου. Ακόμη και στο θέατρο το ένστικτό μου λειτούργησε σωστά. Όταν, δηλαδή, δεν υπήρχε χημεία, το ένιωθα από τη στιγμή που θα ξεκινούσε η πρόβα και καταλάβαινα ότι δεν θα είχε επιτυχία. Απλά ήταν πολύ αργά για να αλλάξω έργο. Οταν, για παράδειγμα, κάναμε το «Παιχνίδι των Θεών» με τον Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο, κατάλαβα ότι ήταν λάθος να παίξω σε ένα θέατρο 700 θέσεων ένα έργο που απευθύνεται σε κοινό Δευτερότριτου. Αλλά ακόμα και γι’ αυτό δεν μετανιώνω, γιατί ήταν μια μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία. Εγώ υποκλίνομαι στους παραγωγούς που ρίσκαραν βάζοντας τους κόπους μιας ζωής στο θέατρο. Και πραγματικά θεωρώ μεγάλη μου επιτυχία ότι έφτασα έπειτα από τόσα χρόνια να πω ότι πια δεν χρωστάω σε κανέναν.

Η «θεατρική παραγωγή» είναι μια πονεμένη ιστορία, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά παγκοσμίως. Δεν υπάρχει παραγωγός που να είναι πλούσιος. Ο Αντριου Λόιντ Γουέμπερ, που έχει υπογράψει τα μεγαλύτερα μιούζικαλ και είχε δικό του θέατρο, το έδωσε, γιατί δεν ήθελε να πεθάνει στην ψάθα.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχεις χάσει κάνοντας μια θεατρική παραγωγή που δεν γνώρισε επιτυχία;

Τότε με το «Παιχνίδι των Θεών» έχασα 500.000 ευρώ. Θυμάμαι, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, που τα συζητούσαμε, μου έλεγε ότι πρέπει να κάνεις έξι επτά επιτυχίες για να πληρώσεις μία αποτυχία. Το ήξερε καλά, γιατί το είχε πληρώσει κι εκείνη ακριβά. Ευτυχώς, τότε υπήρχαν ακόμα οι υψηλές αμοιβές στην τηλεόραση και την ευγνωμονώ, γιατί με βοήθησε να κάνω παραστάσεις που ονειρευόμουν στο θέατρο. Την αγάπησα πολύ την τηλεόραση και νιώθω ότι με αγάπησε κι εκείνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Δεν κατέθεσε κανένα ποσό στον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1», είπε ο Λιάγκας για τον Μαζωνάκη

TV Buzz 29.12.2025
«Για να αποκατασταθεί η αλήθεια», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

Καινούργιου σε Συνατσάκη: «Γιατί το κάνεις τώρα που διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου;»

TV Buzz 29.12.2025
Την δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου

Η Αντζυ Σαμίου έδειξε το νέο look στα μαλλιά της, δείτε βίντεο

Social 29.12.2025
Νέο κούρεμα, έγραψε η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της

Ο Σάκης Ρουβάς σήκωσε τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και του σκίστηκε το παντελόνι, δείτε βίντεο

Social 29.12.2025
«Ένα παντελόνι παραπάνω, ξέρετε πόσα έχω σκίσει...» σχολίασε ο Σάκης Ρουβάς

Σκοτεινά Χριστούγεννα στο Χόλιγουντ: Η νύχτα που ο Charlie Sheen έχασε τον έλεγχο

Celebrity Stories 29.12.2025
Ένα χριστουγεννιάτικο ξέσπασμα, ένα μαχαίρι και ένα διαζύγιο-σοκ

Ποιες Ελληνίδες celebrities έγιναν μαμάδες το 2025

Tabloid 29.12.2025
Ποιες ήταν οι γυναίκες της εγχώριας showbiz που έζησαν το δικό τους baby boom μέσα στο 2025;

Σώτης Βολάνης: «Μπορεί να μου έφυγαν και 600.000 ευρώ για ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν το μετανιώνω»

Tabloid Χτες
«Αλλαζα αυτοκίνητα κάθε δύο εβδομάδες, οι γονείς μου αγανάκτησαν», είπε ο τραγουδιστής

Η Νίνα Ντόμπρεβ ποζάρει με μαγιό σε σάουνα και δηλώνει ότι είναι... σε «λειτουργία πτήσης»

Social Χτες
Η ηθοποιός έδειξε πώς περνάει τις ημέρες των Χριστουγέννων

Μαίρη Συνατσάκη: Ο δημόσιος απολογισμός με αφορμη τα 41α γενέθλιά της – «Κατάλαβα ότι εγώ είμαι το πρόβλημα»

Tabloid Χτες
Τα 41α γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ του Σαββάτου 27 Δεκεμβρίου η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με τη δίδυμη αδελφή της, Αλίκη και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα