E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε στο ξύλο: Είμαι πάντα έτοιμος

Το μήνυμα προς κάθε ομάδα του ΝΒΑ

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 5/12/2019 | 09:29

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε στο ξύλο: Είμαι πάντα έτοιμος

Ο τρόπος με τον οποίο τον αντιμετώπισαν οι Πίστονς, ενόχλησε πολύ κόσμο. Τους ουδέτερους, τους οπαδούς των Μπακς, τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας του Μιλγουόκι, όχι όμως και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που βρίσκεται πλέον σε άλλο επίπεδο για να ασχολείται με τις μικρότητες των αντιπάλων του. Ο Greek Freak δεν ήθελε μετά από την αναμέτρηση στο Ντιτρόιτ να δώσει συνέχεια σε όσα έγιναν στο παρκέ και απλώς εξήγησε ότι είναι έτοιμος για να αντιμετωπίσει το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων του στη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

"Εγώ θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω και τίποτα λιγότερο. Πολλές ομάδες θα προσπαθήσουν να είναι φίζικαλ απέναντί μου, να με χτυπήσουν και να με ρίξουν στο παρκέ. Εγώ πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος, να έχω το μυαλό μου στον αγώνα. Ξέρω ότι θα υπάρχουν πολλές επαφές και είμαι έτοιμος γι' αυτές.

Απόψε κάποια στιγμή με κούρασε όλο αυτό, αρχικά είπα ας αφήσουμε το ξύλο και ας παίξουμε μπάσκετ, στο τέλος της ημέρας όμως οι συμπαίκτες του μου με κράτησαν στο ματς. Σημαίνει πολλά ο τρόπος με τον οποίο με κάλυψαν. Είδα για παράδειγμα τον Μίντλετον να τους φωνάζει "σταματήστε, αρκετά", είναι ο μεγάλος αδελφός μου. Πάντα ήταν εκεί, τώρα είναι περισσότερο από ποτέ.

Εγώ θα παίζω σκληρά, αυτοί παίζουν σκληρά, το ξέρεις αυτό κάθε φορά που έρχεσαι στο Ντιτρόιτ ότι θα σε αντιμετωπίσουν με αυτόν τον τρόπο. Προσπαθώ να γίνω καλύτερος, δεν σκέφτομαι τα εύστοχα ή τα άστοχα σουτ, ξέρω ότι αυτή η διαδικασία θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος. Όσο περνάει η σεζόν, ξέρεις τι θέλει η ομάδα από εσένα. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο εύκολα γίνονται τα πράγματα".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

OpenAI: Τι πρέπει να γνωρίζετε για το νέο μοντέλο GPT‑Rosalind

Tech + Science Χτες
Το νέο εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης πήρε το όνομά του από τη Rosalind Franklin, τη Βρετανίδα επιστήμονα που έγινε γνωστή για τον ρόλο της στην ανακάλυψη της δομής του DNA

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ ντελαπάρισε στην Κρήτη από τους θυελλώδεις ανέμους

Ελλάδα Χτες
Οι άνεμοι έχουν προκαλέσει σημαντικά προβλήματα

Τέμπη: Βρέθηκε νεκρός ελεγκτής που κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος

Ελλάδα Χτες
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕ ΕΜΔΥΔΑΣ

Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Κόσμος Χτες
Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους

Το Ιράν δεσμεύτηκε να μην κλείσει ποτέ ξανά τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Τραμπ: «Είναι μία υπέροχη μέρα για τον κόσμο»

Κόσμος Χτες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε ότι το στρατηγικής σημασίας πέρασμα δεν θα χρησιμοποιείται πλέον ως εργαλείο πίεσης σε βάρος της διεθνούς κοινότητας

Κεφαλονιά: Βίντεο ντοκουμέντο ‑ Η στιγμή που ο 26χρονος αρσιβαρίστας σηκώνει περιπολικό

Ελλάδα Χτες
Και όμως ο πρώην αρσιβαρίστας κυκλοφορούσε ελεύθερος

Αγγλία: 7χρονη με αυτισμό εντοπίστηκε νεκρή σε λίμνη ‑ Συνελήφθη για ανθρωποκτονία η παιδοκόμος της

Κόσμος Χτες
Η 30χρονη συνελήφθη με την υποψία ανθρωποκτονίας από βαριά αμέλεια και παραμέλησης ανηλίκου

Youth Pass 2026 αίτηση: Πώς θα λάβουν οι δικαιούχοι το voucher των €300

Οικονομία Χτες
«Τρέχει» η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων

Στο νοσοκομείο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ‑ Μητσοτάκη

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη είναι καλά στην υγεία της