E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

To transgender μοντέλο που δεν μπήκε στο GNTM ξεκίνησε διεθνή καριέρα

Ο λόγος για την Καίτη Γραμμά

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 4/12/2019 | 13:20

To transgender μοντέλο που δεν μπήκε στο GNTM ξεκίνησε διεθνή καριέρα

Είναι σίγουρα ένα από τα μοντέλα που απασχόλησαν πολύ και η ιστορία του έγινε γνωστή και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Ο λόγος για την Καίτη Γραμμά, το transgender μοντέλο που πέρασε από τις auditions του GNTM, πήρε τα 4 πολυπόθητα «ναι» αλλά δεν μπήκε ποτέ στο σπίτι.

Η Καίτη Γραμμά που από μικρή είχε όνειρο να γίνει μοντέλο βρισκόταν εκείνη την περίοδο σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού φύλου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει δεκτή στο GNTM. Τον περασμένο Νοέμβρη μάλιστα το διεμφυλικό μοντέλο ολοκλήρωσε την αλλαγή φύλου με την ανάρρωση να αποτελεί μια αρκετά επώδυνη και πολύμηνη διαδικασία. «Η όλη αποκατάσταση κρατάει περίπου 6 μήνες. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να περπατάς ή να δουλεύεις, απλά θέλει προσοχή και αποχή από κάποιες δραστηριότητες» έλεγε τότε σε συνέντευξή της.

Και μπορεί πριν λίγους μήνες ακόμη, η Καίτη Γραμμά να ήταν ακόμη σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού, τώρα όμως βλέπει σιγά σιγά το όνειρό της να πραγματοποιείται και ξεκινά μια διεθνή καριέρα υπογράφοντας συμβόλαιο με γαλλικό πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι.

Η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία κρατούσε ιδιαίτερα ευτυχισμένη το συμβόλαιο που είχε μόλις υπογράψει με γνωστό πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι. «Έχουν περάσει 2 χρόνια ακριβώς από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτήν την δουλειά εκπληρώνοντας παράλληλα το παιδικό μου όνειρο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να με αποτρέψουν, με απέρριψαν, με έκριναν, μου είπαν ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ ακόμα και με προσέβαλλαν αρκετές φορές. Τόσοι πολλοί που δεν μπορώ να θυμηθώ καν όλα τα ονόματα.

Τόσες πολλές φορές άκουσα ότι είμαι πολύ άσχημη, βαρετά όμορφη, πολύ συνηθισμένη, πολύ ασυνήθιστη, πολύ ψηλή, πολύ κοντή, πολύ παχιά, πολύ αδύνατη, πολύ ξανθιά, πολύ σκούρη και πολλά πολλά άλλα. Και θα τα ακούσω ακόμα περισσότερες φορές. Δεν τελείωσε κάτι ούτε τώρα στρώθηκε κάποιο κόκκινο χαλί» ανέφερε χαρακτηριστικά η Καίτη Γραμμά.


Τέλος, μιλώντας για το συμβόλαιο που υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι δήλωσε: «Το μόνο που έγινε είναι το πρώτο βήμα σε αυτό που στην Ελλαδιτσα μου ονομάζουμε «international career». Το μόνο που θα ήθελα να κάνω είναι να πάω στον 15χρονο εαυτό μου και να τον παρακαλέσω να μην κλάψει ποτέ στην ζωή του όταν κάποιος του πει τι δεν μπορεί να κάνει. Και επειδή αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω, θα το πω απλώς σε εσάς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Η μακροβιότερη αεροσυνοδός στον κόσμο αποσύρεται έπειτα από 67 χρόνια πτήσεων ‑«Αυτή ήταν η ζωή μου»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Έζησε την εξέλιξη της αεροπορίας από την πρώτη θέση και έγινε σύμβολο ενός επαγγέλματος που άλλαξε όσο λίγα τα τελευταία 60 χρόνια

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Μου λέει `θέλω να σου πω κάτι αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλη η στιγμή και το μέρος`»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» για το πώς την προσέγγισε ο Γιώργος Λιάγκας και έγιναν ζευγάρι

Μαρία Καρυστιανού: «Η κόρη μου θα συμφωνούσε στην απόφαση μου να κάνω κόμμα»

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καρυστιανού στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! και τον Νίκο Συρίγο.

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Παντρεύτηκαν δυο ημέρες πριν τη βάφτιση της κόρης τους υπό άκρα μυστικότητα

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Ένα υπέροχο πάρτι διοργάνωσαν χθες Σάββατο 30 Μαΐου η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας για να γιορτάσουν την βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους αλλά και… τον γάμο τους!

Αμαλία Κωστοπούλου και Τζέικ Μέντγουελ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μεσσηνία παρουσία 350 καλεσμένων

Αγνώριστη η Κόνι Μεταξά: Η μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της

E-Daily 3.Left 31.05.2026
H Κόνι Μεταξά έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν της αρέσει να μένει στάσιμη σε ένα look και απολαμβάνει να κάνει αλλαγές στην εμφάνισή της προκειμένου να δοκιμάζει διάφορα στυλ

Αμαλία Κωστοπούλου ‑ Jake Medwell: Παντρεύτηκαν στην Πύλο!

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Τζέικ Μέντγουελ, παντρεύτηκε χθες η Αμαλία Κωστοπούλου

Richard Gere εναντίον Stallone, Stallone εναντίον Schwarzenegger – Τα σκάνδαλα που έγιναν viral πριν το Instagram

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Από πάρτι του Elton John μέχρι Golden Globes, οι μεγαλύτερες αντιπαλότητες του Hollywood αποκαλύπτονται

Η επένδυση των 5 δολαρίων που οδήγησε σε έναν εμπορικό κολοσσό

E-Daily 3.Left 31.05.2026
Μέσα σε 22 χρόνια μετατράπηκαν σε 326 εκατομμύρια δολάρια

H Ιωάννα Τούνη χορεύει με την ψυχή της σε μπαρ στη Μύκονο και προκαλεί χαμό

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ιωάννα Τούνη περνά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην αγαπημένη της Μύκονο