E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίντεο από τo φλεγόμενο ξενοδοχείο στη Συγγρού: Στα παράθυρα οι ένοικοι

Μαύροι καπνοί «σκέπασαν» το επταώροφο ξενοδοχείο

Δημοσίευση 10/12/2019 | 12:20

Βίντεο από τo φλεγόμενο ξενοδοχείο στη Συγγρού: Στα παράθυρα οι ένοικοι

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε την περασμένη Πέμπτη στο ξενοδοχείο «Athenaeum Palace» στη λεωφόρο Συγγρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για εμπρησμό καθώς φαίνεται πως έχουν βρεθεί μπιτόνια με βενζίνη σε τρία δωμάτια του ξενοδοχείου. Την ίδια ώρα σοκάρει το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr και το οποίο αποτυπώνει καρέ καρέ τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν της φωτιάς.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μαύροι καπνοί έχουν ''σκεπάσει'' το επταώροφο ξενοδοχείο και άνθρωποι βρίσκονται κρεμασμένοι από τα παράθυρα. Στο σημείο καταφθάνουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και τελικά καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν συνολικά είκοσι άτομα εκ των οποίων τα τρία διακομίστηκαν Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν".

«Επικράτησε πανικός αλλά προσπαθούσαμε να είμαστε πιο ήρεμοι για να καθησυχάσουμε τους πελάτες... Η φωτιά ξέσπασε στους κάτω ορόφους του ξενοδοχείου αλλά υπήρχε έντονος καπνός ως τον έβδομο όροφο... Επτά άτομα ήμασταν στο έκτο όροφο, έξι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου και ένας πελάτης, και περιμέναμε περίπου 20-25 λεπτά να απεγκλωβιστούμε», δήλωσε στο protothema.gr εργαζόμενος στο ξενοδοχείο.

Τις επόμενες ώρες και σύμφωνα με όσα είπαν στο protothema.gr οι πελάτες του ξενοδοχείου, ο κόσμος που διέμενε στο ''Athenaeum Palace'' μεταφέρθηκε σε δύο διαφορετικά ξενοδοχεία ωστόσο καταγγέλλουν πως δεν τους παραδόθηκαν άμεσα οι βαλίτσες τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η νέα Siri της Apple θα λειτουργεί σαν το ChatGPT και θα διαγράφει αυτόματα τις συνομιλίες

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Το νέο πρότζεκτ της Apple με τη Sir αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά ως beta έκδοση μέσα στο iOS 27

Ισραηλινοί στρατιώτες εισέβαλαν σε πλοία του Global Sumud Flotilla με προορισμό τη Γάζα

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Τέσσερα ισραηλινά πολεμικά πλοία έδωσαν εντολή στους ακτιβιστές να σβήσουν τις μηχανές - 100 συλλήψεις σύμφωνα με το Al Jazeera

Βενζίνη: Πάνω από τα 2,10 ‑ Πού οδεύουν οι τιμές και τι ζητά τώρα η αγορά

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Η αμόλυβδη έχει ήδη ξεπεράσει τα 2,10 ευρώ και παράγοντες της αγοράς προειδοποιούν για περαιτέρω ανατιμήσεις έως και τα 2,5 ευρώ, ζητώντας παράταση των κυβερνητικών μέτρων στήριξης.

Κύκλωμα με πλαστά φάρμακα: Οι δύο παραπλανητικές πρακτικές που απαιτούν προσοχή

Ελλάδα 18.05.2026
Τα φάρμακα που πωλούνται παράνομα, μπορεί να είναι από αδρανή μέχρι και επικίνδυνα

Δακρυγόνα, ξύλο και ουρές για ένα ρολόι 400 ευρώ: Χάος σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Ελλάδα 18.05.2026
Επεισόδια, σπρωξίματα και χημικά για τη νέα συλλεκτική έκδοση ρολογιού της Swatch

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει

Ελλάδα 18.05.2026
Η οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν 22χρονο και βιντεοσκόπησαν την πράξη τους

Ελλάδα 18.05.2026
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

«Ιπτάμενος» στην Περιφερειακή Θεσσαλονίκης – Έτρεχε με 209 χιλιόμετρα

Ελλάδα 18.05.2026
Το ραντάρ της Τροχαίας τον κατέγραψε στον Εύοσμο

Θεσσαλονίκη: Δελφίνι ξεβράστηκε νεκρό στην ακτή – Το πέταξαν δίπλα σε κάδο σκουπιδιών

Ελλάδα 18.05.2026
Δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στην Επανομή Θεσσαλονίκης.

«Chios Pass 2026» και «Kythira Pass 2026»: Σήμερα λήγουν οι αιτήσεις – Πώς να εξασφαλίσετε το voucher διακοπών

E-Daily 2.TopNews 18.05.2026
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει σήμερα, 18 Μαΐου