E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ στην Καλλιθέα: Ανήλικοι έστησαν αυτοσχέδια κρεμάλα κι έναν εικονικούς πνιγμούς

Μια σοκαριστική υπόθεση που έχει να κάνει με το παιχνίδι του εικονικού πνιγμού

Δημοσίευση 5/12/2019 | 10:52

Σοκ στην Καλλιθέα: Ανήλικοι έστησαν αυτοσχέδια κρεμάλα κι έναν εικονικούς πνιγμούς

Μια σοκαριστική υπόθεση που έχει να κάνει με το παιχνίδι του εικονικού πνιγμού, που παίρνει τεράστιες και ανησυχητικές διαστάσεις, έρχεται στο φως. Παιδιά στην Καλλιθέα είχαν στήσει στην πλατεία Κύπρου μια αυτοσχέδια κρεμάλα.

Την αυτοσχέδια κρεμάλα είχαν στήσει στην πλατεία Κύπρου στην Καλλιθέα παιδιά ηλικίας 10 έως 12 ετών, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Τα παιδιά φέρονται να χρησιμοποιούσαν την κρεμάλα για να κάνουν εικονικούς πνιγμούς, καθώς φέρονται να ήθελαν να… δουν πως είναι! Σύμφωνα με πληροφορίες, περνούσαν το σχοινί στο λαιμό τους γιατί ήθελαν να καταλάβουν (!) πως είναι όταν κάποιος προσπαθεί να αυτοκτονήσει!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μάλιστα, έκρυβαν την αυτοσχέδια κρεμάλα στο δέντρο για να μην την εντοπίσουν οι υπεύθυνοι του δήμου!

Η υπόθεση που σοκάρει την Καλλιθέα και όχι μόνο αποκαλύφθηκε όταν ένας πολίτης που καθόταν σε καφετέρια της πλατείας, είδε ένα από τα παιδιά την ώρα που προσπαθούσε να μιμηθεί έναν εικονικό πνιγμό. Το φωτογράφισε και ειδοποίησε τους αρμόδιους.

Υπάλληλοι του δήμου Καλλιθέας πήγαν στην πλατεία Κύπρου κι έκοψαν το σχοινί με το οποίο τα παιδιά είχαν δημιουργήσει την αυτοσχέδια κρεμάλα. Μιλώντας στο Star, οι υπάλληλοι αποκάλυψαν και όσα τους είπαν τα παιδιά.

Ο ένας είπε πως τα παιδιά δεν τον άφηναν να κόψει το σχοινί και ο άλλος πως ήθελαν να μάθουν πώς θα σκηνοθετήσουν μία αυτοκτονία, δηλώνοντας… «απελπισμένα»!

Δείτε το βίντεο στο 29:00

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις ρωγμές σε κτίρια της Κυψέλης λόγω των έργων του Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Παράλληλα σε σημερινή σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε να διευθετηθεί η υπόθεση με τα μπάζα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Καύσωνας στον ορίζοντα: Ποιες περιοχές θα δουν τον υδράργυρο να «σπάει» κάθε όριο

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Το θερμό επεισόδιο κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο με τοπικά 40άρια, ενώ από Δευτέρα αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.

Κυψέλη: Ρωγμές σε πάνω από 15 κτίρια στην περιοχή όπου γίνονται έργα για το Μετρό

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πάνω από 15 κτίρια εμφανίζουν ρωγμές στην Κυψέλη εν μέσω εργασιών για τη γραμμή 4 του Μετρό, με τους κατοίκους να ζητούν απαντήσεις για την ασφάλεια των πολυκατοικιών τους.

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα σε πισίνα ‑ Συνελήφθη ο υπεύθυνος

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Μία Γαλλίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχειακής μονάδας στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, με τον υπεύθυνο να συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πέθανε η Μάρω Κοντού – Θλίψη για τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε στα 92 χρόνια της

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών, αφήνοντας πίσω της μια εξαιρετική κληρονομιά 61 ταινιών και 90 θεατρικών έργων.

Μουντιάλ: Ο 3χρονος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ κλέβει καρδιές – Οι αντιδράσεις που έγιναν viral

E-Daily 3.Left 15.07.2026
Ο μικρότερος αδερφός του Λαμίν Γιαμάλ, Κέιν, έγινε διάσημος σε μια νύχτα στα social media χάρη στον ξέφρενο πανηγυρισμό του κατά τη νίκη της Ισπανίας επί της Αυστρίας.

Αγωνία στον Θερμαϊκό για 69χρονο που αγνοείται – Ανατράπηκε το σκάφος του και η σύζυγός του σώθηκε

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Η σύζυγός του κολύμπησε για να σωθεί και εντοπίστηκε ώρες αργότερα από ιδιωτικό σκάφος

Τραγωδία στο Πεταλίδι Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα τουρίστρια σε πισίνα ξενοδοχείου

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Προανάκριση διεξάγουν οι Αρχές προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου της 48χρονης

Αμερικανός σεισμολόγος κρατείται στην Κίνα επί σχεδόν δύο χρόνια με κατηγορία κατασκοπείας

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Οι κινεζικές Αρχές τον ανακρίνουν επανειλημμένα για τις πυρηνικές δοκιμές της Βόρειας Κορέας – Στο θέμα παρεμβαίνει ο Τραμπ

Τέλος τα ληξιαρχεία: Γάμοι, γεννήσεις, θάνατοι και βαπτίσεις θα δηλώνονται εξ αποστάσεως

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Τι περιλαμβάνει το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή μέσα στις επόμενες εβδομάδες

Ιδιοκτήτης εστιατορίου «εκθέτει» τους πελάτες του με βίντεο από κάμερες ασφαλείας για... εκδίκηση

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Ο 65χρονος Pejman Zamani δημοσίευσε στιγμιότυπα από κλειστό κύκλωμα για να αντικρούσει αρνητική κριτική στο Google, πυροδοτώντας έντονες αντιδράσεις στη Βρετανία.

Πειραιάς: Αναπάντητα ερωτήματα για το ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό στο γκαράζ – Φως στα αίτια θανάτου θα ρίξουν οι τοξικολογικές

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Πιθανότατα από αναθυμιάσεις έχασαν τη ζωή τους καθώς το αυτοκίνητο βρέθηκε με τη μηχανή και τον κλιματισμό σε λειτουργία