E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει ο γιος της 77χρονης στους Αγίους Θεοδώρους: Πέρασαν από πάνω της, τη διέλυσαν

Φρικτή δολοφονία της γυναίκας για την αλυσίδα στον λαιμό της

Δημοσίευση 9/12/2019 | 08:21

Συγκλονίζει ο γιος της 77χρονης στους Αγίους Θεοδώρους: Πέρασαν από πάνω της, τη διέλυσαν

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τους δράστες της άγριας δολοφονίας με θύμα μία ηλικιωμένη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους.

Αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και έχουν φτάσει μέχρι και τη Φθιώτιδα, προκειμένου να εντοπίσει τους δύο νεαρούς, οι οποίοι ευθύνονται για τον φρικτό θάνατο της γυναίκας, ενώ χθες οι Αρχές σήκωσαν μέχρι και ελικόπτερο για να τους εντοπίσουν, σύμφωνα με το Star.

Χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί εισέβαλαν σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα, αλλά δεν εντόπισαν τους δράστες.

Τους ακολούθησαν

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο γιος της άτυχης γυναίκας, οι δράστες φέρονται να είχαν ακολουθήσει το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας έχει υποστεί σοκ με τη φρικτή δολοφονία της 77χρονης. Θυμήθηκε όμως πως το Σάββατο το πρωί μαζί με την άτυχη σύζυγό του είχαν πάει στο κέντρο των Αγίων Θεοδώρων για ψώνια και μετά το ασημί αυτοκίνητο των δραστών τους ακολούθησε έως το σπίτι.

Αυτό που φαίνεται πως οι δράστες δεν υπολόγισαν, ήταν ότι θα ήταν και ο γιος του ζευγαριού στο σπίτι.

«Πέρασαν από πάνω της, τη διαλύσανε»

Σοκ προκαλούν όσα δήλωσε στον Alpha ο γιος της 77χρονης, ο οποίος αφηγήθηκε καρέ καρέ όσα τραγικά συνέβησαν και οδήγησαν στη φρικτή δολοφονία της μητέρας του.

«Ήρθανε στην πόρτα μας μπροστά. Ήταν δύο άτομα, σταματήσανε με ένα αυτοκίνητο, ένα ασημί Hyundai και φωνάξανε “κυρία, κυρία”. Βγήκε η μάνα μου έξω, εγώ ήμουν μέσα με πατερίτσες και εκείνη τη στιγμή πήγανε να τη βουτήξουνε από τον λαιμό για να της πάρουν την αλυσίδα της».

«Μου φωνάζει “Γιώργο!”, τρέχω στην πόρτα με τις πατερίτσες μαζί με τον πατέρα μου και μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου. Πρέπει να είχε πάει μπροστά στο αμάξι για να τους σταματήσει. Βάλανε μπροστά, την πατήσανε, τη χτυπήσανε μία, την πέταξαν δύο τρία μέτρα πιο κάτω και μετά έβαλαν ξανά μπροστά, περάσαν από πάνω της με το αμάξι και τη διέλυσαν».

Ο γιος της 77χρονης είπε πως «πήγαν να κόψουν την αλυσίδα από τον λαιμό της. Εγώ την είδα τη μάνα μου νεκρή στο πάτωμα με κομμένη την αλυσίδα στον λαιμό. Δεν της την είχαν πάρει».

Δείτε το βίντεο στο 7:43

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Αθήνα στις πιο αγχωτικές πόλεις για οδήγηση

Ελλάδα 18.04.2026
Τι προτείνει συγκοινωνιολόγος

Γνωστός ράπερ συνελήφθη από μέλη της ΟΠΚΕ

Ελλάδα 18.04.2026
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Κοζάνη, όπου μετέβη για επαγγελματικές υποχρεώσεις

Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές

Πολιτισμός 18.04.2026
Eντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε πισίνα κι έκτοτε νοσηλευόταν σε κώμα

Τέξας: Σύλληψη μοντέλου OnlyFans, μητέρας τριών παιδιών για υπόθεση μαστροπείας

Κόσμος 18.04.2026
Eκδιδόταν κι η ίδια από τον σύζυγό της

Αθώα για τους βiασμούς των παιδιών η πρώην σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής

Ελλάδα 18.04.2026
Λόγω «αδυναμίας αντίληψης του αδίκου»

Κολωνός: Δύο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα

Ελλάδα 18.04.2026
Μια γυναίκα στο νοσοκομείο

OpenAI: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο μοντέλο GPT‑Rosalind

Tech + Science Χτες
Το νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης πήρε το όνομά του από τη Rosalind Franklin, τη Βρετανίδα επιστήμονα που έγινε γνωστή για τον ρόλο της στην ανακάλυψη της δομής του DNA

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ ντελαπάρισε στην Κρήτη από τους θυελλώδεις ανέμους

Ελλάδα Χτες
Οι άνεμοι έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα

Τέμπη: Βρέθηκε νεκρός ελεγκτής που κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος

Ελλάδα Χτες
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕ ΕΜΔΥΔΑΣ