E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

To transgender μοντέλο που δεν μπήκε στο GNTM ξεκίνησε διεθνή καριέρα

Ο λόγος για την Καίτη Γραμμά

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 4/12/2019 | 13:20

To transgender μοντέλο που δεν μπήκε στο GNTM ξεκίνησε διεθνή καριέρα

Είναι σίγουρα ένα από τα μοντέλα που απασχόλησαν πολύ και η ιστορία του έγινε γνωστή και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Ο λόγος για την Καίτη Γραμμά, το transgender μοντέλο που πέρασε από τις auditions του GNTM, πήρε τα 4 πολυπόθητα «ναι» αλλά δεν μπήκε ποτέ στο σπίτι.

Η Καίτη Γραμμά που από μικρή είχε όνειρο να γίνει μοντέλο βρισκόταν εκείνη την περίοδο σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού φύλου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει δεκτή στο GNTM. Τον περασμένο Νοέμβρη μάλιστα το διεμφυλικό μοντέλο ολοκλήρωσε την αλλαγή φύλου με την ανάρρωση να αποτελεί μια αρκετά επώδυνη και πολύμηνη διαδικασία. «Η όλη αποκατάσταση κρατάει περίπου 6 μήνες. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να περπατάς ή να δουλεύεις, απλά θέλει προσοχή και αποχή από κάποιες δραστηριότητες» έλεγε τότε σε συνέντευξή της.

Και μπορεί πριν λίγους μήνες ακόμη, η Καίτη Γραμμά να ήταν ακόμη σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού, τώρα όμως βλέπει σιγά σιγά το όνειρό της να πραγματοποιείται και ξεκινά μια διεθνή καριέρα υπογράφοντας συμβόλαιο με γαλλικό πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι.

Η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία κρατούσε ιδιαίτερα ευτυχισμένη το συμβόλαιο που είχε μόλις υπογράψει με γνωστό πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι. «Έχουν περάσει 2 χρόνια ακριβώς από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτήν την δουλειά εκπληρώνοντας παράλληλα το παιδικό μου όνειρο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να με αποτρέψουν, με απέρριψαν, με έκριναν, μου είπαν ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ ακόμα και με προσέβαλλαν αρκετές φορές. Τόσοι πολλοί που δεν μπορώ να θυμηθώ καν όλα τα ονόματα.

Τόσες πολλές φορές άκουσα ότι είμαι πολύ άσχημη, βαρετά όμορφη, πολύ συνηθισμένη, πολύ ασυνήθιστη, πολύ ψηλή, πολύ κοντή, πολύ παχιά, πολύ αδύνατη, πολύ ξανθιά, πολύ σκούρη και πολλά πολλά άλλα. Και θα τα ακούσω ακόμα περισσότερες φορές. Δεν τελείωσε κάτι ούτε τώρα στρώθηκε κάποιο κόκκινο χαλί» ανέφερε χαρακτηριστικά η Καίτη Γραμμά.


Τέλος, μιλώντας για το συμβόλαιο που υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι δήλωσε: «Το μόνο που έγινε είναι το πρώτο βήμα σε αυτό που στην Ελλαδιτσα μου ονομάζουμε «international career». Το μόνο που θα ήθελα να κάνω είναι να πάω στον 15χρονο εαυτό μου και να τον παρακαλέσω να μην κλάψει ποτέ στην ζωή του όταν κάποιος του πει τι δεν μπορεί να κάνει. Και επειδή αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω, θα το πω απλώς σε εσάς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Ο Αρης Μουγκοπέτρος έπαιξε ξανά κλαρίνο ‑ ένα χρόνο μετά τον ακρωτηριασμό του

E-Daily 3.Left Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση που μοιράστηκε ο μουσικός στα social media

Ελένη Μενεγάκη: Ξεφαντώνει σε πριβέ πάρτι στη Νάξο – Ποιος την προσκάλεσε (Βίντεο)

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε ξεχωριστή βραδιά στο νησί και έκλεψε τις εντυπώσεις

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Πώς συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε τον αυτόματο πωλητή τους – Τι έγινε μετά τη σύλληψη

E-Daily 3.Left Χτες
Νέες αποκαλύψεις από τον Σάκη Κατσούλη για την κλοπή του αυτόματου πωλητή που διατηρεί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι συνέβη στη δεύτερη sold out συναυλία του στην Κωνσταντινούπολη

E-Daily 3.Left Χτες
Ο λαϊκός ερμηνευτής ξεσήκωσε χιλιάδες θαυμαστές στο εμβληματικό Harbiye Cemil Topuzlu Open Air Theatre με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Το αντικείμενο που κλέβουν πιο συχνά οι τουρίστες από τα ξενοδοχεία – 80.000 χάνονται ετησίως

E-Daily 3.Left Χτες
«Φέρουν το λογότυπο, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα»

Σίντνεϊ Σουίνι: Αποκαλυπτικές φωτογραφίες για τη νέα σειρά εσωρούχων Syrn

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός, 28 ετών, επέλεξε ένα διάφανο λευκό ολόσωμο κορμάκι με χαρακτηριστικό άνοιγμα στη μέση που αναδεικνύει το ντεκολτέ της

Ο Στέλιος Ρόκκος έπεσε θύμα φάρσας από τη γυναίκα του: Νόμιζε πως κατσίκες είχαν εισβάλει στο μποστάνι του και έσπευσε να... σώσει τα καρπούζια

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής ανέβασε το βίντεο στο TikTok γράφοντας: «Συνήθως εγώ κάνω τις φάρσες… Αυτή τη φορά όμως βρέθηκα στη θέση του θύματος»

Αρης Μουγκοπέτρος: «Με συγκινείτε βαθιά» – Ο λόγος που βούρκωσε ο κλαρινίστας (Βίντεο)

E-Daily 3.Left Χτες
Ο διάσημος κλαρινίστας μοιράστηκε τη συγκίνησή του λίγες ώρες πριν από τη sold out συναυλία του

Παναγιώτης Κουτσουμπής: Η πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του από την Πάρο θα σας «λιώσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής και η Κατερίνα Καινούργιου απολαμβάνουν το πρώτο τους καλοκαίρι ως γονείς στην Πάρο, με την μικρή Ξένια να είναι το απόλυτο κέντρο της προσοχής τους

Ιωάννα Τούνη: Τρυφερό στιγμιότυπο με τον Δημήτρη Σπυριδωνίδη και τον μικρό Πάρη στην Αντίπαρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η γνωστή influencer μοιράζεται καθημερινές εικόνες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο κυκλαδίτικο νησί, με τα δύο πιο αγαπημένα της πρόσωπα