E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίντεο από τo φλεγόμενο ξενοδοχείο στη Συγγρού: Στα παράθυρα οι ένοικοι

Μαύροι καπνοί «σκέπασαν» το επταώροφο ξενοδοχείο

Δημοσίευση 10/12/2019 | 12:20

Βίντεο από τo φλεγόμενο ξενοδοχείο στη Συγγρού: Στα παράθυρα οι ένοικοι

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε την περασμένη Πέμπτη στο ξενοδοχείο «Athenaeum Palace» στη λεωφόρο Συγγρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για εμπρησμό καθώς φαίνεται πως έχουν βρεθεί μπιτόνια με βενζίνη σε τρία δωμάτια του ξενοδοχείου. Την ίδια ώρα σοκάρει το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr και το οποίο αποτυπώνει καρέ καρέ τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν της φωτιάς.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μαύροι καπνοί έχουν ''σκεπάσει'' το επταώροφο ξενοδοχείο και άνθρωποι βρίσκονται κρεμασμένοι από τα παράθυρα. Στο σημείο καταφθάνουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και τελικά καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν συνολικά είκοσι άτομα εκ των οποίων τα τρία διακομίστηκαν Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν".

«Επικράτησε πανικός αλλά προσπαθούσαμε να είμαστε πιο ήρεμοι για να καθησυχάσουμε τους πελάτες... Η φωτιά ξέσπασε στους κάτω ορόφους του ξενοδοχείου αλλά υπήρχε έντονος καπνός ως τον έβδομο όροφο... Επτά άτομα ήμασταν στο έκτο όροφο, έξι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου και ένας πελάτης, και περιμέναμε περίπου 20-25 λεπτά να απεγκλωβιστούμε», δήλωσε στο protothema.gr εργαζόμενος στο ξενοδοχείο.

Τις επόμενες ώρες και σύμφωνα με όσα είπαν στο protothema.gr οι πελάτες του ξενοδοχείου, ο κόσμος που διέμενε στο ''Athenaeum Palace'' μεταφέρθηκε σε δύο διαφορετικά ξενοδοχεία ωστόσο καταγγέλλουν πως δεν τους παραδόθηκαν άμεσα οι βαλίτσες τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οπαδοί ΠΑΟΚ: Σήμερα η τελευταία πράξη του δράματος με το «αντίο» στα άλλα πέντε «αετόπουλα»

Ελλάδα 31.01.2026
Το «παρών» αναμένεται να δώσει και ο 28χρονος τραυματίας που χθες πήρε εξιτήριο από το «Παπαγεωργίου»

Νέο έκτακτο της ΕΜΥ: Κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες

Καιρός 31.01.2026
Οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο

Κεραμεικός: Παράτησε το όχημά του στις γραμμές του τρένου και έφυγε

Ελλάδα 31.01.2026
Για 1,5 ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία

Μυστήριο με το νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων στα Ψαχνά Ευβοίας: Βρέθηκε δοχείο με καύσιμο κοντά στις σορούς τους

Ελλάδα 31.01.2026
Οι Αρχές αναζητούν απαντήσεις γύρω από τις συνθήκες θανάτου του νεκρού ηλικιωμένου ζευγαριού στα Ψαχνά Ευβοίας

Οι επιστήμονες χτυπούν το «καμπανάκι» – Δύο νέοι ιοί η επόμενη μεγάλη απειλή

Tech + Science 31.01.2026
Το κύριο πρόβλημα είναι ότι οι ιοί με ζωική προέλευση μπορούν να μεταλλαχθούν

«Παγώνουν» οι κλήσεις από τις οκτώ AI κάμερες στην Αττική – Ο λόγος

Ελλάδα 31.01.2026
Γιατί δεν είναι δυνατή η αυτοματοποιημένη βεβαίωση και αποστολή προστίμων μέσω ψηφιακών ειδοποιήσεων από τις κάμερες AI

Νέο δημοσίευμα για την υγεία του Τραμπ: Γιατροί λένε ότι `είναι στα πρώτα στάδια άνοιας`

Κόσμος 31.01.2026
Ο Τραμπ `έχει πάθει εγκεφαλικό, κρατά το δεξί του χέρι με το αριστερό`

Βιολάντα: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη φονική έκρηξη, οι προειδοποιήσεις που αγνοήθηκαν

Ελλάδα 31.01.2026
Στο επίκεντρο οι δεξαμενές προπανίου και οι καταγγελίες για οσμή αερίου πριν το δυστύχημα

Πέθανε η Κάθριν Ο’Χάρα, η μητέρα του Κέβιν από την αγαπημένη ταινία «Μόνος στο Σπίτι»

Κόσμος Χτες
Έφυγε σε ηλικία 71 ετών έχοντας αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, με καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.

Βιολάντα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Δύο εκρήξεις μέσα σε 6 δευτερόλεπτα

Ελλάδα Χτες
Nέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως σοβαρές παραλείψεις, αλλά και καταγγελίες για αδιαφορία απέναντι σε προειδοποιητικά σημάδια που –όπως φαίνεται– είχαν εκδηλωθεί πολύ πριν από τη φονική έκρηξη.