E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ: Η μητέρα της 12χρονης στα Γρεβενά και ο 45χρονος είχαν σχέση

Αποδοκιμάστηκαν από κατοίκους της περιοχής

Δημοσίευση 4/12/2019 | 10:43

Σοκ: Η μητέρα της 12χρονης στα Γρεβενά και ο 45χρονος είχαν σχέση

Η πρωτοφανής υπόθεση με την αρρωστημένη σχέση της ανήλικης με τον πλανόδιο οπωροπώλη από το χωριό Βατόλακκο των Γρεβενών έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της μακεδονικής πόλης. Ωστόσο, εκείνο που τους άφησε άφωνους ήταν η αποκάλυψη ότι η 43χρονη μητέρα του κοριτσιού είχε και εκείνη ερωtική σχέση με τον 45χρονο ο οποίος είναι πατέρας… συμμαθήτριας της 12χρονης!

Ο 45χρονος έχει από την εν διαστάσει σύζυγό του έναν 21χρονο γιο και μία 13χρονη κόρη, που πηγαίνει στην ίδια τάξη με το 12χρονο κορίτσι το οποίο κακοποιούσε συστηματικά με τις... ευλογίες της μητέρας του, με την οποία είχε κάνει δεσμό πριν από δύο χρόνια όταν η 43χρονη έχασε τον σύζυγό της από καρκίνο. Οι δυο τους συναντιόντουσαν στο σπίτι της, στην άκρη της κοινότητας Σύδενδρο Γρεβενών, 21 χιλιόμετρα από το σπίτι του 45χρονου που πήγαινε κάθε εβδομάδα για να πουλήσει την πραμάτεια του.

Όμως, η γυναίκα που έχει άλλη μια μικρότερη κόρη, δεν δίστασε να «παραχωρήσει» την 12χρονη στον εραστή της, με αντάλλαγμα χρήματα! Στην κατάθεσή της, η ανήλικη περιγράφει πώς ο φίλος της μητέρας της την κολάκευε διαρκώς, ώσπου κατάφερε να τη ρίξει στα δίχτυα του, πριν από δυο μήνες όπως λέει: «Μου έλεγε πόσο όμορφη είμαι… Την πρώτη φορά μου άρεσε, την δεύτερη δεν ήθελα».

Η αρρωστημένη σχέση του 45χρονου με την 33 χρόνια μικρότερή του συμμαθήτρια της κόρης του, αποκαλύφθηκε χάρη στους γείτονές του στο χωριό οι οποίοι είχαν αντιληφθεί ότι η 43χρονη άφηνε την κόρη της στο σπίτι του και πήγαινε λίγη ώρα μετά να την παραλάβει. Έτσι, ενημέρωσαν την Ασφάλεια Γρεβενών, οι άνδρες της οποίας είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση τον πλανόδιο οπωροπώλη από το Μάρτιο και την περασμένη Πέμπτη τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω στο σπίτι του στον Βατόλακκο γuμνό, μαζί με το 12χρονο κορίτσι.

Ο 45χρονος κατηγορείται για γενετήσια πράξη κατ' εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης που έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια ενώ και η μητέρα κατηγορείται για συνέργεια. Οι... «αγαθές προθέσεις» του οπωροπώλη που έταξε μέχρι και γάμο στο κορίτσι και επικαλέστηκε ότι «συμφωνούν τόσο οι δυο οικογένειες όσο και η 12χρονη», δεν έπεισαν τον εισαγγελέα και τον ανακριτή οι οποίοι έδειξαν και στους δυο τον δρόμο για το κελί της φυλακής! Και οι δυο κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Κατά την προσαγωγή και την αποχώρησή τους από τα δικαστήρια, αποδοκιμάστηκαν από το συγκεντρωμένο πλήθος.

O εκ των συνηγόρων των κατηγορουμένων, Χάρης Χάιδος σχολίασε για την προφυλάκιση των πρωταγωνιστών της αποπλάνησης που έχει αναστατώσει τα Γρεβενά:

«Η υπόθεση θα κριθεί στο ακροατήριο του δικαστηρίου στο οποίο θα παραπεμφθούν και εκεί θα παρουσιαστούν τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν και όχι όπως τα παρουσιάζουν τα αναληθή και ανακριβή δημοσιεύματα μέχρι τώρα. Η μικρή κοινωνία των Γρεβενών είναι σοκαρισμένη με το περιστατικό και όχι άδικα και αυτό δεν άφηνε περιθώρια σε ανακριτή και εισαγγελέα να αποφανθούν διαφορετικά από την προφυλάκισή τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρω Κοντού: «Πάντα θα κουβαλώ μαχαίρι πάνω μου», είπε ο 93χρονος που εισέβαλε στο νοσοκομείο

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Τα πρώτα λόγια του 93χρονου που μπήκε με μαχαίρι στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού

Ηράκλειο: 17,5 χρόνια κάθειρξη στον διευθυντή Γυμνασίου για σeξουαλική κακοποίηση μαθήτριας ‑ Αναγκάστηκε να ομολογήσει

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για τρεις από τις τέσσερις αποδιδόμενες πράξεις, δεν του αναγνώρισε ελαφρυντικό και δεν έδωσε ανασταλτικό στην έφεση

Σεισμοί Βενεζουέλα: Συγκλονιστικό βίντεο από διάσωση τριών παιδιών από συντρίμμια κτηρίου

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Οι εικόνες της διάσωσης έχουν πυροδοτήσει ένα κύμα ελπίδας και αλληλεγγύης

Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη ξυλείας στο Ηράκλειο – Καίγονται τρία σπίτια – Πυκνοί καπνοί κάλυψαν την περιοχή

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Ο μαύρος καπνός που βγαίνει από το εργοστάσιο είναι ορατός από πολλές περιοχές του Ηρακλείου

Θλίψη για τον θάνατο 27χρονης από την Κρήτη που έδινε μάχη με τη νόσο ALS

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Την απώλεια της νεαρής γυναίκας γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ελληνικός Σύλλογος Ατόμων με Νόσους του Κινητικού Νευρώνα

Υπόθεση αιμομιξίας στις ΗΠΑ: Τι ποινή πήρε ο πατέρας που οδήγησε την 18χρονη κόρη του στην αυτοκτονία

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
Η καταδίκη του 41χρονου Στίβεν Τσάβεζ σε μόλις ένα χρόνο φυλάκιση κομητείας προκάλεσε οργή στην Καλιφόρνια, καθώς η εισαγγελία είχε ζητήσει την επιβολή της μέγιστης ποινής.

Θάνατος 30χρονου επιβάτη σε πτήση από Λάρνακα προς Μάντσεστερ: Έρευνα για τις συνθήκες του περιστατικού

Ελλάδα 25.06.2026
Η αστυνομία ανέφερε ότι διερευνά αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο άνδρας είχε συμπεριφερθεί επιθετικά, διαταράσσοντας την τάξη κατά τη διάρκεια της πτήσης, και ότι ο πιλότος είχε ζητήσει προτεραιότητα προσγείωσης

Μουντιάλ 2026: Το μυστήριο του ρολογιού και το αίτημα της Τουρκίας για επανάληψη

E-Daily 3.Left 25.06.2026
Η Τουρκία ζήτησε επανάληψη του αγώνα με την Παραγουάη λόγω επεισοδίου με τον διαιτητή και το ρολόι, αλλά η FIFA απέρριψε το αίτημα

Βίντεο ντοκουμέντο: Η πτώση του πυροσβεστικού ελικοπτέρου ‑ Κολύμπησαν για να σωθούν οι χειριστές

E-Daily 2.TopNews 25.06.2026
O χειριστής και ο συγκυβερνήτης που επέβαιναν στο ελικόπτερο είναι καλά στην υγεία τους