E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν έχετε κανένα δικαίωμα στη ζωή μου».

Το ξέσπασμα του δημοφιλούς ηθοποιού

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 16/12/2019 | 20:28

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν έχετε κανένα δικαίωμα στη ζωή μου».

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ζέτας Δούκα βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης και μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως δεν περιμένει καμία αποδοχή και καμία ανοχή. Όπως χαρακτηριστικά είπε «δεν έχετε κανένα δικαίωμα στη ζωή μου».

«Αυτός ο κόσμος είναι για όλους, είμαστε όλοι ίσοι, έχουμε όλοι ίσα δικαιώματα. Δεν ήρθε κανείς εδώ για να κάνει τον προϊστάμενο και να μας πει ποιους αποδέχεται και ποιους όχι. Δεν μου αρέσει η λέξη αποδοχή. Η λέξη αποδοχή είναι σαν να λέω ότι αισθάνομαι εγώ κατώτερος και περιμένω εσένα να με αποδεχτείς. Δεν περιμένω κανενός την αποδοχή. Όλοι είμαστε άνθρωποι, όλες οι φυλές, όλες οι θρησκείες, όλοι οι σεξουαλικοί προσανατολισμοί. Όλοι είμαστε σε αυτή τη γη κι έχουμε έρθει για να ζήσουμε αγαπημένοι. Δεν μπορείς να γίνεις κολλητός μου, μη γίνεις κολλητός μου. Τα δικαιώματά μου, όμως, είναι αυτά, δεν θα μου τα μειώσεις.

Θα πρέπει να εστιάσετε στον εαυτό σας, στο σπίτι σας, στους δικούς σας ανθρώπους, στην οικογένειά σας. Και αφήστε τις άλλες οικογένειες και τα άλλα σπίτια και τους άλλους ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή που θέλουν να ζήσουν. Προσπάθησε να καλυτερεύσεις τη ζωή σου, μην ασχολείσαι με τη ζωή του άλλου. Παίρνω πολύ ξεκάθαρη θέση σε πάρα πολλά πράγματα. Θεωρώ ότι δεν έχω κρυφτεί καθόλου και δεν έχω φοβηθεί καθόλου κανέναν και λέω αυτό που θέλω να πω.

Από εκεί και πέρα, μην περιμένετε από εμένα να καθίσω να σας κάνω εξομολογήσεις, αποκαλύψεις και δεν ξέρω κι εγώ τι γιατί θα είναι σαν να λέω “έχετε δικαίωμα”, όχι δεν έχετε κανένα. Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά δεν έχετε κανένα δικαίωμα πάνω στη ζωή μου, δεν περιμένω καμία αποδοχή και καμία ανοχή. Αν εγώ αρχίσω και σας εξομολογούμαι, θα είναι σαν να σας λέω ότι έχετε δικαίωμα να με ρωτήσετε, όχι. Θα κάνω ό,τι θέλω. Κάντε κι εσείς αυτό που θέλετε και να κοιτάξει ο καθένας τη ζωή του και να τη φτιάξει όσο γίνεται πιο όμορφη», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο πιο καυτός άντρας του Hollywood αυτή τη στιγμή

Tabloid 03.03.2026
Η συμμετοχή του στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» ανέβασε την φήμη του στον ουρανό

Η Κέλι Όσμπορν ξεσπά: «Με χτυπάτε ενώ είμαι ήδη πεσμένη»

Tabloid Χτες
Οι φωτογραφίες της σοκάρουν

Κατερίνα Καινούργιου για Αφροδίτη Γραμμέλη: «Με συγκίνησε, γιατί οι κριτικές της ήταν πολύ σκληρές – Θυμάμαι να κλαίω»

Tabloid Χτες
«Με το πέρασμα των χρόνων τα ξεχνάς όλα αυτά», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha

Η Ζεντάγια και ο Τομ Χόλαντ παντρεύτηκαν στα κρυφά

Tabloid Χτες
Ο στυλίστας της ηθοποιού έκανε την αποκάλυψη

BRIT Awards 2026: Το ξέφρενο live της Rosalía με Björk επισκίασε τα βραβεία

Tabloid Χτες
Τα BRIT Awards 2026 πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο Μάντσεστερ

Γέννησε η Βίκυ Παπαδοπούλου: Πατέρας για πρώτη φορά ο Θάνος Τοκάκης

Tabloid Χτες
Σε μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους βρίσκονται η Βίκυ Παπαδοπούλου και ο Θάνος Τοκάκης, καθώς, πριν από λίγες ημέρες έγιναν γονείς για πρώτη φορά!

Ακύλας: Τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του «Ferto»

Eurovision Χτες
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει

O ξανθός τραγουδιστής που προκάλεσε σκάνδαλο μεταξύ της Hilary Duff και Lindsay Lohan

Celebrity Stories Χτες
Δύο πασίγνωστες σταρ, ένας ζεν πρώην και μια πρεμιέρα που έγινε σκάνδαλο

Αλέξης Κούγιας: Τελέστηκε το μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατό του ‑ Ποιοι παρευρέθηκαν

Tabloid Προχτές
Ενας χρόνος από τον θάνατο του Αλέξη Κούγια και τελέστηκε σήμερα από το Α` νεκροταφείο το ετήσιο μνημόσυνο