E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Κινδυνεύει να χάσει το παιδί που υιοθέτησε

Ποιος είναι ο λόγος;

Δημοσίευση 12/12/2019 | 11:09

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Κινδυνεύει να χάσει το παιδί που υιοθέτησε

Η Ευδοκία Ρουμε­λιώτη αναφέρ­θηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει για την ολοκλή­ρωση της υιοθε­σίας, του παιδιού που ζει μαζί της και με την υπόλοι­πη οικογένειά της εδώ και τρία χρό­νια.

«Δεν έχει ολο­κληρωθεί ακόμη η υιοθεσία, είμαι ανάδοχη μητέρα. Οπότε όλο αυτό μπορεί να αλλά­ξει ανά πάσα στιγμή. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμ­βεί. Φυσικά καν έχω πολύ θυμό. Ελπίζω, αλλά δεν μπορώ να ξέρω. Εκ των υστέρων, μετάνιωσα που το δημοσιοποίησα. Πολύ. Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε ρομαντικοί και θέλουμε να μιλά­με για όσα κάνου­με. Το είπα, αφού είχαν περάσει δύο χρόνια, γιατί ήλπιζα ότι όλο αυτό το πράγμα θα μπορούσε να επη­ρεάσει κι άλλους ανθρώπους. Επηρέασε δυο άτομα κι αυτό ήταν πολύ θετικό, αλλά εμάς, μας κούρα­σε. Μας ενόχλησε και τελικά ένιωσα ότι έβαλα σε μια δοκιμασία την οι­κογένειά μου. Υπάρχει περίπτω­ση να μην ολο­κληρωθεί η υιοθεσία. Μετά από τρία χρόνια, το νιώθω παιδί μου», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, πριν από ένα χρόνο, είχε προβεί σε μια εντυπωσιακή εξομολό­γηση για την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός, που δεν συνηθίζει καθόλου να αποκαλύ­πτει οτιδήποτε αφορά στην προσωπική της ζωή, μίλησε παρόλα αυτά με μεγάλη άνεση για την πολύ όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με το σύζυγό της, τον επιχει­ρηματία Νικηφόρο Χαραγκιώνη.

Οι δύο τους ζουν μαζί με το γιο τους Δημήτρη, αλλά πολύ συχνά έχουν μαζί τους και τα δύο αγόρια που έχει απο­κτήσει ο Νικηφόρος από τον προηγού­μενο γάμο του.

Στη συνέχεια, μάλιστα, προχώρησε και σε μια αποκάλυψη που εξέπληξε πολλούς: «Υιοθετώ ένα παι­δάκι τώρα με τον άντρα μου. Είχαμε αποφασίσει κι εγώ κι ο σύζυγός μου να το κρατήσουμε για μας, για την οι­κογένειά μας και τους κοινούς μας φίλους αλλά τον τελευταίο καιρό συναντώ πολλούς ανθρώπους, όπως και διαβάζω συνεντεύξεις από πολλούς ανθρώπους που εκτιμώ για τη δουλειά τους και λένε πως «δεν μπορώ να αποκτήσω παιδί» και έχουν μπει σε μια διαδικασία εξωσωματικής, την οποία καταλαβαίνω, αλλά εμείς οι γυ­ναίκες καμιά φορά ξεπερνάμε το όριο και φτάνουμε σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό εξωσωματικών που αυτό τσακίζει τις γυναίκες και θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεν­νάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγα­λώνει ένα παιδί», είπε η ηθοποιός.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, οι δύο τους μετά τη γέννηση του γιου τους, θέλησαν να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους, όμως παρά τις προσπάθειές τους αυτό δεν στάθηκε δυνατό. Έτσι, αφού το συζήτησαν έβα­λαν μπροστά τη διαδικασία της υιοθε­σίας, η οποία είναι αρκετά χρονοβόρα. Οι δύο τους πήραν το παιδί στο σπίτι τους, αλλά τελικά δεν έχουν κα­ταφέρει να ολοκληρώσουν τις διαδι­κασίες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αποκάλυψη που είχε κάνει στο παρελθόν για την υιοθεσία του παιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η άκρως ερωτική διαφήμιση της Dolce & Gabbana με πρωταγωνίστρια τη Μαντόνα

Social 09.01.2026
Στο διάρκειας ενός λεπτού βίντεο η Μαντόνα, μεταξύ άλλων, εμφανίζεται με εσώρουχα

Eurovision: Αρχισαν οι στοιχηματικές προβλέψεις – Τι δείχνουν για την ελληνική εκπροσώπηση

Media 09.01.2026
Το 2026 μπήκε δυναμικά για τη μουσική διοργάνωση…

Παπίλα: Χείμαρρος κατά Κατσαρίδη & Λιάγκα – «Με λέει αποτυχημένη, ότι είμαι ψώνιο»

Tabloid 09.01.2026
«Δεν είπα ότι θέλω να πάρω συνέντευξη από τον Χριστό. Από τον Γιώργο Λιάγκα είπα ότι θα ήθελα να πάρω μια συνέντευξη. Ας χαλαρώσουμε λίγο»

Τι σώμα! Hailey Bieber ‑ Αναβιώνει το iconic παρελθόν της Gisele στη νέα καμπάνια της Victoria’s Secret

Tabloid 09.01.2026
Η έμπνευση αντλείται από ένα εμβληματικό φωτογραφικό κεφάλαιο της Gisele Bündchen

Ο έρωτας που τάραξε το Χόλιγουντ των ’90s: Εκείνη μεγαλύτερη, εκείνος ανερχόμενος σταρ

Celebrity Stories 09.01.2026
Μια σύντομη αλλά εκρηκτική σχέση, γεμάτη ένταση, κουτσομπολιά και μυστήριο

Δελαπόρτας για την περιπέτεια υγείας της Σαπουντζάκη: «Δεν το βάζει εύκολα κάτω»

Tabloid Χτες
Τι είπε μετά τη νοσηλείας της στο νοσοκομείο

Ελένη Μενεγάκη: Έκανε unfollow τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στο Instagram

Tabloid Χτες
Η κίνησή της προκάλεσε πολλά ερωτηματικά

Σοκάρει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Πήγα να πνιγώ στην Τήνο…»

Tabloid Χτες
Ο Γιώργος Χρανιώτης μοιράστηκε μια συγκλονιστική εμπειρία που έζησε στη θάλασσα, αποκαλύπτοντας τον κίνδυνο στον οποίο βρέθηκε ενώ έκανε σερφ

Μπριζίτ Μπαρντό: Η συγκινητική κίνηση του γιου της στην κηδεία της

Tabloid Χτες
Η σχέση της Μπριζίτ Μπαρντό με τον γιο της ήταν πάντα αποστασιοποιημένη και περίπλοκη

Survivor: Αλλοι 3 Αθηναίοι αποκαλύπτονται

Media Χτες
Την Κυριακή στις 9 το βράδυ η πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ