E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηράκλειο: Σκότωσε με άνανδρο τρόπο την ανάπηρη κοπέλα του

Η ιστορία αγάπης που βάφτηκε με αίμα

Δημοσίευση 5/12/2019 | 10:25

Ηράκλειο: Σκότωσε με άνανδρο τρόπο την ανάπηρη κοπέλα του

«Είμαστε σίγουροι ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη» δηλώνει ο δικηγόρος της οικογένειας της 31χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της με βίαιο τρόπο από τα χέρια του 40χρονου συντρόφου της.

«Από το σύνολο της δικογραφίας προκύπτει ξεκάθαρα ότι ο κατηγορούμενος ήθελε να σκοτώσει και αυτό έκανε άνανδρα σε ένα κορίτσι που είχε σοβαρά προβλήματα σωματικής υγείας» υποστηρίζει ο δικηγόρος.

«Η Κλειώ είχε κριθεί ανάπηρη σε ποσοστό άνω του 67% και ήταν σχεδόν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο. Το τελευταίο χρονικό διάστημα και μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες σε κέντρα αποκατάστασης, άρχισε να στέκει στα πόδια της, το οποίο προφανώς και γνώριζε ο επί σειρά ετών σύντροφος – κατηγορούμενος.

Παρ’ όλα αυτά δε δίστασε να σηκώσει χέρι πάνω της, να τη χτυπήσει βάναυσα στο ύψος της κεφαλής, γνωρίζοντας το πρόβλημα της και να την τραντάξει με βίαιο τρόπο. Φέρεται επίσης, κατά πληροφορίες, από τα αντικειμενικά ευρήματα της ιατροδικαστικής να την στραγγάλισε.

Η αείμνηστη Κλειώ ήταν εκ των περιστάσεων αδύναμη να αντισταθεί με μοιραίο αποτέλεσμα τον αδόκητο θάνατο της». Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία, θα απολογηθεί σήμερα.

Η ιστορία αγάπης με την τραγική κατάληξη

Τον αποκαλεί «έρωτα της ζωής της» και του αφιερώνει καρδούλες. Ήταν μαζί έξι χρόνια, με “σκαμπανεβάσματα”, καυγάδες, χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Μόνο που αυτός ο χωρισμός είναι οριστικός, καθώς ο τελευταίος τους καυγάς ήταν μοιραίος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πατρίς”, ο 40χρονος στάθηκε στο πλευρό της φίλης του σε εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Όταν εκείνη αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μήνες, εκείνος ήταν δίπλα της. Ζούσε στο εξωτερικό όπου μάλιστα παρακολούθησε το πρόγραμμα απεξάρτησης ιδιωτικού κέντρου.

Κατά διαστήματα «καθάριζε», ερχόταν στο Ηράκλειο και ξανακυλούσε. Ήταν μόλις 24 ετών όταν έχασε τον μικρότερο αδερφό του από τα πυρά αστυνομικών επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο. Μία ιστορία που σημάδεψε ανεξίτηλα τη ζωή του.
Ο 40χρονος υποστηρίζει ότι αυτό τον καιρό δεν έκανε χρήση ναρκωτικών. Με την κοπέλα του ζούσαν μαζί σε σπίτι στον Κατσαμπά, πάνω από τη γιαγιά του. Ισχυρίζεται ότι τη μοιραία ημέρα επιστρέφοντας στο σπίτι, η γιαγιά τον ενημέρωσε ότι είχε πεταχτεί από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου μία χρησιμοποιημένη σύριγγα.

Αναστατώθηκε καθώς συνειδητοποίησε ότι είχε κάνει χρήση. Το ζευγάρι καυγάδισε. Περιγράφει ότι την έπιασε με τα χέρια από τον γιακά. Στο λαιμό φορούσε κομποσχοίνι και άλλα που της είχε πάρει δώρο εκείνος και ενδεχομένως τα τράβηξε και αυτά. Ήταν όρθιοι. Την τράνταξε με τα χέρια. Εκείνη ζαλίστηκε και ξάπλωσε στο κρεβάτι για να κοιμηθεί. Αυτός έφυγε εκνευρισμένος. Πήγε στη γιαγιά του.

Όταν επέστρεψε, ξάπλωσε στον καναπέ. Το πρωί που ξύπνησε, έφυγε. Επέστρεψε το βραδάκι και διαπίστωσε ότι η κοπέλα του ήταν ακόμα ξαπλωμένη. Τότε κατάλαβε, όπως λέει, ότι ήταν νεκρή.

Τι έδειξε η νεκροψία

Από τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι η 31χρονη έφερε υποσκληρίδιο αιμάτωμα, θλάση εγκεφάλου, πολλαπλές εκχυμώσεις σε όλο της το σώμα και ίχνη από την πίεση δακτύλων πέριξ του λαιμού.

Σύμφωνα με τον Ευρ.Κουκιαδάκης που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του 40χρονου -είχε χειριστεί και την υπόθεση του αδερφού του- η απολογία του είναι συμβατή με ιατροδικαστική ευρήματα και υποστηρίζεται ότι στη χειρότερη περίπτωση πρόκειται για ατύχημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συζυγοκτονία Αμπελοκήπων: «Θόλωσα όταν μου είπε ότι φεύγει με τα παιδιά», δήλωσε ο κατηγορούμενος

Ελλάδα 26.05.2026
Η απολογία του καθ` ομολογίαν κατηγορουμένου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου

Ανάκληση κατεψυγμένου ψαριού από τον ΕΦΕΤ ‑ Βρέθηκε υδράργυρος πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το προϊόν καλούνται να μην το καταναλώσουν.

Serial killer αναζητείται στο Πουέρτο Βαγιάρτα – Τα θύματα εντοπίζονται διάσπαρτα στην πόλη

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τρεις νεκρές γυναίκες με κοινό χαρακτηριστικό τα τατουάζ - τα μόνα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές για να ιχνηλατήσουν τον δράστη

Τραγωδία στο Βέλγιο: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί ‑ Οι δύο παιδιά

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τα έκτακτα μέσα βρέθηκαν στο Μπούγκενχαουτ μετά την τρομακτική σύγκρουση τρένου με σχολικό λεωφορείο το πρωί της Τρίτης

Βέλγιο: Τρένο συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο – Αναφορές για νεκρούς

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Σχολικό λεωφορείο ανατράπηκε έπειτα από σύγκρουση με αμαξοστοιχία στο Βέλγιο

Χανιά: Ιδιοκτήτης κτηρίου επιτέθηκε με μπαλτά στον ενοικιαστή του για τον λογαριασμό της ΔΕΗ

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Μια απλήρωτη οφειλή ρεύματος κρυβόταν πίσω από την καταγγελία για διένεξη θέσης πάρκινγκ

Καρυστιανού: «Η ιστορία γράφεται από την ίδια την κοινωνία» ‑ Κατατέθηκε η ιδρυτική διακήρυξη

Πολιτική 26.05.2026
Στον Αρειο Πάγο κατατέθηκε η ιδρυτική διακήρυξη του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία» παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού

Τουρκία: «Το αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές μπορεί να έχει ήδη καθοριστεί»

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Η οικονομική κατάσταση στην Τουρκία μπορεί να μειώνει τα ποσοστά του Ερντογάν ενόψει των επόμενων εκλογών, ωστόσο η ικανότητα που δείχνει να εκμηδενίζει τις αντιστάσεις, ίσως έχει ήδη κρίνει το αποτέλεσμα

Αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον αιφνίδιο θάνατο της 24χρονης στη Ρόδο

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής είπαν το τελευταίο αντίο στη νεαρή γυναίκα τη Δευτέρα

Αγριογούρουνο κολυμπούσε αμέριμνο σε παραλία στη Φθιώτιδα, έκπληκτοι λουόμενοι και περαστικοί

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τα αγριογούρουνα είναι γνωστά για τις εξαιρετικές τους ικανότητες στην κολύμβηση

Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ απειλεί τις ΗΠΑ: Δεν θα έχετε πλέον ασφαλές καταφύγιο στον Κόλπο

Κόσμος 26.05.2026
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν αναφέρει σε μήνυμά του πως το σύνθημα «θάνατος στην Αμερική» θα παραμείνει μόνιμα στόχος της Τεχεράνης