E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκ: Η μητέρα της 12χρονης στα Γρεβενά και ο 45χρονος είχαν σχέση

Αποδοκιμάστηκαν από κατοίκους της περιοχής

Δημοσίευση 4/12/2019 | 10:43

Σοκ: Η μητέρα της 12χρονης στα Γρεβενά και ο 45χρονος είχαν σχέση

Η πρωτοφανής υπόθεση με την αρρωστημένη σχέση της ανήλικης με τον πλανόδιο οπωροπώλη από το χωριό Βατόλακκο των Γρεβενών έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της μακεδονικής πόλης. Ωστόσο, εκείνο που τους άφησε άφωνους ήταν η αποκάλυψη ότι η 43χρονη μητέρα του κοριτσιού είχε και εκείνη ερωtική σχέση με τον 45χρονο ο οποίος είναι πατέρας… συμμαθήτριας της 12χρονης!

Ο 45χρονος έχει από την εν διαστάσει σύζυγό του έναν 21χρονο γιο και μία 13χρονη κόρη, που πηγαίνει στην ίδια τάξη με το 12χρονο κορίτσι το οποίο κακοποιούσε συστηματικά με τις... ευλογίες της μητέρας του, με την οποία είχε κάνει δεσμό πριν από δύο χρόνια όταν η 43χρονη έχασε τον σύζυγό της από καρκίνο. Οι δυο τους συναντιόντουσαν στο σπίτι της, στην άκρη της κοινότητας Σύδενδρο Γρεβενών, 21 χιλιόμετρα από το σπίτι του 45χρονου που πήγαινε κάθε εβδομάδα για να πουλήσει την πραμάτεια του.

Όμως, η γυναίκα που έχει άλλη μια μικρότερη κόρη, δεν δίστασε να «παραχωρήσει» την 12χρονη στον εραστή της, με αντάλλαγμα χρήματα! Στην κατάθεσή της, η ανήλικη περιγράφει πώς ο φίλος της μητέρας της την κολάκευε διαρκώς, ώσπου κατάφερε να τη ρίξει στα δίχτυα του, πριν από δυο μήνες όπως λέει: «Μου έλεγε πόσο όμορφη είμαι… Την πρώτη φορά μου άρεσε, την δεύτερη δεν ήθελα».

Η αρρωστημένη σχέση του 45χρονου με την 33 χρόνια μικρότερή του συμμαθήτρια της κόρης του, αποκαλύφθηκε χάρη στους γείτονές του στο χωριό οι οποίοι είχαν αντιληφθεί ότι η 43χρονη άφηνε την κόρη της στο σπίτι του και πήγαινε λίγη ώρα μετά να την παραλάβει. Έτσι, ενημέρωσαν την Ασφάλεια Γρεβενών, οι άνδρες της οποίας είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση τον πλανόδιο οπωροπώλη από το Μάρτιο και την περασμένη Πέμπτη τον συνέλαβαν επ' αυτοφώρω στο σπίτι του στον Βατόλακκο γuμνό, μαζί με το 12χρονο κορίτσι.

Ο 45χρονος κατηγορείται για γενετήσια πράξη κατ' εξακολούθηση σε βάρος ανήλικης που έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια ενώ και η μητέρα κατηγορείται για συνέργεια. Οι... «αγαθές προθέσεις» του οπωροπώλη που έταξε μέχρι και γάμο στο κορίτσι και επικαλέστηκε ότι «συμφωνούν τόσο οι δυο οικογένειες όσο και η 12χρονη», δεν έπεισαν τον εισαγγελέα και τον ανακριτή οι οποίοι έδειξαν και στους δυο τον δρόμο για το κελί της φυλακής! Και οι δυο κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι. Κατά την προσαγωγή και την αποχώρησή τους από τα δικαστήρια, αποδοκιμάστηκαν από το συγκεντρωμένο πλήθος.

O εκ των συνηγόρων των κατηγορουμένων, Χάρης Χάιδος σχολίασε για την προφυλάκιση των πρωταγωνιστών της αποπλάνησης που έχει αναστατώσει τα Γρεβενά:

«Η υπόθεση θα κριθεί στο ακροατήριο του δικαστηρίου στο οποίο θα παραπεμφθούν και εκεί θα παρουσιαστούν τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν και όχι όπως τα παρουσιάζουν τα αναληθή και ανακριβή δημοσιεύματα μέχρι τώρα. Η μικρή κοινωνία των Γρεβενών είναι σοκαρισμένη με το περιστατικό και όχι άδικα και αυτό δεν άφηνε περιθώρια σε ανακριτή και εισαγγελέα να αποφανθούν διαφορετικά από την προφυλάκισή τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Συνελήφθη 12χρονος που απείλησε με μαχαίρι πεζό και τον λήστεψε

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Ο ανήλικος κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας

Σεισμός στο Λασίθι: Η στιγμή που τα 5,7 Ρίχτερ ταρακούνησαν το νησί

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Τι φοβούνται οι σεισμολόγοι

Νέος Κόσμος: Συνελήφθη ο ένοπλος άνδρας που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του αφού επιτέθηκε στη μητέρα του

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Μερικές ώρες νωρίτερα η 81χρονη μητέρα του είχε καταφέρει να διαφύγει από το διαμέρισμα

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω, μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο πίσω» ‑ Τι είπε ο 20χρονος που δολοφόνησε τον 27χρονο

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
«Δεν ήξερα ότι θα έρθει με μαχαίρι, νόμιζα ότι θα συζητήσουν, δεν πρόλαβα να τον σταματήσω», σημείωσε ένας 18χρονος ο οποίος συνελήφθη επίσης

Προειδοποίηση Τσελέντη για τον σεισμό των 5,7 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ας αποφύγουμε για λίγο τα μπάνια»

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
«Ακόμα και μισό μέτρο θαλάσσιο σεισμικό κύμα είναι επικίνδυνο για μικρά παιδιά», προειδοποιεί ο σεισμολόγος

Πρωταθλητής τζούντο πιάστηκε στην Εθνική Οδό με σακούλες γεμάτες 1,15 εκατ. ευρώ

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Τι είπε στους αστυνομικούς και τα σενάρια που εξετάζονται

Καιρός: Επιστρέφει η άνοιξη – Έως 21 βαθμούς η θερμοκρασία

Καιρός 24.04.2026
Μόνο στην Κρήτη αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Αγιος Δημήτριος:«Έλα να ξεκαθαρίσουμε κάτι», φέρεται να είπε ο δράστης στο θύμα πριν τη συμπλοκή

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Τέσσερις οι συλλήψεις για την υπόθεση δολοφονίας του γιου του αστυνομικού

Κρήτη: Ο 40χρονος ήθελε να πετάξει το πτώμα της Ελευθερίας σε γκρεμό αλλά του κόλλησε το αυτοκίνητο

E-Daily 2.TopNews 24.04.2026
Παρόλα αυτά, το αυτοκίνητο που ήταν το σώμα της Ελευθερίας κόλλησε σε βραχώδη σημείο με αποτέλεσμα ο δράστης να μην τα καταφέρει