E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρικιαστικό έγκλημα: Την βίασαν, την σκότωσαν και την έκαψαν

Τους εκτέλεσαν την ώρα της αναπαράστασης του εγκλήματος

Δημοσίευση 6/12/2019 | 09:36

Φρικιαστικό έγκλημα: Την βίασαν, την σκότωσαν και την έκαψαν

Η αστυνομία της Ινδίας πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερις άνδρες σήμερα οι οποίοι φέρονται να είναι οι δράστες του ομαδικού βιασμού μιας 27χρονης κτηνιάτρου την προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη Χιντεραμπάντ. Οι τέσσερις άνδρες σκοτώθηκαν την ώρα της αναπαράστασης του εγκλήματος και αφού προσπάθησαν να δραπετεύσουν αρπάζοντας το όπλο ενός από τους αστυνομικούς.

«Το πρωί, περίπου στις 6 με 6:30, οι άνθρωποί μας είχαν έρθει για την αναπαράσταση στη σκηνή του εγκλήματος και οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να αρπάξουν τα όπλα τους. Σκοτώθηκαν από τα διασταυρούμενα πυρά. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν», επεσήμαινε ο Ν. Πράκας Ρέντι αναπληρωτής επιθεωρητής της αστυνομίας της Σαμσαμπάντ. «Καλέσαμε ασθενοφόρο, όμως πέθαναν προτού φτάσει ιατρική βοήθεια», πρόσθεσε.

Οι τέσσερις άνδρες είχαν συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα για τον ομαδικό βιασμό και τον φόνο μιας 27χρονης κτηνιάτρου, το πτώμα της οποίας έκαψαν. Σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν απαγάγει το θύμα στις 27 Νοεμβρίου το βράδυ την ώρα που έπαιρνε το μηχανάκι της για να επιστρέψει σπίτι της. Οι τέσσερις άνδρες τρύπησαν το ένα από τα λάστιχα του δικύκλου και στη συνέχεια της πρότειναν να την βοηθήσουν προσελκύοντας την σε έναν χώρο στάθμευσης φορτηγών. Το θύμα είχε πάρει τηλέφωνο τη μικρότερη αδελφή της για να της πει ότι είχε βλάβη το μηχανάκι της και μία ομάδα ανδρών της πρότεινε να την επιδιορθώσει, ενώ δήλωσε «τρομαγμένη», όπως κατέθεσε η κοπέλα στην αστυνομία. Στη συνέχεια η αδελφή της προσπάθησε να την ξαναπάρει τηλέφωνο, όμως αυτό ήταν πλέον κλειστό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το απανθρακωμένο πτώμα της 27χρονης εντοπίστηκε την επομένη το πρωί σε μία γέφυρα. Οι άνδρες είχαν τοποθετήσει το πτώμα της γυναίκας πάνω σε μια κουβέρτα και μετά το περιέλουσαν με βενζίνη για να το κάψουν.


Παρά την άμεση σύλληψη των τεσσάρων υπόπτων, η υπόθεση προκάλεσε για μία ακόμη φορά αγανάκτηση στην κοινή γνώμη της Ινδίας, μίας χώρας όπου σeξουαλικά εγκλήματα εναντίον γυναικών βρίσκονται τακτικά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μετά τον ομαδικό βιασμό το 2012 μιας φοιτήτριας σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί.


Το Σάββατο η αστυνομία χρειάστηκε να διαλύσει κάνοντας χρήση βίας εκατοντάδες διαδηλωτές που προσπάθησαν να εισέλθουν στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνταν οι τέσσερις άνδρες.
Στο κοινοβούλιο η βουλευτής Τζάγια Μπασάν, πρώην ηθοποιός, δήλωσε ότι οι κατηγορούμενοι θα έπρεπε «να λιντσαριστούν δημόσια». Ένας άλλος συνάδελφός της πρότεινε τον ευνουχισμό των βιαστών.

Η ανακοίνωση του θανάτου των τεσσάρων έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στην Χιντεραμπάντ, όπου εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο σημείο του περιστατικού ρίχνοντας φωτοβολίδες και λουλούδια στους αστυνομικούς.

«Είμαι χαρούμενη που οι τέσσερις κατηγορούμενοι σκοτώθηκαν», δήλωσε η αδελφή του θύματος σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο. «Το περιστατικό αυτό θα αποτελέσει παράδειγμα. Ευχαριστώ την αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης για τη στήριξή τους».
Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα επίσημα στοιχεία, περισσότεροι από 33.000 βιασμοί καταγράφηκαν στην Ινδία το 2017, με περισσότερους από 10.000 να αφορούν ανήλικα κορίτσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γκύζη: 74χρονος μαχαίρωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε – Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση η γυναίκα

Ελλάδα 28.12.2025
Ο δράστης ανέβηκε στον 4ο όροφο πολυκατοικίας και βούτηξε στο κενό - Ο ίδιος άφησε σημείωμα αυτοκτονίας

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μη μου κάνετε αυτήν την ερώτηση, είναι ασέβεια»

Αθλητικά Νέα 28.12.2025
Η ενόχληση του σταρ του NBA σε ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο μετά τη νίκη των Μπακς επί των Μπουλς

Πέθανε η Μπριζίτ Μπαρντό

Κόσμος 28.12.2025
Η ηθοποιός και τραγουδίστρια - σύμβολο του γαλλικού κινηματογράφου, πέθανε σε ηλικία 91 ετών

Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν

Ελλάδα 28.12.2025
Μια εκτίμηση του «χριστουγεννιάτικου τζίρου» για το 2025 ανά κλάδο στην Ελλάδα δείχνει πως θα κυμανθεί κοντά στα 4,5 δισ. ευρώ

Οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και οι Ευρωπαίοι διεξάγουν ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον του Ιράν, δηλώνει ο Πεζεσκιάν

Κόσμος Χτες
Θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα μας, τόνισε ο Ιρανός πρόεδρος

Σοκ στη Βαλένθια: Σκοτώθηκε ο προπονητής Φερνάντο Μαρτίν με τα τρία παιδιά του σε ναυάγιο στην Ινδονησία

Κόσμος Χτες
Ο Ισπανός προπονητής ήταν διακοπές μαζί με την οικογένειά του

Ηράκλειο: Σφαίρα από μπαλωθιές «καρφώθηκε» σε παράθυρο πολυκατοικίας

Ελλάδα Χτες
Για τους άσκοπους πυροβολισμούς συνελήφθη ένας 38χρονος

Χριστουγεννιάτικη απόβαση με 630 μετανάστες στην Κρήτη μέσα σε μόλις 24 ώρες

Ελλάδα Χτες
Τα περιστατικά καταγράφηκαν στους Καλούς Λιμένες, νότια της Γαύδου και στην Ιεράπετρα - Συνελήφθη ένας αλλοδαπός διακινητής - Θα μεταφερθούν στην Αγυιά Χανίων

Χιονοθύελλα «παγώνει» τη Νέα Υόρκη, πάνω από 1.600 ακυρώσεις πτήσεων και χάος στις μετακινήσεις

Κόσμος Χτες
Ισχυρό κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη βορειοανατολική ΗΠΑ με χιονοπτώσεις και παγετό, προκαλώντας πρωτοφανείς καθυστερήσεις και διαταράσσοντας τα ταξίδια εν μέσω εορταστικής περιόδου

Σκότωσε τη σύζυγό του, πυροβόλησε την κόρη τους και μετά αυτοκτόνησε για το τηλεκοντρόλ

Κόσμος Χτες
Ο 11χρονος γιος ειδοποίησε τους γείτονες για το μακελειό - Του ζητούσαν να σταματήσει να βλέπει ποδόσφαιρο

Αγρίνιο: Στο νοσοκομείο 17χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τέσσερις νεαρούς με κουκούλες

Ελλάδα Χτες
Ο 17χρονος διασκέδαζε με την παρέα του όταν οι δράστες έφτασαν με ταξί, τον εντόπισαν και τον έβγαλαν εκτός χώρου – Τον γρονθοκόπησαν ασταμάτητα

Μιχάλης Ζαμπίδης: Επιστρέφει στα ρινγκ ο «Iron Mike», το βίντεο της ανακοίνωσής του

Αθλητικά Νέα Χτες
Χωρίς να δώσει πολλές πληροφορίες, με ένα βίντεο στο Instagram ο πρωταθλητής του κικ μπόξινγκ προανήγγειλε την επιστροφή του