E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίντεο από τo φλεγόμενο ξενοδοχείο στη Συγγρού: Στα παράθυρα οι ένοικοι

Μαύροι καπνοί «σκέπασαν» το επταώροφο ξενοδοχείο

Δημοσίευση 10/12/2019 | 12:20

Βίντεο από τo φλεγόμενο ξενοδοχείο στη Συγγρού: Στα παράθυρα οι ένοικοι

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής σχετικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε την περασμένη Πέμπτη στο ξενοδοχείο «Athenaeum Palace» στη λεωφόρο Συγγρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για εμπρησμό καθώς φαίνεται πως έχουν βρεθεί μπιτόνια με βενζίνη σε τρία δωμάτια του ξενοδοχείου. Την ίδια ώρα σοκάρει το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr και το οποίο αποτυπώνει καρέ καρέ τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν της φωτιάς.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μαύροι καπνοί έχουν ''σκεπάσει'' το επταώροφο ξενοδοχείο και άνθρωποι βρίσκονται κρεμασμένοι από τα παράθυρα. Στο σημείο καταφθάνουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και τελικά καταφέρνουν να απεγκλωβίσουν συνολικά είκοσι άτομα εκ των οποίων τα τρία διακομίστηκαν Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο "Αττικόν".

«Επικράτησε πανικός αλλά προσπαθούσαμε να είμαστε πιο ήρεμοι για να καθησυχάσουμε τους πελάτες... Η φωτιά ξέσπασε στους κάτω ορόφους του ξενοδοχείου αλλά υπήρχε έντονος καπνός ως τον έβδομο όροφο... Επτά άτομα ήμασταν στο έκτο όροφο, έξι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου και ένας πελάτης, και περιμέναμε περίπου 20-25 λεπτά να απεγκλωβιστούμε», δήλωσε στο protothema.gr εργαζόμενος στο ξενοδοχείο.

Τις επόμενες ώρες και σύμφωνα με όσα είπαν στο protothema.gr οι πελάτες του ξενοδοχείου, ο κόσμος που διέμενε στο ''Athenaeum Palace'' μεταφέρθηκε σε δύο διαφορετικά ξενοδοχεία ωστόσο καταγγέλλουν πως δεν τους παραδόθηκαν άμεσα οι βαλίτσες τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιαπωνία: Τσουνάμι «χτύπησε» το Αομόρι και το Χοκαίντο μετά τον σεισμό 7,6 Ρίχτερ

Κόσμος 08.12.2025
Τρομακτικός σεισμός 7,6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Καματερό: Ανδρας κυνηγούσε μαθήτριες με την απειλή μαχαιριού για 20 ολόκληρα λεπτά

Ελλάδα 08.12.2025
Ο ίδιος τις κυνηγούσε με μαχαίρι μήκους 22,5 εκατοστών με στόχο να τις παρενοχλήσει

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί κατεψυγμένο μπιφτέκι λόγω σαλμονέλας

Ελλάδα 08.12.2025
Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το καταναλώσουν

Πέτρος Φιλιππίδης: Βγήκε το πόρισμα για τη φωτιά στο σπίτι του

Ελλάδα 08.12.2025
Εξετάστηκε το ενδεχόμενο εμπρηστικής ενέργειας

Κλειστά τα αεροδρόμια σε Ηράκλειο και Χανιά ‑ Σοβαρά επεισόδια με πετροπόλεμο και χημικά

Ελλάδα 08.12.2025
Συγκρούσεις, πετροπόλεμος και χημικά – Πού υπάρχουν μπλόκα - Νέα σύσκεψη για τα μπλόκα

Μπλόκα αγροτών: Δακρυγόνα και ένταση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Ελλάδα 08.12.2025
Με ρίψη χημικών και κρότου λάμψης απάντησε η αστυνομία στην προσπάθεια των αγροτών να σπάσουν τον αστυνομικό φραγμό και να αποκλείσουν το αεροδρόμιο

Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο: Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

Ελλάδα 08.12.2025
Από τις 11 Δεκεμβρίου, τα μαγαζιά στην Αθήνα θα λειτουργούν σε ενιαίο ωράριο από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ