E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο αλλοδαπό 11χρονο συμμαθητή της κόρης του

«Έπεσα κάτω και με κλώτσαγε στην κοιλιά» λέει ο 11χρονος μαθητής από τις Φιλιππίνες

Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ Δημοσίευση 11/12/2019 | 12:32

Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο αλλοδαπό 11χρονο συμμαθητή της κόρης του

Τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη πραγματικά στο σχολείο του στους Αμπελόκηπους δίνει ο 11χρονος μαθητής από τις Φιλιππίνες, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 53χρονο πατέρα συμμαθήτριάς του.

Ο μαθητής -που κατέληξε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση- μιλά στο protothema.gr για τις άσχημες στιγμές που έζησε, λίγο πριν επισκεφθει και πάλι τον γιατρό στο Νοσοκομείο Παίδων για να ελέγξει τα τραύματά του.

«Άρχισε να μου φωνάζει και με απειλούσε ότι θα σκοτώσει την οικογένειά μου»

«Στο σχολείο, το μπουκάλι του φίλου μου ήταν ανοιχτό και καταλάθος έπεσε και έβρεξε τη συμμαθήτριά μου. Μετά εκείνη γύρισε θυμωμένη και με έβρεξε και αυτή. Της ζήτησα συγγνώμη χωρίς να φταίω κι αυτή νευρίασε και μου είπε ότι θα τα πει όλα στον πατέρα της. Όταν βγήκαμε στνο διάδρομο του σχολείου, με χτύπησε με ένα μπουκάλι, το οποίο ήταν γυάλινο και τότε το πήρα κι εγώ και το πέταξα κατά πάνω της.

»Την επόμενη ημέρα ήρθε ο πατέρας της ο οποίος άρχισε να μου φωνάζει και με απειλούσε ότι θα σκοτώσει την οικογένειά μου. Τον έβρισα κι εγώ γιατί στεναχωρήθηκα που μιλούσε άσχημα για την οικογένειά μου.

»Τότε αυτός νευρίασε και άρχισε να με χτυπάει παντού κι εγώ έπεσα κάτω από τα χτυπήματά του. Και ενώ ήμουν κάτω στο πάτωμα, συνέχισε να με χτυπάει με κλωτσιές στην κοιλιά μου. Μετά προσπάθησα να σηκωθώ, αλλά ζαλιζόμουν πάρα πολύ και έπεσα πάλι κάτω. Αυτός είχε προλάβει και είχε φύγει» λέει ο 11χρονος.

Ο πατέρας του κοριτσιού είχε στήσει καρτέρι έξω από το σχολείο στον μαθητή

Το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία για το εάν έχει και ρατσιστικά χαρακτηριστικά, αφού ο πατέρας του κοριτσιού φέρεται να είχε στήσει καρτέρι έξω από το σχολείο στον μαθητή από τις Φιλιππίνες, τον οποίο και έδειρε προκαλώντας του κακώσεις.

Η διευθύντρια του σχολείου και η μητέρα του 11χρονου υπέβαλαν μήνυση κατά του 53χρονου, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο. Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμπελοκήπων έχουν ζητήσει και την εξέταση του 11χρονου από ιατροδικαστή.

Εντωμεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών θα εξεταστούν και καταγγελίες από ανθρώπους του σχολικού περιβάλλοντος που ανέφεραν πως ο δράστης της επίθεσης είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για ρατσιστικές απόψεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η στιγμή που πάνοπλοι αστυνομικοί μπαίνουν σε σπίτια του κυκλώματος με τα ναρκωτικά στη Μύκονο: «Πέσε κάτω τώρα»

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Βρήκαν 4,5 κιλά κοκαΐνης και κάνναβης, €700.000 το παράνομο κέρδος- Από τον Απρίλιο η δράση του κυκλώματος με αρχηγό έναν 37χρονο Αλβανό - Χρησιμοποιούσαν ως «βιτρίνα» εταιρεία μεταφοράς τουριστών με βαν

Ανησυχία για την Αθηνά Ωνάση: Η «χρυσή κληρονόμος» και οι περίεργοι επιχειρηματικοί ελιγμοί της

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Η παγκόσμια οικονομική ελίτ προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τι κρύβεται πίσω από την 41χρονη, πλέον, επιχειρηματία

Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε πράξη την υπόσχεσή του – «Πάγωμα» σε ένα εκατομμύριο ενοίκια για δύο χρόνια

E-Daily 3.Left 26.06.2026
Οι ιδιοκτήτες ακινήτων εκφράζουν ανησυχίες για οικονομική πίεση λόγω αυξημένου κόστους λειτουργίας, ενώ οι ενοικιαστές διεκδικούν επιπλέον μέτρα για την ουσιαστική μείωση των ενοικίων

Ισπανία: Ντόπιος γρονθοκόπησε 13χρονη στο πρόσωπο και της έσπασε την μύτη

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Δεκάδες τουρίστες έτρεξαν για να βοηθήσουν την έφηβη, η οποία ακούστηκε να φωνάζει καθώς δεχόταν επίθεση από τον άνδρα

Σάλος στη Βρετανία: Τον σκότωσε με μια γροθιά ‑ Σκληρό βίντεο

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Ο 28χρονος Ντίλαν Μαξγουελ κατηγορείται για τον θάνατο του 25χρονου Λουκ Τόμπσον, πατέρα τριών παιδιών, μετά από μια επίθεση στις 19 Νοεμβρίου 2023

Ποιος είναι ο νικητής του φετινού MasterChef

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Εννέα χρόνια στο Αμστερνταμ πριν το ριάλιτι μαγειρικής - Η σύντροφός του και η ζωή στο εξωτερικό

Μυλοπόταμος: Ποιος εντόπισε νεκρό τον 32χρονο που αναζητούνταν από τους οικείους του

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν μετά από ιατροδικαστική εξέταση, καθώς η Αστυνομία δεν εντοπίζει ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Γιαγιά δηλητηρίασε και μαχαίρωσε τα 4 εγγόνια της μέχρι θανάτου ‑ «Δεν θα ξαναδώ ποτέ τα παιδιά μου»

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Η ηλικιωμένη φέρεται να εξαγριώθηκε όταν ο πρώην σύζυγος της κόρης της απέκτησε προσωρινή επιμέλεια των παιδιών

Μήνυση κατά 18 influencers από την Επιτροπή Παιγνίων για διαφήμιση παράνομου τζόγου ‑ Είχαν πάνω από 3 εκατ. followers

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Οι περισσότεροι από τους followers ήταν ανήλικοι, είπε ο πρόεδρος της ΕΕΕΠ, Αντώνης Βαρθολομαίος

Πήγε στην Τουρκία για να φτιάξει τα δόντια του και τώρα αντιμετωπίζει εφιάλτη ‑ «Μην πάτε στην Τουρκία. Μην αφήσετε να ...»

E-Daily 2.TopNews 26.06.2026
Ο 47χρονος Βρετανός ξόδεψε 3.900 λίρες για smile makeover στην Τουρκία και τώρα καλείται να πληρώσει έως 40.000 λίρες για να αποκαταστήσει τη ζημιά.

Μουντιάλ 2026: Πρωτιά για Ολλανδία, πρόκριση για Ιαπωνία‑Σουηδία και ιστορική Ακτή Ελεφαντοστού

Αθλητικά Νέα 26.06.2026
Η Ολλανδία καθάρισε την Τυνησία και πήρε την κορυφή του ομίλου, Ιαπωνία και Σουηδία προκρίθηκαν χέρι-χέρι, ενώ Εκουαδόρ και Ακτή Ελεφαντοστού πανηγύρισαν μεγάλες νίκες και εισιτήριο για τους «32».

«Επικήρυξαν» τον λαγοκέφαλο – Όλα τα μέτρα από το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

Ελλάδα 26.06.2026
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανακοίνωσε πιλοτική δράση θήρευσης του επικίνδυνου ψαριού σε Κρήτη και Νότιο Αιγαίο, με αμοιβή στους αλιείς 5,33 ευρώ το κιλό.