E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί δεν θα κάνει Χριστούγεννα στο παλάτι

Το συγκινητικό του μήνυμα στα ορφανά παιδιά των Ενόπλων Δυνάμεων

Δημοσίευση 22/12/2019 | 09:53

Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί δεν θα κάνει Χριστούγεννα στο παλάτι

Περίπου από τα μέσα Νοεμβρίου, όταν είχαν εμφανιστεί στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εξαφανίστηκαν από την δημόσια ζωή στη Βρετανία και οι φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει ταξιδέψει στις ΗΠΑ.

Όμως, την Παρασκευή το παλάτι του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες του βρετανικού Τύπου, πως ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ βρίσκονται στον Καναδά μαζί με τον οκτώ μηνών γιο τους Άρτσι και εκεί, σε μυστική τοποθεσία, την οποία το παλάτι δεν αποκάλυψε για λόγους ασφαλείας, το λαμπερό ζευγάρι θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Το συγκινητικό μήνυμα στα ορφανά των Ενόπλων Δυνάμεων

Πάντως, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ δεν ξεχνά την φιλανθρωπική του δράση, και ακόμα και από τον Καναδά, ντύθηκε Άγιος Βασίλης για καλό σκοπό. Ο πρίγκιπας Χάρι σε ένα βίντεο, μόλις ενός λεπτού, ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα» στα παιδιά που οι γονείς τους υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι ορφανά από τον ένα γονιό. Το συγκινητικό βίντεο προβλήθηκε σε παιδικό χριστουγεννιάτικο πάρτι, που έγινε εν πλω στον Τάμεση, από την φιλανθρωπική οργάνωση «Scotty's Little Soldiers», η οποία στηρίζει αυτά τα παιδιά και στην οποία είναι επικεφαλής ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Ο μικρότερος γιος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνα, που έχασε την μητέρα του σε ηλικία 12 ετών και ποτέ δεν έκρυψε πόσο του στοίχισε ο θάνατός της, απευθυνόμενος στα παιδιά, που με χαρά παρακολούθησαν το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του γαλαζοαίματου, δεν παρέλειψε να τονίσει πώς είναι να έχεις χάσει τον γονιό σου. «Ναι, το να χάνεις τον ένα γονιό είναι απίστευτα σκληρό, αλλά γνωρίζω πως ο καθένας από εσάς βοηθώντας ο ένας τον άλλον θα έχετε μπροστά σας ένα καταπληκτικό μέλλον και, επίσης, φανταστικά Χριστούγεννα».

Φίλος του Χάρι και της Μέγκαν αποκάλυψε στον βρετανικό Τύπο πως το ζευγάρι, που έχει πάρει έξι εβδομάδες άδεια από τα βασιλικά του καθήκοντα, μένει σε μυστική τοποθεσία στον Καναδά, βγαίνει ελάχιστα έξω και απολαμβάνει την παρέα λίγων καλών φίλων. Η δούκισσα του Σάσεξ, πρώην ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο νομικό δράμα Suits, ζούσε εφτά χρόνια στον Καναδά, όπου γυρίζεται το γνωστό σίριαλ. Έτσι, η Αμερικανίδα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έχει φίλους στην χώρα και μάλιστα, την καλύτερή της φίλη, την ενδυματολόγο Τζέσικα Μαλρόνεϊ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Social 11.04.2026
Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Tabloid 11.04.2026
Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία

Η Φαίη Ξυλά πόζαρε με μαγιό στη θάλασσα, δείτε φωτογραφία

Social 11.04.2026
Η ηθοποιός ανέβασε μία εικόνα με καλοκαιρινή διάθεση

Ο ευρηματικός τρόπος της Τουρκάλας ρεπόρτερ Ντενίζ Ακσόι για να φτάσει στο ύψος τον Ταβάρες της Ρεάλ

Παράξενα 11.04.2026
Η δημοσιογράφος βρήκε λύση στη μεγάλη διαφορά ύψους με τον σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντάνιελ Κρεγκ στην περιφορά του Επιταφίου στον Αγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας, δείτε βίντεο

Tabloid 11.04.2026
Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται στην Ελλάδα για τις ανάγκες της νέας ταινίας του Νταμιέν Σαζέλν, για την οποία γυρίσματα γίνονται σε Αθήνα και Κέρκυρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid Χτες
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Tabloid Χτες
Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Tabloid Χτες
Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid Χτες
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid Χτες
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα