E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Έβγαλα πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν έχω τίποτα»

«Έπρεπε να έχω πολύ περισσότερα, έκανα πολλές επιτυχίες, είμαι ηλίθιος» λέει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και σκηνοθέτης

Δημοσίευση 16/12/2019 | 12:38

«Έβγαλα πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν έχω τίποτα»

Στην εκπομπή «Πρωινοί τύποι» έδωσε συνέντευξη ο Σταμάτης Φασουλής και μίλησε για τη σχέση του με τα χρήματα αλλά και για τον ρόλο του Ωνάση.

«Κουράστηκα πολύ να πλησιάσω τον ρόλο του Ωνάση. Είμαι ο τελευταίος που θα του έδιναν αυτό τον ρόλο. Ο Ωνάσης ζούσε για τα λεφτά και τις γυναίκες. Εγώ δεν κυνηγάω τα λεφτά, αλλά θα ήθελα. Είναι πολύ επιπόλαιος άνθρωπος, δεν μπορώ ούτε να μαζέψω, ούτε να προβλέψω, ούτε να κλείσω συμφωνίες, όλα άσχημα τα κάνω. Έβγαλα πάρα πολλά λεφτά, αλλά δεν έχω τίποτα.

Δεν έχω παράπονο για τα λεφτά που μου ήρθαν, μου ήρθαν πολλά, έχω παράπονο ότι δεν έχω τίποτα. Πώς τα κατάφερα δεν ξέρω. Ένα σπίτι 80 τ.μ. έχω κι ένα αυτοκίνητο του ’94 και κάτι λίγα χρήματα στην τράπεζα. Έπρεπε να έχω πολύ περισσότερα, έκανα πολλές επιτυχίες, είμαι ηλίθιος.

Τι ρόλο έχει παίξει στη ζωή του ο έρωτας; «Ο έρωτας έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου, μόνο που εγώ δεν ήμουν σαν τον Ωνάση. Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω οικογένεια, φοβόμουν τις ευθύνες. Δεν λέω την ηλικία μου γιατί δεν θέλω να την ακούω. Μου λείπουν τα νιάτα μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής