E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κοντομηνά: Δίπλα του οι καλύτεροι γιατροί

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/12/2019 | 13:46

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κοντομηνά: Δίπλα του οι καλύτεροι γιατροί

Σε σουίτα του νοσοκομείου «Υγεία» νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Αυτές τις κρίσιμες ώρες που δίνει μια δύσκολη μάχη είναι συνεχώς δίπλα του η κόρη του Μαρία και ο γαμπρός του Αριστοτέλης Τζιαμπίρης.

Βρίσκονται νυχθημερόν εκεί φροντίζοντας ότι χρειαστεί, ενώ «επιστράτευσαν» τους κορυφαίους γιατρούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι ανέλαβαν τη θεραπεία του.

Επικεφαλής του Ιατρικού team είναι ο καθηγητής Δημήτρης Λινός, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του «Υγεία» ο οποίος μαζί με την ομάδα του «έχει πέσει» πάνω στον 81χρονο επιχειρηματία.

Η εισαγωγή του Δημήτρη Κοντομηνά στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη μετά την επιστροφή του από την Αμερική όταν παρουσίασε προβλήματα υγείας. Τις πρώτες ημέρες, τα προβλήματα δεν ήταν σοβαρά και ο επιχειρηματίας έμεινε στο Κτήμα της Βαρυπόμπης, έχοντας όμως δίπλα του σε 24ωρη βάση αποκλειστική νοσοκόμα και γιατρό σε «επιφυλακή».

Όταν διαπιστώθηκε η επιδείνωση της υγείας του, κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου οι γιατροί παρέλαβαν έναν «βαρύ» ιατρικό φάκελο. Έκαναν μια τιτάνια προσπάθεια ώστε να ανακάμψει ο πολύ επιβαρυμένος οργανισμός του Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος εκτός των οργανικών προβλημάτων παρουσίαζε και μια νοητική εξασθένηση.

Η Μαρία Κοντομηνά και ο σύζυγός της έφεραν γι' αυτό τον λόγο από την Αμερική με καθαρά συμβουλευτικό ρόλο τον Βασίλη Κολιάτσο, καθηγητή Παθολογίας, Νευρολογίας και Ψυχιατρικής στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins της Βαλτιμόρης.

Τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι καλύτερα οργανικά, τρώει, περπατάει για κάποιο διάστημα και ενίοτε βλέπει αγαπημένα του πρόσωπα, που θέλησαν να τον επισκεφτούν και να του ευχηθούν. Οι πληροφορίες λένε ότι ορισμένοι εξ αυτών -ειδικά τις πρώτες ημέρες νοσηλείας του- συγκινήθηκαν φεύγοντας από το νοσοκομείο, λόγω της υπερπροσπάθειας που καταβάλλει.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες αναπτύχθηκε μια έντονη παραφιλολογία για την περαιτέρω πορεία της υγείας του και όχι μόνο. Οι γιατροί του λένε ότι ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όπως αυτή που βιώνει ο γνωστός επιχειρηματίας, χρειάζεται πρωτίστως ηρεμία.

Για τον λόγο αυτό συστήνουν να τον επισκέπτονται μόνο πρόσωπα που τον κάνουν να χαμογελάει και να αισθάνεται καλύτερα ψυχολογικά και αυτοί με μέτρο. Σε ό,τι αφορά το αίτημα δικαστικής συμπαράστασης, που είδε το φως της δημοσιότητας, δεν έχει συμβεί μέχρι αυτή την στιγμή και αν προκύψει θα είναι μόνο μετά από εξέταση των αρμόδιων γιατρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δανάη Λιβιεράτου ερμήνευσε Σελίν Ντιόν  σε μαγαζί της Μυκόνου και καθήλωσε τους πάντες

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ ανέβασε σχετικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Συγκινεί η Σοφία Κουρτίδου για τον διπλό ακρωτηριασμό του συντρόφου της, Γιάννη Σεβδικαλή

E-Daily 3.Left 05.06.2026
«Μέρα με τη μέρα βρίσκω λόγους να τον ερωτεύομαι περισσότερο», δήλωσε η Σοφία Κουρτίδου για τον σύντροφό της

Οργισμένοι οι κάτοικοι του Παλέρμο με τους γαμήλιους εορτασμούς της Ντούα Λίπα

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η Ντούα Λίπα βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με την οργή αρκετών κατοίκων, οι οποίοι την κατηγορούν ότι μετατρέπει την πόλη τους σε «σαλόνι» για τους εύπορους καλεσμένους της.

Μέμος Μπεγνής: «Οκτώ χρόνια προσπαθώ να απαλλαγώ από το χρέος, είναι ένα βάρος που με κρατά ξύπνιο τις νύχτες»

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για τη φετινή του πορεία στο YFSF, μέσα από το οποίο έχει ξεχωρίσει για τις μεταμφιέσεις του

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά για δημοσίευμα περιοδικού που τη θέλει δεύτερη φορά έγκυο

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το εξώφυλλο περιοδικού που κυκλοφορεί και έχει σχετικό τίτλο περί δεύτερης εγκυμοσύνης της, δύο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιανός: Χέσ**** αν η λέξη «νικητής» ήταν σωστή για τον Σταύρο Φλώρο, χαλαρώστε λιγάκι

E-Daily 3.Left 05.06.2026
«Υπάρχει και ο παράγοντας ανθρωπιά, εγώ σαν Γιώργος βάζω τελεία εδώ», τόνισε ο παρουσιαστής

Ανατροπή στην υπόθεση Diddy: Η πρώην σύντροφος του άνδρα συνοδού «αδειάζει» τον πρώην της και σώζει την Cassie

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Πώς οι δικηγόροι της Cassie χρησιμοποιούν το ιστορικό του βασικού μάρτυρα κατηγορίας για να τινάξουν την υπόθεση στον αέρα!

Έλενα Τοπαλίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη σύλληψή της για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Οι πρώτες on air δηλώσεις της ηθοποιού για το νυχτερινό μπλόκο της Τροχαίας στην Πατησίων!

ALPHA, MEGA, ANT1 και ΣΚΑΪ ανακατεύουν την τράπουλα της ελληνικής τηλεόρασης για νέες σειρές

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Tα στελέχη φουλάρουν τις μηχανές για την επόμενη χρονιά

Από 13 ανάδοχες οικογένειες στο Χόλιγουντ: Η συγκλονιστική ζωή του Μπάρι Κίογκαν πριν γίνει σταρ

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Έχασε τη μητέρα του από υπερβολική δόση σε ηλικία 12 ετών, πέρασε από ιδρύματα και κουβαλά τα τραύματα της παιδικής του ηλικίας μέχρι σήμερα. Η ζωή του Μπάρι Κίογκαν είναι πολύ πιο σκληρή απ` όσο φαντάζεται κανείς.

Η συγκλονιστική αλήθεια πίσω από τις «μυστηριώδεις» νοσηλείες της Μέριλιν Μονρόε

E-Daily 3.Left 05.06.2026
Η άγνωστη μάχη της Μέριλιν Μονρόε έρχεται στο φως μέσα από νέο ντοκιμαντέρ