E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όλα όσα έγιναν μετά την πρόταση γάμου του Γιάννη Χαλβατζή στην Κάτια

«Δεν μου πέφτει πλέον λόγος τι κάνει η Κάτια στη ζωή της»

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 20/12/2019 | 11:12

Όλα όσα έγιναν μετά την πρόταση γάμου του Γιάννη Χαλβατζή στην Κάτια

Όλα όσα έγιναν στον τελικό του GNTM 2 μετά την πρόταση γάμου του Γιάννη Χαλβατζή στην Κάτια Ταραμπάνκο

Όπως έχει γραφτεί εδώ και μέρες η Κάτια Ταραμπάνκο στο επεισόδιο του τελικού του GNTM 2 είχε δεχτεί πρόταση γάμου από τον Γιάννη Χαλβατζή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗGNTM: Η στιγμή που ο πρώην σύντροφός της κάνει πρόταση γάμου στην Κάτια 20/12/2019

Ο ίδιος όπως είδαμε το βράδυ του τελικού της είπε πως θέλει να την παντρευτεί και πως στην τσέπη του υπάρχει κάτι για εκείνη με το μοντέλο να μην μπορεί να πει κάτι και να παθαίνει σοκ. Λίγο μετά του είπε πως δεν ήταν η σωστή στιγμή για να το συζητήσουν αυτό και πως στόχος της ήταν μόνο το shooting.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Κάτια έχει χωρίσει από τον Γιάννη Χαλβατζή. Μάλιστα ο πρώην πλέον σύντροφός της επιβεβαίωσε τον χωρισμό τους σε δηλώσεις του στην εκπομπή Μεσημέρι «Yes» και ρωτήθηκε για την νέα της σχέση:

«Δεν ξέρω τι κάνει σε αυτό το τομέα της ζωής της, δεν μου πέφτει λόγος πλέον. Δεν βλέπω πως μπορεί να επιβαρυνθεί το προφίλ της όμως από ένα νέο ξεκίνημα, αντιθέτως επειδή την ξέρω θα σου πω ότι όπως και εγώ έτσι και εκείνη δεν κάνουμε τίποτα τυχαία και απερίσκεπτα.

Όλα είναι αρκετά μελετημένα από πλευρά της και είχε όλο το χρόνο να το κάνει όσο βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Της έχω πλήρη εμπιστοσύνη, ξέρει τι κάνει, έχει στόχους και δουλεύει για αυτούς. Like a boss», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Χαλβατζής.

Ο ίδιος βέβαια διέγραψε τις περισσότερες φωτογραφίες τους από το Instagram του, ενώ σύμφωνα με το yourtipster, η Κάτια Ταραμπανκό που βρίσκεται εκτός σπιτιού του GNTM τον τελευταίο μήνα, μόλις βγήκε και παρά τις οδηγίες της παραγωγής, βρέθηκε σε πολυσύχναστα μέρη με τον τότε σύντροφό της.

Αυτός ο μήνας, όμως, υπήρξε κρίσιμος και για την προσωπική ζωή της Κάτιας Ταραμπάνκο, καθώς η σχέση της με τον επιχειρηματία κλονίστηκε.

Μιλώντας στην Τζώρτζια Γεωργίου, η Κάτια Ταραμπάνκο εξήγησε: “Το λέγαμε πάντα με τον Γιάννη ότι θα θέλαμε κάποια στιγμή να προχωρήσει η ιστορία, αλλά… Είναι ο άνθρωπος που αγαπάω, πιστεύω ότι με αγαπάει κι αυτός και το έχει αποδείξει. Το δαχτυλίδι είναι ένα δώρο υποστήριξης και αγάπης. Επειδή βρίσκομαι σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή στην καριέρα μου και αυτός στην καριέρα του πάρα πολύ δυνατά, είπαμε να το αφήσουμε λιγάκι να “χτιστούμε” ο ένας ξεχωριστά από τον άλλον, αλλά πάντα υπάρχει στήριξη τους ενός για τον άλλον. Δεν είμαστε πια μαζί. Αυτή τη στιγμή έχω στόχο τα επαγγελματικά μου μόνο, αυτό είναι προς το παρόν για μένα η προτεραιότητά μου. Ήταν δική μου επιλογή. Ο Γιάννης καταλαβαίνει τη θέση μου, ότι η καριέρα μου βρίσκεται σε άνθηση, οπότε έκανε ένα βήμα πίσω. Το κατανόησε”.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα, τότε ήταν που εκείνη γνώρισε τον Γιώργο Λάγιο και δεν δίστασαν να βγουν με παρέα σε μαγαζί των νοτίων προαστίων, αλλά και στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται οι Μέλισσες.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημοι μουσικοί που έδωσαν συναυλία μέσα στη φυλακή

Celebrity Stories 27.07.2024
Η μουσική έχει την δύναμη να συνδέει τους ανθρώπους και να υπερβαίνει σύνορα, ακόμα και τα τείχη των φυλακών

Κρήτη: Κατσίκες δίψασαν και έκαναν... ντου σε πισίνα σπιτιού

Παράξενα Χτες
Τουλάχιστον εννέα κατσίκες έκαναν... ντου

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Την είδα με την καινούργια της σχέση, είναι αμήχανο»

Tabloid Χτες
«Αν περάσει καιρός, παντρευτούμε, κάνουμε παιδιά, να γίνει. Αλλά τώρα είναι δύσκολο να είμαστε φίλοι»

Η επική φάρσα που ετοίμασε ένας άνδρας στην κηδεία του

Παράξενα Χτες
Οι παρευρισκόμενοι έκλαιγαν από τα γέλια

Ντέμη Γεωργίου: Τι διερευνάται από τον ιατροδικαστή για τον θάνατό της

Tabloid Χτες
Όσα είπε ο Γρηγόρης Λέων για το σηπτικό σοκ που υπέστη η 39χρονη σεφ