E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιατί η έρευνα ντετέκτιβ θα πρέπει να πραγματοποιείται από έμπειρο προσωπικό

Η ιδιωτική έρευνα θα πρέπει να έχει διακριτικό χαρακτήρα

Γράφει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΡΔΑΡΗΣ Δημοσίευση 18/12/2019 | 17:08

Γιατί η έρευνα ντετέκτιβ θα πρέπει να πραγματοποιείται από έμπειρο προσωπικό
Photo by João Silas on Unsplash

Τα όρια μεταξύ της διενέργειας μιας ιδιωτικής έρευνας χωρίς να παραβιάζεται η ιδιωτική ζωή του ατόμου που τίθεται υπό καθεστώς παρακολούθησης ή άλλα ατομικά και συλλογικά δικαιώματα τρίτων είναι λεπτά, με την νομιμότητα να ακροβατεί στην παρανομία. Ωστόσο, το πεδίο έρευνας για τους ιδιωτικούς ερευνητές παραμένει ευρύ, χωρίς να στερεί τη δυνατότητα συμβολής των ιδιωτικών ερευνητών στην αποκάλυψη εγκληματιών και την διαλεύκανση πλήθους άλλων υποθέσεων που χαρακτηρίζονται παράνομα.

Τα συμφέροντα των ατόμων σήμερα στηρίζονται πλέον σε συμψηφισμούς ατομικών και συλλογικών παρανομιών. Όταν λοιπόν τα κύρια στοιχεία που καταγράφονται σήμερα στην ελληνική κοινωνία είναι η κρίση νομιμοποίησης, αναζητούμε την ατομική επιβεβαίωση όχι στην προσέγγιση και την κοινή προσπάθεια, αλλά στην ακύρωση του συνανθρώπου. Τα στοιχεία που συλλέγονται μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε αμυντικά, είτε επιθετικά προς το άτομο που τίθεται στο στόχαστρο.

Για τους παραπάνω λόγους, η ιδιωτική έρευνα θα πρέπει να έχει διακριτικό χαρακτήρα και σε κάθε περίπτωση να πραγματοποιείται από έμπειρο προσωπικό, επαγγελματικά καταξιωμένο. Σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως για παράδειγμα είναι η Αθήνα, οι ιδιωτικοί ερευνητές μπορούν να έρθουν αντιμέτωποι με υποθέσεις που χρειάζονται εξιχνίαση και μπορεί να αφορούν επαγγελματικές ή ιδιωτικές έρευνες, ακόμη και ζητήματα που αφορούν ανηλίκους, όπως είναι ο εθισμός στη χρήση διαδικτύου. Στην τελευταία περίπτωση, το πρόβλημα περιπλέκεται πιο πολύ και χρίζει άμεσης επέμβασης, χωρίς χρονοτριβές ή λανθασμένα πλάνα δράσης. Το δίκτυο ερευνητών του γραφείου μας σας εγγυάται την ορθή προσέγγιση του ζητήματος που σας αφορά σε σύντομο χρόνο σε όλη την επικράτεια. Σε αστικά κέντρα που η πρόσβαση στην τεχνολογία και το διαδίκτυο μπορεί να γίνει πιο εύκολη, ο εθισμός και η εξάρτηση δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Τα οικονομικά και τα κοινωνικά προβλήματα δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους παράλληλα με τα ψυχολογικά προβλήματα που καταλήγουν τροχοπέδη για τις οικογένειες και τα ίδια τα άτομα που υφίστανται την εξάρτηση. Το εξαρτημένο άτομο χάνει την διάθεση για διαπροσωπικές σχέσης, παύει να έχει ενδιαφέροντα, απομακρύνεται από τους  συνομήλικους και το σχολικό περιβάλλον. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά, είναι αρκετά για να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου στο οικογενειακό περιβάλλον του νεαρού ατόμου.

Οι ντετέκτιβ του γραφείου μας μπορούν με την χρήση των κατάλληλων τεχνολογικών μεθόδων να παρακολουθήσουν τις κινήσεις, τις ώρες σύνδεσης του χρήστη στις ηλεκτρονικές σελίδες εξάρτησης, καθώς και τον τόπο από όπου βρίσκεται ο υπολογιστής που πραγματοποιήθηκε η σύνδεση.  Έτσι , η έρευνα σύντομα αποφέρει τεκμηριωμένα στοιχεία ώστε η οικογένεια να πράξει τα πρέποντα αντιμετωπίζοντας την δύσκολη αυτή κατάσταση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ντούα Λίπα: Γyμνή φωτογράφιση πριν την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ

Celebrity Stories 30.04.2024
Βροχή τα like στο Instagram για τη νέα φωτογράφιση της Ντούα Λίπα.

Στο νοσοκομείο η Μαρία Μπακοδήμου: Όλα πήγαν καλά, έγραψε

Social 30.04.2024
Δείτε την ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια στο Instagram

Βέφα Αλεξιάδου: «Δεν υπάρχουν ομόφυλα ζευγάρια, ο Κασσελάκης να κάτσει στα αυγά του»

TV Buzz 30.04.2024
«Γιατί να παντρευτεί με άντρα ο Κασσελάκης, υπάρχει κανένας λόγος;»

Λιάγκας: Η αποκάλυψη για την οικονομική βοήθεια της Κατερίνας Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικο

Tabloid 30.04.2024
Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου

Δημήτρης Κόκοτας: Η κατάσταση της υγείας του

Tabloid 30.04.2024
Τα τελευταία ευχάριστα νέα

«Μικρό Ταρανδάκι»: Στο φως η ταυτότητα της εμμονικής πρωταγωνίστριας‑ Απειλεί με μηνύσεις το Netflix

Tabloid 30.04.2024
Έξαλλη με την απεικόνισή της στη μικρή οθόνη είναι η γυναίκα στην οποία βασίζεται η δημοφιλής σειρά του Netflix και περιγράφει τον εαυτό της ως το «θύμα»

Φαίη Σκορδά: «Λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα

Tabloid 30.04.2024
Η Φαίη Σκορδά που πριν από λίγο καιρό έχασε τον πατέρα της, ξέσπασε σε κλάματα