E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

To transgender μοντέλο που δεν μπήκε στο GNTM ξεκίνησε διεθνή καριέρα

Ο λόγος για την Καίτη Γραμμά

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ Δημοσίευση 4/12/2019 | 13:20

To transgender μοντέλο που δεν μπήκε στο GNTM ξεκίνησε διεθνή καριέρα

Είναι σίγουρα ένα από τα μοντέλα που απασχόλησαν πολύ και η ιστορία του έγινε γνωστή και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Ο λόγος για την Καίτη Γραμμά, το transgender μοντέλο που πέρασε από τις auditions του GNTM, πήρε τα 4 πολυπόθητα «ναι» αλλά δεν μπήκε ποτέ στο σπίτι.

Η Καίτη Γραμμά που από μικρή είχε όνειρο να γίνει μοντέλο βρισκόταν εκείνη την περίοδο σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού φύλου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει δεκτή στο GNTM. Τον περασμένο Νοέμβρη μάλιστα το διεμφυλικό μοντέλο ολοκλήρωσε την αλλαγή φύλου με την ανάρρωση να αποτελεί μια αρκετά επώδυνη και πολύμηνη διαδικασία. «Η όλη αποκατάσταση κρατάει περίπου 6 μήνες. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να περπατάς ή να δουλεύεις, απλά θέλει προσοχή και αποχή από κάποιες δραστηριότητες» έλεγε τότε σε συνέντευξή της.

Και μπορεί πριν λίγους μήνες ακόμη, η Καίτη Γραμμά να ήταν ακόμη σε διαδικασία επαναπροσδιορισμού, τώρα όμως βλέπει σιγά σιγά το όνειρό της να πραγματοποιείται και ξεκινά μια διεθνή καριέρα υπογράφοντας συμβόλαιο με γαλλικό πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι.

Η ίδια ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία κρατούσε ιδιαίτερα ευτυχισμένη το συμβόλαιο που είχε μόλις υπογράψει με γνωστό πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι. «Έχουν περάσει 2 χρόνια ακριβώς από τότε που ξεκίνησα να κάνω αυτήν την δουλειά εκπληρώνοντας παράλληλα το παιδικό μου όνειρο. Τόσοι πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να με αποτρέψουν, με απέρριψαν, με έκριναν, μου είπαν ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ ακόμα και με προσέβαλλαν αρκετές φορές. Τόσοι πολλοί που δεν μπορώ να θυμηθώ καν όλα τα ονόματα.

Τόσες πολλές φορές άκουσα ότι είμαι πολύ άσχημη, βαρετά όμορφη, πολύ συνηθισμένη, πολύ ασυνήθιστη, πολύ ψηλή, πολύ κοντή, πολύ παχιά, πολύ αδύνατη, πολύ ξανθιά, πολύ σκούρη και πολλά πολλά άλλα. Και θα τα ακούσω ακόμα περισσότερες φορές. Δεν τελείωσε κάτι ούτε τώρα στρώθηκε κάποιο κόκκινο χαλί» ανέφερε χαρακτηριστικά η Καίτη Γραμμά.


Τέλος, μιλώντας για το συμβόλαιο που υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι δήλωσε: «Το μόνο που έγινε είναι το πρώτο βήμα σε αυτό που στην Ελλαδιτσα μου ονομάζουμε «international career». Το μόνο που θα ήθελα να κάνω είναι να πάω στον 15χρονο εαυτό μου και να τον παρακαλέσω να μην κλάψει ποτέ στην ζωή του όταν κάποιος του πει τι δεν μπορεί να κάνει. Και επειδή αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να κάνω, θα το πω απλώς σε εσάς».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Big Brother – Μαλλιά κουβάρια Μπάμπης και Χρήστος: «Κοψ` το, μην απλώνεις χέρι πάνω της!»

TV Buzz 09.05.2025
«Ρε είσαι χαζός; Τι αναφέρεις τώρα ρε κακέ, βλάκα;»

Χίλαρι Νταφ: «Πείραξε» το πρόσωπό της και προκάλεσε αντιδράσεις

Tabloid 09.05.2025
«Έγινες σαν τη Μαντόνα» της γράφουν

Όταν η Paris Hilton αποκάλυψε πως η ΔΕΠΥ την έκανε ... εκατομμυριούχο

Celebrity Stories 09.05.2025
Η βασίλισσα των 00s εξομολογείται πώς η ADHD – μια διάγνωση που πολλοί θεωρούν βάρος – έγινε η πιο δυνατή της υπερδύναμη

Τom Brady ‑ Gigele Bundchen: Η εκπομπή του Νetflix που άγγιξε το διαζύγιο και τάραξε τα παιδιά τους

Tabloid 09.05.2025
«Με ρώτησαν: Γιατί το έκανες;» – Ο Βrady σπάει τη σιωπή του για την εκπομπή που πλήγωσε τα παιδιά του

«Την έσπαγα στο ξύλο»: Το σκοτεινό ειδύλλιο του Μπάρκουλη με πασίγνωστη σταρ που δεν βγήκε ποτέ στο φως

Celebrity Stories 09.05.2025
Η σοκαριστική ομολογία του ζεν πρεμιέ και το τέλος μιας τριετούς κόλασης

Η τσάντα που φορά η Jenna Ortega είναι παντού και αρέσει σε όλες

Celebrity Stories 09.05.2025
Η αγαπημένη τσάντα της Jenna Ortega που αξίζει την προσοχή σου και γιατί είναι η τέλεια επιλογή για κάθε εμφάνιση

Έγκυος η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Tabloid Χτες
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής θα γίνουν γονείς

Στο δικαστήριο η τραγουδίστρια των Sugababes ‑ Υποστηρίζει ότι ο πρώην της την κακοποιούσε και ότι έλεγχε τι τρώει και τι φοράει

Tabloid Χτες
Η Κίσα Μπιούκαναν κατηγορεί τον Τάιγουο Λίο Ατιένο για «εκστρατεία τρόμου και κακοποίησης»