E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι

Έρχονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Δημοσίευση 13/12/2019 | 11:58

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι

Κακοκαιρία προβλέπεται από σήμερα το βράδυ Παρασκευή (13-12-2019) και από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και τους πολύ θυελλώδεις ανέμους. Μέχρι τη νύχτα του Σαββάτου (14-12-2019) η κακοκαιρία θα έχει περιοριστεί στα νοτιοανατολικά.

Πιο αναλυτικά:

1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (13-12-2019)

Από τις βραδινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο και από τη νύχτα στην Κρήτη.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ (14-12-2019)

Εκτός από τις προαναφερθείσες περιοχές, αναμένεται να επηρεαστούν:

Α) από τις πρώτες πρωινές ώρες η ανατολική Πελοπόννησος και πιθανώς πρόσκαιρα η δυτική Μακεδονία,
Β) από τις πρωινές ώρες η ανατολική Στερεά και οι Κυκλάδες,
Γ) από το μεσημέρι η Εύβοια, οι Σποράδες, η Θεσσαλία, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία και η Θράκη
Δ) από το απόγευμα τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, από το μεσημέρι στα δυτικά, από το απόγευμα σταδιακά στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και από τη νύχτα βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Ειδικότερα για την Αττική, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπεται να εκδηλωθούν από τις πρωινές μέχρι τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου (14-12-2019).

2. Θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις άνεμοι θα πνέουν:

Α) στα δυτικά από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής (13-12-2019), νότιοι νοτιοδυτικοί 8, που τη νύχτα θα φτάσουν τα 9 και πιθανώς πρόσκαιρα στο Ιόνιο τα 10 μποφόρ και σταδιακά από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (14-12-2019) θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 8 και στο Ιόνιο τοπικά έως 9 μποφόρ.

Β) στα ανατολικά από τις πρώτες πρωινές μέχρι τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου (14-12-2019), νότιοι 8, που στο Αιγαίο θα φτάσουν τοπικά έως 9 μποφόρ. Σταδιακά από το απόγευμα και από τα δυτικά θα στραφούν σε βόρειους και θα εξασθενήσουν.

3. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές, θα σημειωθούν το Σάββατο (14-12-2019) στα ορεινά και ημιορεινά της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου, μέχρι το απόγευμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραμπ: Επαναφέρουμε τον ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν ‑ Τέλος 20% στα φορτία μέσω Ορμούζ

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Τα χρήματα θα πηγαίνουν στον αμερικανικό στρατό

Ταϊλάνδη: Βίντεο δείχνει ανθρώπους να γλιτώνουν την τελευταία στιγμή από τη φωτιά σε μπυραρία

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Συνολικά 63 άτομα μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία εκ των οποίων τα 22 νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Ηθικά και νομικά περιττή η προφυλάκιση των αστυνομικών που πυροβόλησαν τον 20χρονο, λέει ο δήμαρχος Αργους‑Μυκηνών

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Αναφερόμενος στο τραγικό περιστατικό, σημείωσε ότι ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του, γεγονός που, όπως είπε, δεν επιδέχεται καμία σχετικοποίηση

Το ελληνικό διαβατήριο είναι πλέον διαθέσιμο ψηφιακά στην εφαρμογή Gov.gr Wallet

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Έχετε πλέον τη δυνατότητα χρήσης για ταυτοποίηση και ταξιδιωτικούς σκοπούς εντός Ελλάδας

Ρωσία: Δείτε τι συνέβη όταν βγήκε εκτός ελέγχου πολυβόλο σε στρατιωτική άσκηση

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ένας στρατιώτης παραλίγο να χάσει τη ζωή του όταν ένα πολυβόλο ξέφυγε από τον έλεγχο κατά τη διάρκεια δοκιμής νέου οπλικού συστήματος στη Ρωσία.

Τραγωδία στην Καστοριά: Τι συνέβη με το 4χρονο αγοράκι που έπεσε σε πισίνα και πώς αντέδρασαν οι γιατροί

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο παππούς εντόπισε το παιδάκι στον πάτο της πισίνας και το ανέσυρε αναίσθητο - διακομίστηκε εκτάκτως στο «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης.

Μουντιάλ 2026: Ποιος αποφάσισε μόνος του να ακυρώσει την κόκκινη του Μπαλογκάν και γιατί προκάλεσε σάλο

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η απόφαση για την άρση της αποβολής του Αμερικανού επιθετικού ελήφθη αποκλειστικά από τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA, χωρίς να συμμετάσχουν τα υπόλοιπα 17 μέλη.

Σαμ Νιλ: Τι αποκάλυψε η οικογένειά του για τον αιφνίδιο θάνατό του σε ηλικία 78 ετών

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο διάσημος ηθοποιός του «Jurassic Park» έφυγε από τη ζωή στο Σίδνεϊ, λίγους μήνες αφότου είχε ανακοινώσει ότι είχε νικήσει τον καρκίνο.

Εικόνες αποκάλυψης στην Κίνα: Ο τυφώνας Μπάβι βύθισε πόλεις κάτω από δύο μέτρα νερού, δρόμοι έγιναν ποτάμια

Κόσμος 13.07.2026
Κόκκινος συναγερμός για πλημμύρες, αποκλεισμένοι κάτοικοι, ακυρώσεις δρομολογίων και κλειστά σχολεία σε πολλές επαρχίες

Μαρουσάκης: Τι λέει για τον καύσωνα που πλησιάζει και πού θα φτάσει η θερμοκρασία

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο μετεωρολόγος εξήγησε τι να περιμένουμε τις επόμενες μέρες και γιατί δεν πρέπει να ανησυχούμε για ακραίες θερμοκρασίες.