E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει ο γιος της 77χρονης στους Αγίους Θεοδώρους: Πέρασαν από πάνω της, τη διέλυσαν

Φρικτή δολοφονία της γυναίκας για την αλυσίδα στον λαιμό της

Δημοσίευση 9/12/2019 | 08:21

Συγκλονίζει ο γιος της 77χρονης στους Αγίους Θεοδώρους: Πέρασαν από πάνω της, τη διέλυσαν

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τους δράστες της άγριας δολοφονίας με θύμα μία ηλικιωμένη γυναίκα στους Αγίους Θεοδώρους.

Αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και έχουν φτάσει μέχρι και τη Φθιώτιδα, προκειμένου να εντοπίσει τους δύο νεαρούς, οι οποίοι ευθύνονται για τον φρικτό θάνατο της γυναίκας, ενώ χθες οι Αρχές σήκωσαν μέχρι και ελικόπτερο για να τους εντοπίσουν, σύμφωνα με το Star.

Χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί εισέβαλαν σε καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα, αλλά δεν εντόπισαν τους δράστες.

Τους ακολούθησαν

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε ο γιος της άτυχης γυναίκας, οι δράστες φέρονται να είχαν ακολουθήσει το ηλικιωμένο ζευγάρι.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας έχει υποστεί σοκ με τη φρικτή δολοφονία της 77χρονης. Θυμήθηκε όμως πως το Σάββατο το πρωί μαζί με την άτυχη σύζυγό του είχαν πάει στο κέντρο των Αγίων Θεοδώρων για ψώνια και μετά το ασημί αυτοκίνητο των δραστών τους ακολούθησε έως το σπίτι.

Αυτό που φαίνεται πως οι δράστες δεν υπολόγισαν, ήταν ότι θα ήταν και ο γιος του ζευγαριού στο σπίτι.

«Πέρασαν από πάνω της, τη διαλύσανε»

Σοκ προκαλούν όσα δήλωσε στον Alpha ο γιος της 77χρονης, ο οποίος αφηγήθηκε καρέ καρέ όσα τραγικά συνέβησαν και οδήγησαν στη φρικτή δολοφονία της μητέρας του.

«Ήρθανε στην πόρτα μας μπροστά. Ήταν δύο άτομα, σταματήσανε με ένα αυτοκίνητο, ένα ασημί Hyundai και φωνάξανε “κυρία, κυρία”. Βγήκε η μάνα μου έξω, εγώ ήμουν μέσα με πατερίτσες και εκείνη τη στιγμή πήγανε να τη βουτήξουνε από τον λαιμό για να της πάρουν την αλυσίδα της».

«Μου φωνάζει “Γιώργο!”, τρέχω στην πόρτα με τις πατερίτσες μαζί με τον πατέρα μου και μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου. Πρέπει να είχε πάει μπροστά στο αμάξι για να τους σταματήσει. Βάλανε μπροστά, την πατήσανε, τη χτυπήσανε μία, την πέταξαν δύο τρία μέτρα πιο κάτω και μετά έβαλαν ξανά μπροστά, περάσαν από πάνω της με το αμάξι και τη διέλυσαν».

Ο γιος της 77χρονης είπε πως «πήγαν να κόψουν την αλυσίδα από τον λαιμό της. Εγώ την είδα τη μάνα μου νεκρή στο πάτωμα με κομμένη την αλυσίδα στον λαιμό. Δεν της την είχαν πάρει».

Δείτε το βίντεο στο 7:43

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δεν έχει ασκηθεί δίωξη στον αγροτοσυνδικαλιστή, η έρευνα βρίσκεται στο στάδιο προκαταρκτικής εξέτασης

Ελλάδα 22.12.2025
Η σπουδή ενοχοποίησης του Κώστα Ανεστίδη για δύο κακουργήματα, ενώ η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε στάδιο προκαταρκτικής εξέτασης μάλλον δικαιώνει όσους μιλούν για προφανή σκοπιμότητα ανάδειξης του θέματος, εις βάρος των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Τέμπη: «Δεν τρομοκρατούμαστε, δε σταματάμε»: Ανακοίνωση‑καταπέλτης από τον Σύλλογο Συγγενών για τον έλεγχο του ΣΔΟΕ

Ελλάδα 22.12.2025
«Η σημειολογία της συγκυρίας αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι απέναντί μας έχουμε ένα εχθρικό κράτος».

Ανοιξαν οι αγρότες τις σήραγγες στα Τέμπη, η Τροχαία εκτρέπει τα ΙΧ – Οι επόμενες κινήσεις τους

Ελλάδα 22.12.2025
«Δεν απαντάνε στα αιτήματά μας και γι` αυτό αναμένουμε όπως βλέπετε μαχητικά, δυναμικά και συνεχίζουμε τον αγώνα».

Ανεστίδης: Δεν έχουν δεσμευτεί τα χρήματά μου – Έδειξε on κάμερα αποδεικτικά ανάληψης από τράπεζα

Ελλάδα 22.12.2025
Ο Κώστας Ανεστίδης καταγγέλλει επίσης ότι δεχόταν τηλεφωνήματα από το Μαξίμου ώστε να βρεθεί μία δίαυλος επικοινωνίας για να υποχωρήσουν τα μπλόκα

Λαμία: Ανδρας κλειδώθηκε στο σπίτι του και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Ελλάδα 22.12.2025
Εκκενώθηκαν τα κοντινά διαμερίσματα, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του.

Απολύθηκε ο Στέφανος Παπαδόπουλος, που έκανε μήνυση στον Γιώργο Μαζωνάκη, από το νυχτερινό κέντρο που εργαζόταν

Ελλάδα 22.12.2025
«Νομίζω ότι κάποιοι τον βάλανε να τα πει, πήγε να κάνει κακό στο μαγαζί» υποστηρίζει ο επιχειρηματίας που τον απέλυσε

Από την τραγωδία στις σαμπάνιες: Χωριό στην Ισπανία που καταστράφηκε από τις πυρκαγιές κέρδισε 468 εκατ. ευρώ στο λαχείο

Κόσμος 22.12.2025
Το χριστουγεννιάτικο λαχείο El Gordo μοιράζει εκατοντάδες εκατομμύρια – Πιστεύουν ότι αν το αγοράσει τόπος που υπέστη συμφορά θα είναι κερδοφόρο, γιατί την ατυχία ακολουθεί η καλή τύχη

«Παιδί μου, σου είπα ψέματα»: Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού για τα παιδιά που θα περάσουν τα Χριστούγεννα μόνα τους στο νοσοκομείο

Ελλάδα 22.12.2025
«Θυμάμαι μόνο που σου έκανα παρατήρηση γιατί χοροπηδούσες λάθος στην πρόβα. «Χοροπηδούσες λάθος» τι οξύμωρο!»

Πέθανε ο τραγουδιστής του «Driving Home for Christmas» Chris Rea

Κόσμος 22.12.2025
Η χαρακτηριστική βραχνή φωνή του και το παίξιμό του στην κιθάρα έχουν μείνει αξέχαστα σε τραγούδια

Δεκάδες σκελετοί ανακαλύφθηκαν σε μεσαιωνικό νεκροταφείο εκτελεσμένων εγκληματιών της Αγγλίας

Κόσμος 22.12.2025
Αρκετοί σκελετοί βρέθηκαν με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη

Κινδυνεύουν οι τάρανδοι του Αγιου Βασίλη;

Κόσμος 22.12.2025
Οι λύκοι αποτελούν μεγάλο κίνδυνο για τους ταράνδους της Φινλανδίας και πλήττουν τα κοπάδια των ντόπιων

Παναθηναϊκός: Το βίντεο από την εγκατάσταση της πρώτης κερκίδας του γηπέδου στον Βοτανικό

Αθλητικά Νέα 22.12.2025
Το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού αρχίζει να παίρνει σιγά, σιγά σάρκα και οστά