E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κοντομηνά: Δίπλα του οι καλύτεροι γιατροί

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 10/12/2019 | 13:46

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κοντομηνά: Δίπλα του οι καλύτεροι γιατροί

Σε σουίτα του νοσοκομείου «Υγεία» νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Αυτές τις κρίσιμες ώρες που δίνει μια δύσκολη μάχη είναι συνεχώς δίπλα του η κόρη του Μαρία και ο γαμπρός του Αριστοτέλης Τζιαμπίρης.

Βρίσκονται νυχθημερόν εκεί φροντίζοντας ότι χρειαστεί, ενώ «επιστράτευσαν» τους κορυφαίους γιατρούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι ανέλαβαν τη θεραπεία του.

Επικεφαλής του Ιατρικού team είναι ο καθηγητής Δημήτρης Λινός, Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής του «Υγεία» ο οποίος μαζί με την ομάδα του «έχει πέσει» πάνω στον 81χρονο επιχειρηματία.

Η εισαγωγή του Δημήτρη Κοντομηνά στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη μετά την επιστροφή του από την Αμερική όταν παρουσίασε προβλήματα υγείας. Τις πρώτες ημέρες, τα προβλήματα δεν ήταν σοβαρά και ο επιχειρηματίας έμεινε στο Κτήμα της Βαρυπόμπης, έχοντας όμως δίπλα του σε 24ωρη βάση αποκλειστική νοσοκόμα και γιατρό σε «επιφυλακή».

Όταν διαπιστώθηκε η επιδείνωση της υγείας του, κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου οι γιατροί παρέλαβαν έναν «βαρύ» ιατρικό φάκελο. Έκαναν μια τιτάνια προσπάθεια ώστε να ανακάμψει ο πολύ επιβαρυμένος οργανισμός του Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος εκτός των οργανικών προβλημάτων παρουσίαζε και μια νοητική εξασθένηση.

Η Μαρία Κοντομηνά και ο σύζυγός της έφεραν γι' αυτό τον λόγο από την Αμερική με καθαρά συμβουλευτικό ρόλο τον Βασίλη Κολιάτσο, καθηγητή Παθολογίας, Νευρολογίας και Ψυχιατρικής στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins της Βαλτιμόρης.

Τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Κοντομηνάς είναι καλύτερα οργανικά, τρώει, περπατάει για κάποιο διάστημα και ενίοτε βλέπει αγαπημένα του πρόσωπα, που θέλησαν να τον επισκεφτούν και να του ευχηθούν. Οι πληροφορίες λένε ότι ορισμένοι εξ αυτών -ειδικά τις πρώτες ημέρες νοσηλείας του- συγκινήθηκαν φεύγοντας από το νοσοκομείο, λόγω της υπερπροσπάθειας που καταβάλλει.

Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες αναπτύχθηκε μια έντονη παραφιλολογία για την περαιτέρω πορεία της υγείας του και όχι μόνο. Οι γιατροί του λένε ότι ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, όπως αυτή που βιώνει ο γνωστός επιχειρηματίας, χρειάζεται πρωτίστως ηρεμία.

Για τον λόγο αυτό συστήνουν να τον επισκέπτονται μόνο πρόσωπα που τον κάνουν να χαμογελάει και να αισθάνεται καλύτερα ψυχολογικά και αυτοί με μέτρο. Σε ό,τι αφορά το αίτημα δικαστικής συμπαράστασης, που είδε το φως της δημοσιότητας, δεν έχει συμβεί μέχρι αυτή την στιγμή και αν προκύψει θα είναι μόνο μετά από εξέταση των αρμόδιων γιατρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Τραμπ ζητά την απόλυση του Jimmy Kimmel

E-Daily 3.Left 27.04.2026
«Η πρώτη μας κυρία είναι εδώ. Κυρία Τραμπ... λάμπετε σαν μέλλουσα χήρα», είπε ο γνωστός παρουσιαστής

Σε άθλια κατάσταση ο Τζακ Γκρίλις: Πιάστηκε να κοιμάται σε μπαρ μεθυσμένος μετά από πάρτι

E-Daily 3.Left 27.04.2026
Μόλις μια ώρα μετά την άφιξή του στο μπαρ, ο Αγγλος μεσοεπιθετικός είχε... κοιμηθεί εξαιτίας του ποτού, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες

Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: «Εδώ και έναν χρόνο δεν τρώω καθόλου ζάχαρη – Κάνει πολύ κακό στην υγεία»

E-Daily 3.Left 27.04.2026
«Δεν τρώω ούτε επεξεργασμένα φαγητά», πρόσθεσε ο ηθοποιός

Λύγισε η Μαρία Κανελλοπούλου για την Δανδουλάκη ‑ Ο λόγος αποχής από την τηλεόραση

E-Daily 3.Left 27.04.2026
Μια εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Μαρία Κανελλοπούλου το πρωί της Δευτέρας 27 Απριλίου, καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Επίσημα σας λέω ότι θα είμαι στο GNTM, γιατί δύο μήνες το κρύβουμε»

Tabloid 27.04.2026
Με αφορμή την εμφάνισή της στη πρεμιέρα της ταινίας «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» στο Λονδίνο, η Ζενιεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε δηλώσεις σtην εκπομπή «Buongiorno» και στη Βασιλική Μπασιούρη

Μαρία Αντωνά: Θα βρω τον μπελά μου που είπα στον Γιώργο Λιάγκα να αφήσει γένια

Tabloid 27.04.2026
«Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει ο ανταγωνισμός»

Τζουλιάνα Βιγκέλα: Η σeξι διαιτητής που μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε πανεπιστήμιο και γήπεδα

E-Daily 3.Left 27.04.2026
Έχει τρελάνει τους Ιταλούς ποδοσφαιρόφιλους που περιμένουν την... άνοδο της στη Serie Α

Οι απίστευτοι κοιλιακοί της 56χρονης Τζένιφερ Λόπεζ

E-Daily 3.Left 27.04.2026
Δείτε τις φωτογραφίες μετά την προπόνησή της που ανέβασε

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου με φωτογραφίες από την αποκατάστασή της: Χτίζω τον εαυτό μου ξανά

E-Daily 3.Left 27.04.2026
Κάθε φορά που μπαίνω σε αυτό το δωμάτιο ξέρω ότι κάνω ένα βήμα πιο κοντά στη ζωή που θέλω, γράφει στην ανάρτησή της