E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί δεν θα κάνει Χριστούγεννα στο παλάτι

Το συγκινητικό του μήνυμα στα ορφανά παιδιά των Ενόπλων Δυνάμεων

Δημοσίευση 22/12/2019 | 09:53

Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί δεν θα κάνει Χριστούγεννα στο παλάτι

Περίπου από τα μέσα Νοεμβρίου, όταν είχαν εμφανιστεί στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εξαφανίστηκαν από την δημόσια ζωή στη Βρετανία και οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Όμως, την Παρασκευή το παλάτι του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του βρετανικού Τύπου, πως ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ βρίσκονται στον Καναδά μαζί με τον οκτώ μηνών γιο τους Άρτσι και εκεί, σε μυστική τοποθεσία, την οποία το παλάτι δεν αποκάλυψε για λόγους ασφαλείας, το λαμπερό ζευγάρι θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Το συγκινητικό μήνυμα στα ορφανά των Ενόπλων Δυνάμεων

Πάντως, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ δεν ξεχνά την φιλανθρωπική του δράση, και ακόμα και από τον Καναδά, ντύθηκε Άγιος Βασίλης για καλό σκοπό. Ο πρίγκιπας Χάρι σε ένα βίντεο, μόλις ενός λεπτού, ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» στα παιδιά που οι γονείς τους υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι ορφανά από τον ένα γονιό. Το συγκινητικό βίντεο προβλήθηκε σε παιδικό χριστουγεννιάτικο πάρτι, που έγινε εν πλω στον Τάμεση, από την φιλανθρωπική οργάνωση «Scotty's Little Soldiers», η οποία στηρίζει αυτά τα παιδιά και στην οποία είναι επικεφαλής ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Ο μικρότερος γιος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα, που έχασε την μητέρα του σε ηλικία 12 ετών και ποτέ δεν έκρυψε πόσο του στοίχισε ο θάνατός της, απευθυνόμενος στα παιδιά, που με χαρά παρακολούθησαν το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του γαλαζοαίματου, δεν παρέλειψε να τονίσει πώς είναι να έχεις χάσει τον γονιό σου. «Ναι, το να χάνεις τον ένα γονιό είναι απίστευτα σκληρό, αλλά γνωρίζω πως ο καθένας από εσάς βοηθώντας ο ένας τον άλλον θα έχετε μπροστά σας ένα καταπληκτικό μέλλον και, επίσης, φανταστικά Χριστούγεννα».

Φίλος του Χάρι και της Μέγκαν αποκάλυψε στον βρετανικό Τύπο πως το ζευγάρι, που έχει πάρει έξι εβδομάδες άδεια από τα βασιλικά του καθήκοντα, μένει σε μυστική τοποθεσία στον Καναδά, βγαίνει ελάχιστα έξω και απολαμβάνει την παρέα λίγων καλών φίλων. Η δούκισσα του Σάσεξ, πρώην ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο νομικό δράμα Suits, ζούσε εφτά χρόνια στον Καναδά, όπου γυρίζεται το γνωστό σίριαλ. Έτσι, η Αμερικανίδα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έχει φίλους στην χώρα και μάλιστα, την καλύτερή της φίλη, την ενδυματολόγο Τζέσικα Μαλρόνεϊ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημοι μουσικοί που έδωσαν συναυλία μέσα στη φυλακή

Celebrity Stories 27.07.2024
Η μουσική έχει την δύναμη να συνδέει τους ανθρώπους και να υπερβαίνει σύνορα, ακόμα και τα τείχη των φυλακών

Κρήτη: Κατσίκες δίψασαν και έκαναν... ντου σε πισίνα σπιτιού

Παράξενα Χτες
Τουλάχιστον εννέα κατσίκες έκαναν... ντου

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Την είδα με την καινούργια της σχέση, είναι αμήχανο»

Tabloid Χτες
«Αν περάσει καιρός, παντρευτούμε, κάνουμε παιδιά, να γίνει. Αλλά τώρα είναι δύσκολο να είμαστε φίλοι»

Η επική φάρσα που ετοίμασε ένας άνδρας στην κηδεία του

Παράξενα Χτες
Οι παρευρισκόμενοι έκλαιγαν από τα γέλια

Ντέμη Γεωργίου: Τι διερευνάται από τον ιατροδικαστή για τον θάνατό της

Tabloid Χτες
Όσα είπε ο Γρηγόρης Λέων για το σηπτικό σοκ που υπέστη η 39χρονη σεφ