E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ: Η μητέρα της 12χρονης στα Γρεβενά και ο 45χρονος είχαν σχέση

Αποδοκιμάστηκαν από κατοίκους της περιοχής

Δημοσίευση 4/12/2019 | 10:43

Σοκ: Η μητέρα της 12χρονης στα Γρεβενά και ο 45χρονος είχαν σχέση

Η πρωτοφανής υπόθεση με την αρρωστημένη σχέση της ανήλικης με τον πλανόδιο οπωροπώλη από το χωριό Βατόλακκο των Γρεβενών έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της μακεδονικής πόλης. Ωστόσο, εκείνο που τους άφησε άφωνους ήταν η αποκάλυψη ότι η 43χρονη μητέρα του κοριτσιού είχε και εκείνη ερωtική σχέση με τον 45χρονο ο οποίος είναι πατέρας… συμμαθήτριας της 12χρονης!

Ο 45χρονος έχει από την εν διαστάσει σύζυγό του έναν 21χρονο γιο και μία 13χρονη κόρη, που πηγαίνει στην ίδια τάξη με το 12χρονο κορίτσι το οποίο κακοποιούσε συστηματικά με τις... ευλογίες της μητέρας του, με την οποία είχε κάνει δεσμό πριν από δύο χρόνια όταν η 43χρονη έχασε τον σύζυγό της από καρκίνο. Οι δυο τους συναντιόντουσαν στο σπίτι της, στην άκρη της κοινότητας Σύδενδρο Γρεβενών, 21 χιλιόμετρα από το σπίτι του 45χρονου που πήγαινε κάθε εβδομάδα για να πουλήσει την πραμάτεια του.

Όμως, η γυναίκα που έχει άλλη μια μικρότερη κόρη, δεν δίστασε να «παραχωρήσει» την 12χρονη στον εραστή της, με αντάλλαγμα χρήματα! Στην κατάθεσή της, η ανήλικη περιγράφει πώς ο φίλος της μητέρας της την κολάκευε διαρκώς, ώσπου κατάφερε να τη ρίξει στα δίχτυα του, πριν από δυο μήνες όπως λέει: «Μου έλεγε πόσο όμορφη είμαι… Την πρώτη φορά μου άρεσε, την δεύτερη δεν ήθελα».

Η αρρωστημένη σχέση του 45χρονου με την 33 χρόνια μικρότερή του συμμαθήτρια της κόρης του, αποκαλύφθηκε χάρη στους γείτονές του στο χωριό οι οποίοι είχαν αντιληφθεί ότι η 43χρονη άφηνε την κόρη της στο σπίτι του και πήγαινε λίγη ώρα μετά να την παραλάβει. Έτσι, ενημέρωσαν την Ασφάλεια Γρεβενών, οι άνδρες της οποίας είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση τον πλανόδιο οπωροπώλη από το Μάρτιο και την περασμένη Πέμπτη τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω στο σπίτι του στον Βατόλακκο γuμνό, μαζί με το 12χρονο κορίτσι.

Ο 45χρονος κατηγορείται για γενετήσια πράξη κατ' εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης που έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια ενώ και η μητέρα κατηγορείται για συνέργεια. Οι... «αγαθές προθέσεις» του οπωροπώλη που έταξε μέχρι και γάμο στο κορίτσι και επικαλέστηκε ότι «συμφωνούν τόσο οι δυο οικογένειες όσο και η 12χρονη», δεν έπεισαν τον εισαγγελέα και τον ανακριτή οι οποίοι έδειξαν και στους δυο τον δρόμο για το κελί της φυλακής! Και οι δυο κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Κατά την προσαγωγή και την αποχώρησή τους από τα δικαστήρια, αποδοκιμάστηκαν από το συγκεντρωμένο πλήθος.

O εκ των συνηγόρων των κατηγορουμένων, Χάρης Χάιδος σχολίασε για την προφυλάκιση των πρωταγωνιστών της αποπλάνησης που έχει αναστατώσει τα Γρεβενά:

«Η υπόθεση θα κριθεί στο ακροατήριο του δικαστηρίου στο οποίο θα παραπεμφθούν και εκεί θα παρουσιαστούν τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν και όχι όπως τα παρουσιάζουν τα αναληθή και ανακριβή δημοσιεύματα μέχρι τώρα. Η μικρή κοινωνία των Γρεβενών είναι σοκαρισμένη με το περιστατικό και όχι άδικα και αυτό δεν άφηνε περιθώρια σε ανακριτή και εισαγγελέα να αποφανθούν διαφορετικά από την προφυλάκισή τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ποτέ Ξανά»: Η Θεσσαλονίκη τίμησε τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος του Αουσβιτς

Ελλάδα 15.03.2026
Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως ορόσημο για την Θεσσαλονίκη, αφού το πρωί πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης των εργασιών για την ανάπλαση της πλατείας Ελευθερίας και τη δημιουργία Πάρκου Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος

Καλάθι του Νονού: Πότε θα εφαρμοστεί και ποια προϊόντα θα περιλαμβάνει

Οικονομία 15.03.2026
Τα προϊόντα που εντάσσονται στο «Καλάθι του Νονού» θα φέρουν ειδική σήμανση στα ράφια για διευκόλυνση των καταναλωτών

Νέο περιστατικό βίας στη Θεσσαλονίκη: «Ατομα με κράνη εισέβαλαν σε αγώνα πόλο παίδων»

Ελλάδα 15.03.2026
Νέα καταγγελία για περιστατικό οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη, μόλις λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του 20χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ

23χρονος έπεσε από μπαλκόνι στη Γαστούνη ‑ Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Ελλάδα 15.03.2026
Ο άνδρας επιχειρήσε να μετακινηθεί από το ένα μπαλκόνι στο άλλο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο

Τροχαίο έξω από τη Βουλή: Βίντεο‑ντοκουμέντο από τη στιγμή της φονικής σύγκρουσης

Ελλάδα 15.03.2026
Το βίντεο από τη στιγμή της σύγκρουσης είναι αποκαλυπτικό όσον αφορά τις παραβάσεις του αστυνομικού

F1: Ματαιώνονται και επίσημα τα GP σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία

Αθλητικά Νέα 15.03.2026
Η F1 επιβεβαίωσε και επίσημα ότι οι αγώνες σε Μπαχρέιν και Σαουδική Αραβία δεν θα διεξαχθούν φέτος λόγω του πολέμου στο Ιράν

Πυροβολισμοί στη Νέα Μάκρη: Τέσσερις προσαγωγές Τούρκων υπηκόων

Ελλάδα 15.03.2026
Τρεις άγνωστοι άνοιξαν πυρ εναντίον διερχόμενου αυτοκινήτου στη λεωφόρο Μαραθώνος και στη συνέχεια διέφυγαν

Βίντεο από την επίθεση FPV drone στην αμερικανική στρατιωτική βάση «Victory» στη Βαγδάτη

Κόσμος 15.03.2026
Πρόκειται για την πρώτη φορά που αναφέρεται ότι drone με κάμερα επιτέθηκε σε αμερικανική εγκατάσταση

Σοκ στην Κέρκυρα: Ανήλικη έπεσε στο κενό από τη σκηνή του δημοτικού θεάτρου ‑ Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ελλάδα 15.03.2026
Το κενό βρίσκεται δίπλα από την σκηνή και, όπως καταγγέλουν οι γονείς, είχε καλυφθεί απλά με ένα πανί

Βερολίνο: Αγριογούρουνο έκανε... βόλτα σε εμπορικό κέντρο ‑ Το έδιωξαν αστυνομικοί με ασπίδες

Κόσμος 15.03.2026
Σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας, το αγριογούρουνο μπήκε στο εμπορικό κέντρο από τις συρόμενες γυάλινες πόρτες και άρχισε να περιφέρεται στους διαδρόμους

Ρόδος: Νεκρός εντοπίστηκε ο αγνοούμενος ηλικιωμένος ψαράς

Ελλάδα 15.03.2026
Τον 81χρονο εντόπισε κάτοικος της περιοχής που συμμετείχε στις έρευνες με τη βάρκα του

Ήπιε 3 λίτρα μπύρα στο διάλειμμα και απολύθηκε ‑ Aποζημιώθηκε με ... 47.000 ευρώ

Κόσμος 15.03.2026
Και όμως, εργαζόμενος κατάφερε να πιει 3 λίτρα μπύρας εν ώρα διαλλείματος από την εργασία του, να απολυθεί και να πάρει αποζημίωση 47.000 ευρώ από την εταιρεία του