E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο αλλοδαπό 11χρονο συμμαθητή της κόρης του

«Έπεσα κάτω και με κλώτσαγε στην κοιλιά» λέει ο 11χρονος μαθητής από τις Φιλιππίνες

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ Δημοσίευση 11/12/2019 | 12:32

Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο αλλοδαπό 11χρονο συμμαθητή της κόρης του

Τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη πραγματικά στο σχολείο του στους Αμπελόκηπους δίνει ο 11χρονος μαθητής από τις Φιλιππίνες, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 53χρονο πατέρα συμμαθήτριάς του.

Ο μαθητής -που κατέληξε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση- μιλά στο protothema.gr για τις άσχημες στιγμές που έζησε, λίγο πριν επισκεφθει και πάλι τον γιατρό στο Νοσοκομείο Παίδων για να ελέγξει τα τραύματά του.

«Άρχισε να μου φωνάζει και με απειλούσε ότι θα σκοτώσει την οικογένειά μου»

«Στο σχολείο, το μπουκάλι του φίλου μου ήταν ανοιχτό και καταλάθος έπεσε και έβρεξε τη συμμαθήτριά μου. Μετά εκείνη γύρισε θυμωμένη και με έβρεξε και αυτή. Της ζήτησα συγγνώμη χωρίς να φταίω κι αυτή νευρίασε και μου είπε ότι θα τα πει όλα στον πατέρα της. Όταν βγήκαμε στνο διάδρομο του σχολείου, με χτύπησε με ένα μπουκάλι, το οποίο ήταν γυάλινο και τότε το πήρα κι εγώ και το πέταξα κατά πάνω της.

»Την επόμενη ημέρα ήρθε ο πατέρας της ο οποίος άρχισε να μου φωνάζει και με απειλούσε ότι θα σκοτώσει την οικογένειά μου. Τον έβρισα κι εγώ γιατί στεναχωρήθηκα που μιλούσε άσχημα για την οικογένειά μου.

»Τότε αυτός νευρίασε και άρχισε να με χτυπάει παντού κι εγώ έπεσα κάτω από τα χτυπήματά του. Και ενώ ήμουν κάτω στο πάτωμα, συνέχισε να με χτυπάει με κλωτσιές στην κοιλιά μου. Μετά προσπάθησα να σηκωθώ, αλλά ζαλιζόμουν πάρα πολύ και έπεσα πάλι κάτω. Αυτός είχε προλάβει και είχε φύγει» λέει ο 11χρονος.

Ο πατέρας του κοριτσιού είχε στήσει καρτέρι έξω από το σχολείο στον μαθητή

Το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία για το εάν έχει και ρατσιστικά χαρακτηριστικά, αφού ο πατέρας του κοριτσιού φέρεται να είχε στήσει καρτέρι έξω από το σχολείο στον μαθητή από τις Φιλιππίνες, τον οποίο και έδειρε προκαλώντας του κακώσεις.

Η διευθύντρια του σχολείου και η μητέρα του 11χρονου υπέβαλαν μήνυση κατά του 53χρονου, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο. Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμπελοκήπων έχουν ζητήσει και την εξέταση του 11χρονου από ιατροδικαστή.

Εντωμεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών θα εξεταστούν και καταγγελίες από ανθρώπους του σχολικού περιβάλλοντος που ανέφεραν πως ο δράστης της επίθεσης είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για ρατσιστικές απόψεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δραματική επιχείρηση διάσωσης σε φλεγόμενο διαμέρισμα στην Αττάλεια: Βγήκαν στο περβάζι για να σωθούν, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Οι δύο διασωθέντες είχαν εισπνεύσει καπνό και αφού δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκαν προληπτικά σε νοσοκομείο για εξετάσεις

Κίνδυνος και μεγάλη ανησυχία για την Αρκτική: Οι πάγοι συτνεχίζουν να λιώνουν με μεγάλη ταχύτητα και τον χειμώνα

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον καταγράφει τη μεγαλύτερη χειμερινή μείωση των αρκτικών πάγων από την έναρξη των δορυφορικών παρατηρήσεων το 1978.

Ψάχνει το «μπαμ» με Γκουαρδιόλα η Ιταλία – Εναλλακτική λύση ο Πίρλο

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ποιος θα πάρει τον τίτλο της Σκουάντρα Ατζούρα;

Πώς εξηγεί ο Σάκης Αρναούτογλου τα μπουρίνια που «χτύπησαν» τη Βόρεια Ελλάδα

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ο μετεωρολόγος ανέλυσε τα αίτια των ξαφνικών καταιγίδων της Δευτέρας στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία.

Μάνα στραγγάλισε τα τρία της παιδιά στο υπόγειο του σπιτιού – Μεγάλο αίνιγμα η ψυχική της κατάσταση

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Ξεκίνησε η επιλογή ενόρκων στη δίκη της Λίντσεϊ Κλάνσι, που κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών παιδιών της στη Μασαχουσέτη, με επίκεντρο τον ισχυρισμό περί επιλόχειας ψύχωσης.

Ρωσικό πολεμικό πλοίο εκτέλεσε άσκηση με πραγματικά πυρά ανοικτά των βρετανικών ακτών ‑ πώς αντέδρασε το Λονδίνο

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Ρωσικό πολεμικό πλοίο πραγματοποίησε άσκηση με πραγματικά πυρά 40 ναυτικά μίλια νότια του Πλίμουθ, υπό την παρακολούθηση του Βασιλικού Ναυτικού.

Γλυπτά του Παρθενώνα: Η Ελλάδα ελπίζει ότι ο νέος πρωθυπουργός θα τα επιστρέψει σύμφωνα με τους New York Times

E-Daily 3.Left 21.07.2026
Οι New York Times εξηγούν γιατί η άνοδος του Αντι Μπέρναμ στην πρωθυπουργία δίνει νέα ώθηση στο αίτημα της Ελλάδας για επανένωση των Γλυπτών.

Επίθεση με μαχαίρι στην Ακρόπολη: Ποιος είναι ο 60χρονος δράστης και τι αποκαλύπτεται για το παρελθόν του

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Δύο Αμερικανοί τουρίστες τραυματίστηκαν - ο άνδρας σοβαρά στο χέρι - όταν άνδρας πετάχθηκε από θάμνους και τους επιτέθηκε με μαχαίρι έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης.

Κρήτη: Το «ΕΛΥΡΟΣ» ενεπλάκη σε σύγκρουση στο λιμάνι της Σούδας ‑ δείτε βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Το επιβατηγό οχηματαγωγό «ΕΛΥΡΟΣ» συγκρούστηκε με φορτηγό πλοίο εντός του λιμένα, χωρίς τραυματισμούς ή θαλάσσια ρύπανση, ενώ οι λιμενικές αρχές διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.

Επίθεση στην Ακρόπολη: Με ψυχολογικά προβλήματα ο δράστης

E-Daily 2.TopNews 21.07.2026
Ο δράστης που φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι σε ένα ζευγάρι τουριστών στην περιοχή της Ακρόπολης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ είναι γνωστός στις Αρχές.