E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

To transgender μοντέλο που δεν μπήκε στο GNTM ξεκίνησε διεθνή καριέρα

Ο λόγος για την Καίτη Γραμμά

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 4/12/2019 | 13:20

To transgender μοντέλο που δεν μπήκε στο GNTM ξεκίνησε διεθνή καριέρα

Είναι σίγουρα ένα από τα μοντέλα που απασχόλησαν πολύ και η ιστορία του έγινε γνωστή και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Ο λόγος για την Καίτη Γραμμά, το transgender μοντέλο που πέρασε από τις auditions του GNTM, πήρε τα 4 πολυπόθητα «ναι» αλλά δεν μπήκε ποτέ στο σπίτι.

Η Καίτη Γραμμά που από μικρή είχε όνειρο να γίνει μοντέλο βρισκόταν εκείνη την περίοδο σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού φύλου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει δεκτή στο GNTM. Τον περασμένο Νοέμβρη μάλιστα το διεμφυλικό μοντέλο ολοκλήρωσε την αλλαγή φύλου με την ανάρρωση να αποτελεί μια αρκετά επώδυνη και πολύμηνη διαδικασία. «Η όλη αποκατάσταση κρατάει περίπου 6 μήνες. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να περπατάς ή να δουλεύεις, απλά θέλει προσοχή και αποχή από κάποιες δραστηριότητες» έλεγε τότε σε συνέντευξή της.

Και μπορεί πριν λίγους μήνες ακόμη, η Καίτη Γραμμά να ήταν ακόμη σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού, τώρα όμως βλέπει σιγά σιγά το όνειρό της να πραγματοποιείται και ξεκινά μια διεθνή καριέρα υπογράφοντας συμβόλαιο με γαλλικό πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι.

Η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία κρατούσε ιδιαίτερα ευτυχισμένη το συμβόλαιο που είχε μόλις υπογράψει με γνωστό πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι. «Έχουν περάσει 2 χρόνια ακριβώς από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτήν την δουλειά εκπληρώνοντας παράλληλα το παιδικό μου όνειρο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να με αποτρέψουν, με απέρριψαν, με έκριναν, μου είπαν ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ ακόμα και με προσέβαλλαν αρκετές φορές. Τόσοι πολλοί που δεν μπορώ να θυμηθώ καν όλα τα ονόματα.

Τόσες πολλές φορές άκουσα ότι είμαι πολύ άσχημη, βαρετά όμορφη, πολύ συνηθισμένη, πολύ ασυνήθιστη, πολύ ψηλή, πολύ κοντή, πολύ παχιά, πολύ αδύνατη, πολύ ξανθιά, πολύ σκούρη και πολλά πολλά άλλα. Και θα τα ακούσω ακόμα περισσότερες φορές. Δεν τελείωσε κάτι ούτε τώρα στρώθηκε κάποιο κόκκινο χαλί» ανέφερε χαρακτηριστικά η Καίτη Γραμμά.


Τέλος, μιλώντας για το συμβόλαιο που υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι δήλωσε: «Το μόνο που έγινε είναι το πρώτο βήμα σε αυτό που στην Ελλαδιτσα μου ονομάζουμε «international career». Το μόνο που θα ήθελα να κάνω είναι να πάω στον 15χρονο εαυτό μου και να τον παρακαλέσω να μην κλάψει ποτέ στην ζωή του όταν κάποιος του πει τι δεν μπορεί να κάνει. Και επειδή αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω, θα το πω απλώς σε εσάς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Viral στιγμή: Τσάκωσε τον σύζυγό της με την ερωμένη στο σινεμά ‑ Την «πλήρωσαν» τα λουλούδια

Παράξενα 17.04.2026
Επικά τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου για το βίντεο που ξεπέρασε το 1,7 εκατ. προβολές

Μέγκαν Μαρκλ: «Εδώ και 10 χρόνια, κάθε μέρα, δέχομαι εκφοβισμό»

Tabloid 17.04.2026
Νέα καρφιά προς τη βασιλική οικογένεια

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η πρώτη ανάρτηση για τον Γιώργο Μυλωνάκη μέσα από το νοσοκομείο

Tabloid 17.04.2026
Δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του συζύγου της

Μετά τη μάχη με το Σύνδρομο Ακαμπτου Σώματος, η Céline Dion ετοιμάζει δυναμικό comeback

Tabloid 17.04.2026
Eπιστρέφει στη σκηνή και όλοι αναρωτιούνται το ίδιο πράγμα

Ο Lamar Odom παραδέχτηκε ότι παντρεύτηκε την Khloé Kardashian για τη φήμη και δείχνει πόσο λίγος είναι

Tabloid 17.04.2026
Υποτιμά την Khloé Kardashian και ξεχνά γιατί έγινε γνωστός

Μαρία Ιωαννίδου: «Είμαι ταλαντούχα, έπρεπε να παίζω στην τηλεόραση»

Tabloid Χτες
«Έχω θυσιάσει πάρα πολλά και πήρα λιγότερα», τόνισε η ηθοποιός

«Σπάει» τη σιωπή της η Βικτόρια Μπέκαμ για τη ρήξη με τον Μπρούκλιν ‑ Τα πρώτα δημόσια λόγια

Tabloid Χτες
Η Βικτώρια Μπέκαμ σε μία εξομολόγηση ψυχής, εν μέσω της διαμάχης με τον πρωτότοκο γιο της, Μπρούκλιν

Δακρυσμένος ο Τζώρτζογλου για τη Μαριόλα: Το βίντεο που μου έδειξαν ήταν μαχαιριά στην καρδιά

Tabloid Χτες
Ο ηθοποιός είχε δει στον τηλεοπτικό αέρα φωτογραφίες της πρώην συζύγου του με νέα συντροφιά

«Ρίχτο!»: Ακραίο γλέντι στην Εύβοια, έσπασαν πιάτα και... τουαλέτες με ηλεκτρικό τρυπάνι και σφυρί

Παράξενα Χτες
Το γλέντι δεν σταμάτησε στα... σπασμένα καθώς συνεχίστηκε σε κεντρικό δρόμο της περιοχής, με μουσική, χορό, λαϊκά τραγούδια και σούβλες

Τζένη Οικονόμου για Αλέξανδρο Λυκουρέζο: Τον γνώρισα όταν ήταν 90 χρονών, με γοήτευσε η ψυχή του

Tabloid Χτες
«Η ηλικία του ήταν κάτι που σαφώς με προβλημάτισε και εμένα, αλλά επειδή στην πορεία γνώρισα τον άνθρωπο Αλέξανδρο, έπαψε να με απασχολεί», είπε ακόμα η σύντροφος του πρώην ποινικολόγου

Αννα Βίσση στο ΟΑΚΑ: Ουρές για ένα εισιτήριο που φτάνει μέχρι τα 477 ευρώ

Tabloid Χτες
Η προπώληση των εισιτηρίων για την εμφάνισή της στο ΟΑΚΑ εξελίσσεται σε φαινόμενο πρωτοφανούς ζήτησης