E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρικιαστικό έγκλημα: Την βίασαν, την σκότωσαν και την έκαψαν

Τους εκτέλεσαν την ώρα της αναπαράστασης του εγκλήματος

Δημοσίευση 6/12/2019 | 09:36

Φρικιαστικό έγκλημα: Την βίασαν, την σκότωσαν και την έκαψαν

Η αστυνομία της Ινδίας πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερις άνδρες σήμερα οι οποίοι φέρονται να είναι οι δράστες του ομαδικού βιασμού μιας 27χρονης κτηνιάτρου την προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη Χιντεραμπάντ. Οι τέσσερις άνδρες σκοτώθηκαν την ώρα της αναπαράστασης του εγκλήματος και αφού προσπάθησαν να δραπετεύσουν αρπάζοντας το όπλο ενός από τους αστυνομικούς.

«Το πρωί, περίπου στις 6 με 6:30, οι άνθρωποί μας είχαν έρθει για την αναπαράσταση στη σκηνή του εγκλήματος και οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να αρπάξουν τα όπλα τους. Σκοτώθηκαν από τα διασταυρούμενα πυρά. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν», επεσήμαινε ο Ν. Πράκας Ρέντι αναπληρωτής επιθεωρητής της αστυνομίας της Σαμσαμπάντ. «Καλέσαμε ασθενοφόρο, όμως πέθαναν προτού φτάσει ιατρική βοήθεια», πρόσθεσε.

Οι τέσσερις άνδρες είχαν συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα για τον ομαδικό βιασμό και τον φόνο μιας 27χρονης κτηνιάτρου, το πτώμα της οποίας έκαψαν. Σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν απαγάγει το θύμα στις 27 Νοεμβρίου το βράδυ την ώρα που έπαιρνε το μηχανάκι της για να επιστρέψει σπίτι της. Οι τέσσερις άνδρες τρύπησαν το ένα από τα λάστιχα του δικύκλου και στη συνέχεια της πρότειναν να την βοηθήσουν προσελκύοντας την σε έναν χώρο στάθμευσης φορτηγών. Το θύμα είχε πάρει τηλέφωνο τη μικρότερη αδελφή της για να της πει ότι είχε βλάβη το μηχανάκι της και μία ομάδα ανδρών της πρότεινε να την επιδιορθώσει, ενώ δήλωσε «τρομαγμένη», όπως κατέθεσε η κοπέλα στην αστυνομία. Στη συνέχεια η αδελφή της προσπάθησε να την ξαναπάρει τηλέφωνο, όμως αυτό ήταν πλέον κλειστό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το απανθρακωμένο πτώμα της 27χρονης εντοπίστηκε την επομένη το πρωί σε μία γέφυρα. Οι άνδρες είχαν τοποθετήσει το πτώμα της γυναίκας πάνω σε μια κουβέρτα και μετά το περιέλουσαν με βενζίνη για να το κάψουν.


Παρά την άμεση σύλληψη των τεσσάρων υπόπτων, η υπόθεση προκάλεσε για μία ακόμη φορά αγανάκτηση στην κοινή γνώμη της Ινδίας, μίας χώρας όπου σeξουαλικά εγκλήματα εναντίον γυναικών βρίσκονται τακτικά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μετά τον ομαδικό βιασμό το 2012 μιας φοιτήτριας σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί.


Το Σάββατο η αστυνομία χρειάστηκε να διαλύσει κάνοντας χρήση βίας εκατοντάδες διαδηλωτές που προσπάθησαν να εισέλθουν στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνταν οι τέσσερις άνδρες.
Στο κοινοβούλιο η βουλευτής Τζάγια Μπασάν, πρώην ηθοποιός, δήλωσε ότι οι κατηγορούμενοι θα έπρεπε «να λιντσαριστούν δημόσια». Ένας άλλος συνάδελφός της πρότεινε τον ευνουχισμό των βιαστών.

Η ανακοίνωση του θανάτου των τεσσάρων έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στην Χιντεραμπάντ, όπου εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο σημείο του περιστατικού ρίχνοντας φωτοβολίδες και λουλούδια στους αστυνομικούς.

«Είμαι χαρούμενη που οι τέσσερις κατηγορούμενοι σκοτώθηκαν», δήλωσε η αδελφή του θύματος σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο. «Το περιστατικό αυτό θα αποτελέσει παράδειγμα. Ευχαριστώ την αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης για τη στήριξή τους».
Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα επίσημα στοιχεία, περισσότεροι από 33.000 βιασμοί καταγράφηκαν στην Ινδία το 2017, με περισσότερους από 10.000 να αφορούν ανήλικα κορίτσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρωσικό drone στην Τουρκία

Κόσμος 20.12.2025
Ρωσικό drone συνετρίβη στο Μπαλικεσίρ

Κραυγή αγωνίας από εμπόρους, ξενοδόχους και εστίαση για την τεράστια ζημιά από τα αγροτικά μπλόκα

Ελλάδα 20.12.2025
Έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια για τις απανωτές ακυρώσεις και κάλεσμα προς τους αγρότες να προσέλθουν σε διάλογο και να ανοίξουν τους δρόμους

Βασάνιζαν όσους δεν υπάκουαν εντολές, συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης σε σχολεία της Αττικής

Ελλάδα 20.12.2025
Δείτε βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ - Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και έξι ανήλικοι

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε σε σπίτι Τούρκων

Ελλάδα 20.12.2025
Στο σπίτι των Τούρκων βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών - Συνολικά, προσήχθησαν τέσσερα άτομα

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Κλαούντια Ντελμέρ, έδωσε για ένα χρόνο σκληρή μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας

Ελλάδα 20.12.2025
Ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και ζούσε στη Μεσσηνία – Πώς περιέγραφε η ίδια τη μάχη της με την ασθένεια - Η συνεργασία της με τον Μίμη Πλέσσα και η αγάπη της για την Ελλάδα

Ο Σπανούλης ήταν μόνος του στη συνέντευξη Τύπου της Μονακο: «Καλησπέρα στον κανέναν», δείτε βίντεο

Αθλητικά Νέα 20.12.2025
Με χιούμορ αντιμετώπισε ο Έλληνας τεχνικός το γεγονός ότι δεν υπήρχε ούτε ένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου μετά το Μονακό – Μπάγερν

Σεισμός 2 Ρίχτερ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ελλάδα 20.12.2025
O σεισμός έγινε αισθητός στην Αττική

Έξαρση ιώσεων στις γιορτές με ιδιαίτερα μεταδοτική υποπαραλλαγή της γρίπης Α

Ελλάδα 20.12.2025
Ανοσοκατεσταλμένοι και ηλικιωμένοι αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο - Τα μέτρα προστασίας

Χανιά: Η αποκάλυψη της σπιτονοικοκυράς του 33χρονου ‑ «Πήγαινε σε ένα καφέ για διάβασμα»

Ελλάδα 20.12.2025
Η αποκάλυψη της σπιτονοικοκυράς του 33χρονου αγνοουμένου γιατρού

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό από το απόγευμα – Νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες στη νότια Ελλάδα και τα νησιά

Καιρός 20.12.2025
Σε νότια Πελοπόννησο και την Κρήτη και το βράδυ στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τα πιο έντονα φιανόμενα

Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Αθήνα ‑ «Μπέμπα μου ξύπνα»

Ελλάδα 20.12.2025
«Ξυπνήσαμε και βρήκαμε τη μικρή παγωμένη» είπε η μητέρα του βρέφους