E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φρικιαστικό έγκλημα: Την βίασαν, την σκότωσαν και την έκαψαν

Τους εκτέλεσαν την ώρα της αναπαράστασης του εγκλήματος

Δημοσίευση 6/12/2019 | 09:36

Φρικιαστικό έγκλημα: Την βίασαν, την σκότωσαν και την έκαψαν

Η αστυνομία της Ινδίας πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερις άνδρες σήμερα οι οποίοι φέρονται να είναι οι δράστες του ομαδικού βιασμού μιας 27χρονης κτηνιάτρου την προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη Χιντεραμπάντ. Οι τέσσερις άνδρες σκοτώθηκαν την ώρα της αναπαράστασης του εγκλήματος και αφού προσπάθησαν να δραπετεύσουν αρπάζοντας το όπλο ενός από τους αστυνομικούς.

«Το πρωί, περίπου στις 6 με 6:30, οι άνθρωποί μας είχαν έρθει για την αναπαράσταση στη σκηνή του εγκλήματος και οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να αρπάξουν τα όπλα τους. Σκοτώθηκαν από τα διασταυρούμενα πυρά. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν», επεσήμαινε ο Ν. Πράκας Ρέντι αναπληρωτής επιθεωρητής της αστυνομίας της Σαμσαμπάντ. «Καλέσαμε ασθενοφόρο, όμως πέθαναν προτού φτάσει ιατρική βοήθεια», πρόσθεσε.

Οι τέσσερις άνδρες είχαν συλληφθεί την προηγούμενη εβδομάδα για τον ομαδικό βιασμό και τον φόνο μιας 27χρονης κτηνιάτρου, το πτώμα της οποίας έκαψαν. Σύμφωνα με την αστυνομία, είχαν απαγάγει το θύμα στις 27 Νοεμβρίου το βράδυ την ώρα που έπαιρνε το μηχανάκι της για να επιστρέψει σπίτι της. Οι τέσσερις άνδρες τρύπησαν το ένα από τα λάστιχα του δικύκλου και στη συνέχεια της πρότειναν να την βοηθήσουν προσελκύοντας την σε έναν χώρο στάθμευσης φορτηγών. Το θύμα είχε πάρει τηλέφωνο τη μικρότερη αδελφή της για να της πει ότι είχε βλάβη το μηχανάκι της και μία ομάδα ανδρών της πρότεινε να την επιδιορθώσει, ενώ δήλωσε «τρομαγμένη», όπως κατέθεσε η κοπέλα στην αστυνομία. Στη συνέχεια η αδελφή της προσπάθησε να την ξαναπάρει τηλέφωνο, όμως αυτό ήταν πλέον κλειστό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το απανθρακωμένο πτώμα της 27χρονης εντοπίστηκε την επομένη το πρωί σε μία γέφυρα. Οι άνδρες είχαν τοποθετήσει το πτώμα της γυναίκας πάνω σε μια κουβέρτα και μετά το περιέλουσαν με βενζίνη για να το κάψουν.


Παρά την άμεση σύλληψη των τεσσάρων υπόπτων, η υπόθεση προκάλεσε για μία ακόμη φορά αγανάκτηση στην κοινή γνώμη της Ινδίας, μίας χώρας όπου σeξουαλικά εγκλήματα εναντίον γυναικών βρίσκονται τακτικά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων μετά τον ομαδικό βιασμό το 2012 μιας φοιτήτριας σε λεωφορείο στο Νέο Δελχί.


Το Σάββατο η αστυνομία χρειάστηκε να διαλύσει κάνοντας χρήση βίας εκατοντάδες διαδηλωτές που προσπάθησαν να εισέλθουν στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατούνταν οι τέσσερις άνδρες.
Στο κοινοβούλιο η βουλευτής Τζάγια Μπασάν, πρώην ηθοποιός, δήλωσε ότι οι κατηγορούμενοι θα έπρεπε «να λιντσαριστούν δημόσια». Ένας άλλος συνάδελφός της πρότεινε τον ευνουχισμό των βιαστών.

Η ανακοίνωση του θανάτου των τεσσάρων έγινε δεκτή με ενθουσιασμό στην Χιντεραμπάντ, όπου εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο σημείο του περιστατικού ρίχνοντας φωτοβολίδες και λουλούδια στους αστυνομικούς.

«Είμαι χαρούμενη που οι τέσσερις κατηγορούμενοι σκοτώθηκαν», δήλωσε η αδελφή του θύματος σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο. «Το περιστατικό αυτό θα αποτελέσει παράδειγμα. Ευχαριστώ την αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης για τη στήριξή τους».
Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα επίσημα στοιχεία, περισσότεροι από 33.000 βιασμοί καταγράφηκαν στην Ινδία το 2017, με περισσότερους από 10.000 να αφορούν ανήλικα κορίτσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χανιά: Αυτοπυροβολήθηκε 77χρονος ‑ Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλιά

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Τις συνθήκες τραυματισμού του 77χρονου διερευνά η Αστυνομία

Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω τεχνικού προβλήματος

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Αναστάτωση επικράτησε σε πτήση από Αθήνα με προορισμό το Μόναχο, όταν το αεροσκάφος επέστρεψε εκτάκτως στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έπειτα από ένδειξη τεχνικής βλάβης

Τάεκβοντο: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Στέλλα Μαρεντάκη

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Η Στέλλα Μαρεντάκη κατέκτησε την πρώτη θέση στα -67 κιλά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο Μόναχο, χαρίζοντας στην Ελλάδα μία σπουδαία διάκριση

Μετ` εμποδίων η εκκένωση του «MV Hondius» ‑ Αγκυροβόλησε στο λιμάνι της Γκραναδίγια λόγω καιρού

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Τα 26 μέλη του πληρώματος θα παραμείνουν στο πλοίο για να το οδηγήσουν στην Ολλανδία

Ζαγόρι: Πεζοπόρος έπεσε σε μονοπάτι ‑ Είναι πολυτραυματίας

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ο άνδρας βρισκόταν σε μονοπάτι ανατολικά της Ελάτης Ζαγορίου

Εξαφανίστηκε 52χρονος στην Τρίπολη

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ο Γκοργκόλης Χρήστο εξαφανίστηκε στις 5 Μαΐου 2026.

Ισπανία: Κλείδωσαν για 3,5 χρόνια τα παιδιά τους σπίτι, λόγω φόβων μετά τον Covid

Κόσμος 11.05.2026
Ζευγάρι φυλακίστηκε γιατί κλείδωσε στο σπίτι για τριάμισι χρόνια τα παιδιά του, λόγω φοβιών για τον έξω κόσμο μετά την πανδημία

Το Ιράν εκτέλεσε κορυφαίο φοιτητή αεροδιαστημικής μηχανικής ως κατάσκοπο της CIA και της Μοσάντ

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ο Ερφάν Σακουρζάντε πέρασε 9 μήνες στην απομόνωση πριν εκτελεστεί

Καιρός: Καμπανάκι επιστημόνων για ένα «Godzilla Super El Nino» ‑ Ίσως το ισχυρότερο του 21ου αιώνα

E-Daily 2.TopNews 11.05.2026
Ορισμένα μοντέλα συγκρίνουν τις δυνατότητές του με το καταστροφικό Ελ Νίνιο του 1877, το οποίο προκάλεσε μαζική πείνα και εκατομμύρια θύματα

Εκνευρίστηκε ο Μακρόν στο Ναϊρόμπι, πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε ησυχία από το κοινό

Κόσμος 11.05.2026
«Αν θέλετε να μείνετε εδώ, θα τηρήσουμε τους ίδιους κανόνες»

«Παγίδα» το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης – Υπάλληλος έπαθε ηλεκτροπληξία

Ελλάδα 11.05.2026
Ανακοίνωση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης

Νεκρός άνδρας στο Μεσολόγγι μετά από πτώση της μηχανής του στο νερό από την προβλήτα

Ελλάδα 11.05.2026
Σε εξέλιξη η έρευνα του Λιμενικού για τις συνθήκες του συμβάντος